Close
Faqja 22 prej 45 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 444
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! me mu e ke?

Lexoji postimet e mia jane keto;

Tani si i bie, ca masash duhet te marri Allahu kunder ketij fare Zeidi, qe shau dhe ofendoi ne forum vllaun e tij mysliman gabimisht?

Cila sure e keput kete tani mo vllezer mysliman?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Tani si i bie, ca masash duhet te marri Allahu kunder ketij fare Zeidi, qe shau dhe ofendoi ne forum vllaun e tij mysliman gabimisht?

Ti hajghare po luan me mua??
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

I-Skipitari 2.0 Maska e Deusexmachina
    Anëtarësuar
    21-02-2010
    Postime
    161
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Me cfare lexoj neper lajme, anija ka qene ne ujera nderkombetare dhe ushtria Izraelite nuk kishte asnje te drejte te hynte ne anije. Cfare ndryshimi ka ne kete rast ushtria cifute nga piratet e Somalise?!
    Netanyahu po leviz me levzije injorante haptas dhe kderri haptas vetem sa po hap mendjen e publikut botror mbas incidentit te Dubait. Kur hapesh shume e ha ne brime sic e thone kta knej.Qene me efikase kur i benin kto ne prapaskena por duket se nga pordhet e shumta po i rrjedhin trute.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Deusexmachina : 01-06-2010 më 17:29
    Intellects whose desires have outstripped their understanding.
    Friedrich August von Hayek

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin

Ky eshte rast pa precedence, Allahu nuk ka mundur te imagjinoje cdo rast ne bote qe ta gjykoje paraprakisht me norma Kurani. : D

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Pooo mire e kishe kapur tek tema tjeter, kosovari jone kishte nje kariere te gjate dhe te specializuar ushtarake te tille duhen per ndihma humanitare
    Pse nese ke karrier ushtarke, a eshte ndaluar te jesh edhe njeri human???
    Paqë

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ky eshte rast pa precedence, Allahu nuk ka mundur te imagjinoje cdo rast ne bote qe ta gjykoje paraprakisht me norma Kurani. : D
    Shih chino mos i ras hund ku nuk duhet...a kuptum?
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Pasi qe e kupton vetem gjuhen e numrave (kuantitetit), atehere te pergjigjem keshtu:

Egjipti ne luften kunder Izraelit i kishte perafersisht 75 milione banore. Izraelit iu deshen 6 dite per kete lufte. Llogarite vete se cfare te meson teoria e jote e kuantitetit.

Llogarite ne emer te Turqise!
    Amerika ka ba luft aty jo izraeli se sa per izrael arabt ti kishin hanger po fal amerikes ka pshtu ama tjeter muhabet o me turkun ti e ke ndegju ndoshta kur tha amerikes ne qoft se nuk e terhjek fjalen gjenocid krejt bazat ti hjeki prej turkis edhe mjafton qajo o udhkryqi botes se spo ja maj anen as njanit ama o puna qe o superfuqija NR 2 ne Bot ma shkurt jan popull i vendost

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Pse nese ke karrier ushtarke, a eshte ndaluar te jesh edhe njeri human???
    Duke qene se eshte edhe ish-ushtarak edhe mysliman i devotshem, edhe anti-izraelit i cmendur, atehere gjerat shihen ne te gjitha drejtimet e mundshme. Cdokush mund te beje nje gjest bamirsie, por jo me qellime djallzore!! Cdo gje qe thashe eshte hipoteze. Ndoshta ai do jete shum burr i mire edhe mysliman i ndershem, ne kot po flasim.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga apacer Lexo Postimin
    Amerika ka ba luft aty jo izraeli se sa per izrael arabt ti kishin hanger po fal amerikes ka pshtu ama tjeter muhabet o me turkun ti e ke ndegju ndoshta kur tha amerikes ne qoft se nuk e terhjek fjalen gjenocid krejt bazat ti hjeki prej turkis edhe mjafton qajo o udhkryqi botes se spo ja maj anen as njanit ama o puna qe o superfuqija NR 2 ne Bot ma shkurt jan popull i vendost

Turqia s'eshte Superfuqia n° 2 ne bote, po ditën vetëm pakës të tregohen të urtë dhe të drejt me te gjithe, ata do te behen superfuqit n°1 ne bote pa asnje bombe nukleare !

Turqia eshte duke u rikthyer ne skenen nderkombtare, si thon kosovaret : Diçka po zihët !

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Shih chino mos i ras hund ku nuk duhet...a kuptum?
    Ore ti ca po na bene presion ti ne keshtu a si eshte puna? Ec er vlla, secili do shprehi mendimin e vet si t'ja kete enda, s'te pelqen hap krahun dhe mos i jep shume gojes. Eh bela re, sikur do na besh namin ti ne ketu.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 22 prej 45 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •