Close
Faqja 118 prej 149 FillimFillim ... 1868108116117118119120128 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,171 deri 1,180 prej 1483
    cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    PINK me shkrive, kshu maroka filmi me qerrimin e drejtoreshes

hej, kam lexuar qe te pelqen Gerald Butler, nje shoqe e nje shoqes time qe ka qene prezente ne ndarjen e Oskar dhe mbremjet qe organizonin ata (regjisor, aktor, etj.) me tha qe ishte shume hot dhe shume shume simpatik ne sjellje..ishalla nuk e ngaterroj me nje tjeter aktor se per ate me duket se me tha

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    PINK me shkrive, kshu maroka filmi me qerrimin e drejtoreshes

hej, kam lexuar qe te pelqen Gerald Butler, nje shoqe e nje shoqes time qe ka qene prezente ne ndarjen e Oskar dhe mbremjet qe organizonin ata (regjisor, aktor, etj.) me tha qe ishte shume hot dhe shume shume simpatik ne sjellje..ishalla nuk e ngaterroj me nje tjeter aktor se per ate me duket se me tha :
    fiksim e kam

Po lexoja nje dite people magazine edhe c'me shohin syte? paska shpine ne NYC , 20 min larg meje me maqine. Nje vrape breshke eshte deri aty. Epo mendoja sikur te kaloja aty "rastesisht". Zoti eshte i madh, i shikon te gjithe. Mbase perplasemi kshu si gabimisht. Lol

Se bej shaka. Po I llajk him a looooooooooooooooot.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    fiksim e kam

Po lexoja nje dite people magazine edhe c'me shohin syte? paska shpine ne NYC , 20 min larg meje me maqine. Nje vrape breshke eshte deri aty. Epo mendoja sikur te kaloja aty "rastesisht". Zoti eshte i madh, i shikon te gjithe. Mbase perplasemi kshu si gabimisht. Lol

Se bej shaka. Po I llajk him a looooooooooooooooot.
    une vetem "PS I love you" dhe "300" kam pare ku luan ai, dhe te them te drejten s eshte se me pelqen dhe aq shume, ne 300 e preferoj
    Une per vete kam fiksim Johhny Depp, ti mbase di thuash ce do kete ti qe duket si gay (se keshtu me kane thene disa qe ia kam treguar) por mua me pelqen ca ti bej

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Shume femra kam degjuar te thone qe e kane qef kete J. Depp. Me thene te drejten, nuk me terheq. Asnjehere sme ka terhequr. Po as Bred Pitt, lol
    Kjo puna e aktoreve, eshte tip kimistrie me shume. Te ngec syri ndonjehere,edhe ske cben. Do e shohesh, e do pelqesh. Une Butlerin e kam pare per here te pare fare, te filmi Dear Frankie. Rastesisht fare. Po me terhoqi, se c'kish nje veshtrim aty apapppapa. S'di si dhe ta pershkruaj, se nuk e di a do me kuptosh dot.

te p.s. I love you, me pelqeu akoma me shume. E kshu eshte kjo pune, te pelqen heren e pare, do e pelqesh pastaj gjithmone.
    Po me pelqen dhe R. Crowe, po dhe Jude Law,

dikur kur isha e vogel ne shqiperi me pelqente dhe Don Johnson.

i/e regjistruar Maska e Siborë
    Anëtarësuar
    04-06-2010
    Postime
    8
    Filmat e fundit qe kam pare 'the back up plan'-film hajt mo shty kohen dhe 'triangle' -triller psikologjik, i forte per ata qe pelqejne kete zhaner, te behet fiksim ne fund (theksoj per ata qe pelqejne kete zhaner, per te tjeret mund te duket film koti)

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kam pa kete filmin. Not bad, shifej. Konspiraci, investigime, vrasje. Te mbante kurioze deri ne fund.

do i jepja 7/10
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    PINK ku je?? Cfare do me rekomandosh te shoh sot plz lol.....sdua film qe tme zej gjumi, I like action ose funny. Thnx

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Fiori Lexo Postimin

Sex and the City 2 është film i përkryer për një mbasdite me shoqet, i shoqëruar nga pas me blerje fustanesh që duan lek sa për dy muaj punë dhe me një darkë të mirë buzë oqeanit. : )
    kete muaj qe meshkujt do jene mberthyer pas futbollit, eshte kohe sh e mire per femrat te vrapojne per ca pushime ne Dubai, si ne sex&city2, lol

sot pashe kete filmin ketu,

http://movies.about.com/library/week...anovapicsa.htm

kurse para ca ditesh pashe kete filmin me poshte,

[medial]http://www.youtube.com/watch?v=4G0J6GC4Pbo[/AME]

nji keshille,

mos u fusni tape asnjihere neper shatervane, se do ju vine meshkujt nga pas per te marre monedhat qe kane hedhur,

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    PINK ku je?? Cfare do me rekomandosh te shoh sot plz lol.....sdua film qe tme zej gjumi, I like action ose funny. Thnx
    Soni, spo m'punon truri per filma tani. Nuk me vjen asgje ne mend tani per tani.Mbase nje dite tjeter. Sot shif c'a te kete tv-ja. Po te zuri gjumi, fli dhe shif endrra te bukura.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Soni, spo m'punon truri per filma tani. Nuk me vjen asgje ne mend tani per tani.Mbase nje dite tjeter. Sot shif c'a te kete tv-ja. Po te zuri gjumi, fli dhe shif endrra te bukura.
    ok, kur te vij dicka ne mendje, kam pare vetem ja 2-3 filma ne vit in the past 3 years so any movie is fair game

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •