Close
Faqja 36 prej 45 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 444
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    S'jam i vetmi. Lexo shtypin: Izraeli ka paralajmeruar kontrollimin disa dite me pare. Kjo nenkupton se ka patur dyshim per mjete qe mund te perdoren ne lufte. Interpretimi yt nuk eshte i sakte sepse niset cdo here kunder izraeliteve. Kur thua se e paskan ditur, nenkupton se e paskan bere gjithe kete tragjedi vetem keshtu per kot apo per te shkaktuar deme e kriza te tilla.

Objektiviteti im eshte teresisht brenda normales. Perkunder sulmeve qe i pres, mbaj mendimin tim, nuk pranoj te shtremberohen faktet, nuk pranoj te gjykohet asnjera pale pa deshmi.
    qfar deshmi po don ti a e di ti sa palestinez jan vra nga ky shtet i poshter

a e di ti se vitin e kaluar jan vra mbi 1200 njerz te pafajshum prej tyre 500 femij dhe 300 gra athua keta 500 femij nen moshen 14 vjeqar paskan qen terrorista

a i thej te gjitha ligjet nderkombtare duke sulmu me fosfor nje popull te paarmatosur apo ndoshta per ty dhe shoket tuaj nuk vlejn ligjet kur jan ne pytje muslimanet

o njeri e di se kete e beni per shkak se ju keni urrejtje te madhe ndaj islamit dhe kjo eshte gje normale por se paku mos i quani femijet e vrar terrorista sepse shumica prej tyre ende nuk kishin fillu te flasin

qfar zemre mund te kesh ti dhe ata qe perkrahin krimin si do ndjeheshit ju nese do ju maskrosheshin femijet tuaj

une nuk tham qe jam njeri i mir mirpo kurr nuk do perkrahi njerzit qe vrasin gra femij e pleq kurr nuk do perkrahi sulmet ndaj njerzve te pafajshum pa marr parasysh se qfar feje apo kombi kan ata jemi njerz ashtu siq kemi deshir te jetojm ne te lir ashtu dojn te jetojn edhe te tjeret andaj nuk kemi te drejt tja mohojm asnje njeriu lirin ,
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    S'jam i vetmi. Lexo shtypin: Izraeli ka paralajmeruar kontrollimin disa dite me pare. Kjo nenkupton se ka patur dyshim per mjete qe mund te perdoren ne lufte. Interpretimi yt nuk eshte i sakte sepse niset cdo here kunder izraeliteve. Kur thua se e paskan ditur, nenkupton se e paskan bere gjithe kete tragjedi vetem keshtu per kot apo per te shkaktuar deme e kriza te tilla.

Po tallesh tani apo çfare ??? Kamerat e fshehta jane vendosur ne bord nga ana e MOSSAD. Do me thuash tani qe kane vendosur kamerat dhe kane pertuar t'i hedhin nje sy ngarkesave ??? Vete komandove u eshte thene qe ne bord nuk ka arme, por vetem vullnetare. Surpriza ishte reagimi i vullnetareve ne Mavi Marmara.

Ndodhi nje tragjedi me 9 te vdekur te cilen asnje ne shtabin e IDF qe kishte organizuar operacionin nuk e parashikonte. Ishte teresisht nje operacion ushtarak i realizuar shume keq. Ishte nje nderhyrje e panevojshme per te treguar muskujt, nje nderhyrje qe ka shkaktuar deme mjaft te medha per imazhin e Izraelit ne bote sipas komenteve te gazetave vendase.

Ishte nje dite e trishtueshme per te gjithe ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Po mos ndoshta nuk na mbijetojne neve ata te pales se kundert, me mire mos na dergo atje. Nuk na mbijetojne intelektualisht po mendoj.
    A mundesh me tregu cfare dallimi ka kungelli prej kungulli...nese nuk riteni dhe beheni te lezetshem ju dergojme ne ToraBora eshte vend i pershtatshem,ideal per kunguj
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kot me ju pyt... cili eshte fast food-i me i mire verdalle?

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Kot me ju pyt... cili eshte fast food-i me i mire verdalle?
    BinLaden_NatanyahuLaden

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Islami juaj urren te tere nder te cilet çifutet zene vendet e para , jane te privilegjuar per urrejtjen tuaj , me pas vijne ithtaret e librit qe besojne per interes dhe ne fund mbare njerezimi . Feja juaj eshte fe kunder rendit shoqeror , kunder njeriut , pikerisht se ka urrejtjen si ushqim te shpirtrave .

Sa me teper qe beson aq me teper urren , dhe sa me teper urren aq me shume i dhunshem tenton te behesh , dhuna eshte kodi i sjelljes edhe ne kete fe jo thjesht si koinçidence . S'ka nevoje te thuhet qe kjo fe eshte rreth vicioz pasi ju qe e keni ne zemer e dini me mire .

Nejse e lame te urrejtja qe te ben nje besimtar te devotshem , te respektuar .
    Kush ka urrejtjen ka te drejten e fjales dhe te drejtuesit . Kush arrin shkallen e besimit siç shpreheni ju , pra shkallen e urrejtjes po themi , kalon ne xhihad , ne vehabizem dhe ne shehidllek .

Pra mos me hap muhabete urrejtjeje se me ve ne meditime te gjata
    ti daniel nese sje jahudi atehere kerkoj falje, a mos je katolik

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga refet Lexo Postimin
    ti daniel nese sje jahudi atehere kerkoj falje, a mos je katolik
    Po c'fare lidhje ka se, cka eshte!!! Keshtu mund edhe ndonje musliman te mendon.C'lidhje ka ketu Feja???

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    BinLaden_NatanyahuLaden
    A eshte hallall te pakten?

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    A eshte hallall te pakten?
    Pa pik t'vesveses

Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Pa pik t'vesveses
    Hajt se po te qeras pra...

Faqja 36 prej 45 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •