Close
Faqja 159 prej 181 FillimFillim ... 59109149157158159160161169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,581 deri 1,590 prej 1807
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Fituam ndeshjen edhe dolem ne finale.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Fituam ndeshjen edhe dolem ne finale.

Urime IL SANTO Urime
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin

Urime IL SANTO Urime
    Te falenderoj stern per urimin.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    nje histori e trishtuar e nje shoqes time.

Kur ishim ne fakultet , ajo u dashurua pas dikujt , mbeti me barre dhe si cift vendosen te avortonin sepse ishin te rinj dhe nuk kishin kushte.
    Me pas ata u ndane , nuk e di pse.
    Me pas ajo u lidh me dike tjeter , u martuan dhe duhen tej mase , vecse kane shume vjet qe perpiqen te kene nje femije dhe nuk munden , ajo eshte teper e deshperuar , I shoqi mendon se ajo nuk ben dot femije dhe ajo nuk guxon te flase me te qe ti thote per te shkuaren.

i/e regjistruar Maska e Cuccador
    Anëtarësuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    203
    Me ben pershtypje qe sa me shume ti vish njerezve pas avazit aq me keq eshte...

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hhahahah "dhe sleshon ndonje kumbull" i love your expressions
    romantic guys is the way to go walchi, that is all a girl wants a romantic guy who tends to her needs : D

un i jap plot attention mi, dhe komplimente biles "o sa i bukur je bere sot " pershembull lol...por kur ja kthen " e di" them pfff...how dare, komplimenti duhet rikthyer damn it
    Po normal me rexhi ketu ca te flasin sikur jemi rrit bashk ke kopshti pa drek ...

Ah mo Rexhi ndonjeher he tends more than i need i swear
    Po nejse i dont blame him , am to good , normal qe do sillet ashtu ai , romantik sa sbehet me ...lol

Haahhahahahaha e di eeee ? thats funny . Jo jo un me timin se kemi kshu , usually un si bej , jan me pikatore komplimentet e mija ndaj tij, he have to work hard for them ....
    Kurse te atij ndaj meje i kemi multi linguistike .....hahahahh

Qe thoni ju qe sthash asgje , me ka ber pershtypje qe ky essay sot po me duket me i gjat se kurre , he never ends omg ...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin

Kur ishim ne fakultet , ajo u dashurua pas dikujt , mbeti me barre dhe si cift vendosen te avortonin sepse ishin te rinj dhe nuk kishin kushte.
    Me pas ajo u lidh me dike tjeter , u martuan dhe duhen tej mase , vecse kane shume vjet qe perpiqen te kene nje femije dhe nuk munden , ajo eshte teper e deshperuar , I shoqi mendon se ajo nuk ben dot femije dhe ajo nuk guxon te flase me te qe ti thote per te shkuaren.
    keshtu eshte kur nuk pret dot te uruaren 9 muaj dhe ate femije ne vend qe ta abortoi e shkreta femer , ta coj ne nje jetimore !!! me mire jetim ai femije , se sa nje nene qe nuk ben dot me femije !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin

sa gjynah, hunted by the past ...ka kerkuar ndihme nga nje fertility doktor?

Po normal me rexhi ketu ca te flasin sikur jemi rrit bashk ke kopshti pa drek ...

Ah mo Rexhi ndonjeher he tends more than i need i swear
    Po nejse i dont blame him , am to good , normal qe do sillet ashtu ai , romantik sa sbehet me ...lol

Haahhahahahaha e di eeee ? thats funny . Jo jo un me timin se kemi kshu , usually un si bej , jan me pikatore komplimentet e mija ndaj tij, he have to work hard for them ....
    Kurse te atij ndaj meje i kemi multi linguistike .....hahahahh
    hahahaha multi linguiste, prandaj po meson frengjisht siduket no un si kam me pikatore, if i see a friend or family member that looks good i say it
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin

hahahaha multi linguiste, prandaj po meson frengjisht siduket : D no un si kam me pikatore, if i see a friend or family member that looks good i say it : D

Jo mi frengjishten e di se atje ka jetuar , por po meson ca gjuhera te tjera , mi ka hyr dhe suedishtes me google translate lere lere se he makes my day , everyday ....lol
    Ndersa per komplimentet i kam me pikatore ndaj burrit mi , se mesohet keq ai e i hyp vetja ne qef , se keshtu jan keta u jep doren te iku fustani ...
    Se ja per gocen tende me dalin vet te shkretat fjale , adorable

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Jo mi frengjishten e di se atje ka jetuar , por po meson ca gjuhera te tjera , mi ka hyr dhe suedishtes me google translate lere lere se he makes my day , everyday ....lol
    Ndersa per komplimentet i kam me pikatore ndaj burrit mi , se mesohet keq ai e i hyp vetja ne qef , se keshtu jan keta u jep doren te iku fustani ...
    Se ja per gocen tende me dalin vet te shkretat fjale , adorable
    aww thank you hun mire ben ne fakt, se meshkujt ne pergjithsi i rritet egoja si teper shume nese komplimentohen
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •