Valdet kam edhe nje pyetje nese mund te me pergjigjesh: ne particionin D: nuk e kam follderin MSOCache, e kam pa ne disa kompjutere tjere e kan pase ket, une as ne laptop as ne kompjuter nuk e kam, cka mund te jet?
Valdet kam edhe nje pyetje nese mund te me pergjigjesh: ne particionin D: nuk e kam follderin MSOCache, e kam pa ne disa kompjutere tjere e kan pase ket, une as ne laptop as ne kompjuter nuk e kam, cka mund te jet?
MSO CACHE ka te beje me Microsoft Office paketen, tani mund ti fshishe permes Disc Cleanup dhe duke qitur tikun ne Office Setup Files por kursesi permes Windows Explorer pra Delete, ky folder nevojitet qe ne rast konflikti nuk ke nevoj per CD-ne e instalimit.
Me respekt,
Valdet Shala
Eshte futur nje trojan virus ne laptop, dhe tash qdoher qe provoj te hap ndonje program pas 1 sekonde me mbyllet aplikacioni. A ka ndonje mundesi me e anashkalue kete per me shkue deri te Sysstem restore apo diq tjeter.
together people achieve more
Shkarko dhe skano kompjuterin, fshi te gjitha qe e gjen dhe ristarto
http://fileforum.betanews.com/downlo...e/1186760019/1
shiko nje here ne task manager ndonje proces te dyshimt
Me respekt,
Valdet Shala
Nuk po te kuptoj Windows XP Perse?? A mund te hysh ne task manager dhe te besh nje foto me Print Screen, dhe te na postosh ketu apo mundesisht te na shkruash disi te gjitha proceset qe ndoshen aktive aty. Po tani nga lajmerohesh??? jo nga i njejti kompjuter??
Me respekt,
Valdet Shala
Jo PC qe e shte e infektuar eshte ketu afer, eshte e mikut tim e ky qe shkruaj eshte i imi qe e shte ne gjendje te rregullt.
Ai tjetri ndizet por kur dua te hap ndonje applikacion e mbyll pas 1 sekondi keshtu qe nuk mund te hap asgje. Une deshta te hy ne System Restore ose System Recovery por nuk po kam access askund. E Cd e XP ai nuk e kishte keshtu qe nuk po muj me e ba restore me cd.
together people achieve more
Mund te provosh me System Restore ne Safe Mode ta startosh kompjuterin, a je ne njohuri per kete procedure ?
Me respekt,
Valdet Shala
Thuaji te dale... Genjeje me ndonje gje![]()
!
Krijoni Kontakt