Po, e urrej hipokrizine! Jeta eshte shume stresante, nuk ia vlen te stresohesh edhe per dicka qe ka perfunduar. E thote bukur Elita 5: "me mire nje fund me dhimbje, se nje dhimbje pa fund"!
Po, e urrej hipokrizine! Jeta eshte shume stresante, nuk ia vlen te stresohesh edhe per dicka qe ka perfunduar. E thote bukur Elita 5: "me mire nje fund me dhimbje, se nje dhimbje pa fund"!
Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Miqesia mund te ekzistoje nese lidhja ishte pa impenjime nga te dy palet alla lidhje adoleshenteske, apo ne rastin kur te dy jane te ndergjegjshem qe ndarja eshte gjeja me e mire. Perndryshe kerkimi i nje shoqerie do ishte hipokrizi, sepse personi qe ka ende ndjenja nuk do ishte ne gjendje te ndante shoqerine nga dashuria e per te do ishte nje refren pa fund me simfoni te fundit zhgenjimin.
E rrjedhimisht une jam, per dhenien e dockave burrash e nje "gjithe te mirat" ne zemer, sepse me mire nje fund me dhimbje sesa nje dhimbje pa fund.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldushka : 08-06-2010 mė 11:31
Nese te dy personat e perfshire do ishin aq te rritur, sa te mund te ndaheshin paqesorisht, pa shkencerimet e fjalet e "bukura" qe mund te thuhen ne fund te ndarjes, edhe do ishin ne gjendje te linin te shkuaren e shkuar, atehere po, nuk me ngjan se ka problem te kesh kontakt me dike qe ke qene e lidhur. Po ama booh, shume lodhje, stres, energji per shmangie situatash duhet te kerkoje dicka e tille me ngjan.
Pervec kesaj me ngjan se meshkujt jane friksa e "lypsa" me teper se femrat ne pergjithesi, e nuk jane dot aq objektivė sa u pelqen te hiqen, keshtu qe prape dyshoj ne shoqerine halleqarėse e shpatullgjendėse midis dy exave.![]()
Do ishte me e thjesht deri ne momentin kur te dy jane te lire, pra nuk kane filluar nje lidhje te re me nje tjeter person, se perndryshe do lindnin xhelozira nga ana e personit te trete dhe gjerat do nderlikoheshin akoma me shume. Se di, flas me hamendje, nuk mund te flas dot nga pervoja. Gjithsesi mendoj qe prap se prap do ishte e veshtire per mua te nderpreja cdo lidhje me nje person qe kam dashur me te cilin kam kaluar shume vite bashke. Lamtumirat i urrej.
Eshte boll keq sa nuk bahet.
Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.
Smilly, po u ndave, u ndave. S'ka jo shoke, jo hajde pijme nje kafe. C'do thuash? Nuk mund t'i tregosh dot per jeten tende te re, nuk mund t'i thuash dot sa e lumtur je pa te, s'i thua dot per ate cunin te bibloteka qe ta shkeli syne... Dhe une per bye-bye te prera jam.
![]()
tkeqen e plotiqes ti mi broukensmajle. e shof un qi duhet me tmor npatronazh un ty, ec ke motra jote ti ene ti jap un ca msime tmira si duhet me u shkatarru me at rrotkaishin. qeke rob i romantickum ti, spaske dermon. shif mu iher, maje men ka un: i ke parasyve vorrezat e maqinave? nigjoja llafin shushujes se kjo e ka mush i varreze plot me kshu robsh qi i ka da. nuk do rrim tash tu qajt robte e dynjose sa here shkojne e vine, apo jo mi shushuje? vallai ne tdyja sikur me qone binjake mi, cosh kjo pune kshu.
Dhe partneri ndoshta do te filloi ta kuptoi se mardhenja nuk po ecen si me perpara,keshtu ma merr menja sdo ti vije si bombe?Sdiskutohet qe keq do te ndjehet por dhe njeri mezor nuk mbahet.........
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Po jo mi plot ca thua keshtu..temen nuk e kam hap per te kerkuar ndihme, une jam e lumtur me zgjedhjet e mia mi, skam ndermend per momentin te ndahem.
Thjesht me pelqente te diskutonim bashke, kur pashe ate filmin mendova me vete ja kjo eshte nje pyetje ideale per ti bere miqve te forumit dhe keshtu lindi kjo teme.
Te filmi ajo goca se vrau hic mendjen, i tha te dashurit qe nuk e dashuronte me dhe e la dhe ia mbathi me shokun tjeter qe i pelqente. Po edhe keshtu nuk behet per mendimin tim. Edhe si thua ti dhe Chuchu-ja. Jam dakord te thuhet e verteta ne sy po icik me takt jo keshtu prere.
Ca beni keshtu ju te dyja sikur me qene race gjermaneHiqeni ate gure qe keni ne vend te zemres!
Krijoni Kontakt