Close
Faqja 21 prej 45 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 444
    Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Eshte pak e nderlikuar situata, sepse kta aktivistet e prisnin nje nderhyrje ushtarake nga ana izraelite,
    Jo une tisha i kisha prit me kalashnikov..si xhaxhi enver kur priti 72-shin inavazion nga ajri.. do ti kishe pa ne yotube si do te bertasin natanyahuEkber
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Me cfare lexoj neper lajme, anija ka qene ne ujera nderkombetare dhe ushtria Izraelite nuk kishte asnje te drejte te hynte ne anije. Cfare ndryshimi ka ne kete rast ushtria cifute nga piratet e Somalise?!
    Kjo dhe shume pyetje jane akoma te pa pergjegjura ne menyre te mjaftueshme. Andaj ne mund vetem te supozojme. E shohim vete se si dalin video, te cilat rastin e deklaruar ne bote nga ana e turqeve si nje rast terrorist te izraeliteve e deshmojne si rast vetembrojtjeje. Keshtu qe nese eshte deshmuar dicka, eshte deshmuar se pala turke nuk e tregon rastin sic vertet ka ndodhur. Ndoshta me qellim, ndoshta ne mungese te mjeteve, por kryesorja jo ne menyre te sakte. Jo qe dua te filozofoje ketu apo te shitem i mencur, por kjo e tera tregon se ka vetem nje mundesi qe te gjykosh mbi kete rast. Ajo eshte krijimi i nje instanceje internacionale te pavarur, e cila eshte e pajisur me te gjitha te drejtat per hulumtim te rastit. Vetem kjo instance ka mundesi te gjeje te verteten e plote. Ne tjeret perhere do te dijme vetem ate qe na serviret, pra fare pak.

Tani i pergjigjem komentit tend:
    Me sa di une, eshte vetem pala turke ajo qe thote se anija ishte ne ujerat internacionale. Pala turke poashtu thote se anija kishte destinacion Rripin Gaza. Kete me tha sot nje koleg turk, i cili e kishte degjuar kete gje ne televizionin turk.

Nese nisem nga keto informacine dhe u shtoj ketyre edhe informacionet qe dalin nga videoja qe solli Darius, pra paisjen e pasagjereve te anijes me gasmaska ushtarake, nga e cila mund te rezultohet se paska patur mjete ushtarake ne anije, cfare paraqet nje shperfillje te qellimit "humanitar" qe i eshte dhene anijes, vij tek perfundimi se pala turke eshte kryekeput fajtore per kete tragjedi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    o vudstok cifuti nuk ta ka njftur kosoven kurse turku ishte i pari qe ta njofti dhe i pari qe hodhi avionat e tij per sulmin e natos kundra serbve
    turku po te mbron kurse cifuti po te stervit pilotat serb dhe grek si te vin ta perdunojne nenen prap
    un per disa kosovar pro israelit, ju dale serbve krah me krah kurdra jush si nje here e me nje ,kohe

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Nqs e prisnin nje nderhyrje ushtarake nga ana izraelite, pse u nisen pastaj? Kush tha qe nuk e kane bere kastile se keta per 72 virgjeresha jo vete qe nuk e kane problem te vdesin por edhe femijen e tyre vrasin?

Te prisnin qe leja te merrej nga vendet perkatese qe do te thoshte se e kishin rrugen e hapur dhe ja rruge te mbare.
    Kastile, per te treguar se si izraeli ka ngujuar nje shtet te tere sic eshte Palestina, edhe ndalon cdo hyrje dalje nga ai vend, i le te vdesin urie, edhe i bombardon sa her jan me humor te mire. Po pse duhet shperfill kjo gje? Apo thuaj larg nesh, sna intereson ca behet! Nejse ne muhabet po bejm gjithsesi. Po qe kta izraelitet jan te poshter, kte e kan.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    o vudstok cifuti nuk ta ka njftur kosoven kurse turku ishte i pari qe ta njofti dhe i pari qe hodhi avionat e tij per sulmin e natos kundra serbve
    turku po te mbron kurse cifuti po te stervit pilotat serb dhe grek si te vin ta perdunojne nenen prap
    un per disa kosovar pro israelit, ju dale serbve krah me krah kurdra jush si nje here e me nje ,kohe
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! me mu e ke?

Lexoji postimet e mia jane keto;

Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Pergjigjen veq ja ka dergue izraelit...ta shohim se qfar trimash na qenkan qifut...hahaha Keta nuk jane arab ..Kalojne on-e-pertej izraelit sa qele e mshel syte,e din kete izraeli...tash i zmbrap by.th.te hiq mos u merzitni
    E di izraeli se nuk mund kush ti ndihmon ne kete rast me turqin...duhet vet me tregu trimnin..hahaha

Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Jo une tisha i kisha prit me kalashnikov..si xhaxhi enver kur priti 72-shin inavazion nga ajri.. do ti kishe pa ne yotube si qifut(kjo eshte permiresim-qe ta kupton) do te bertasin natanyahuEkber
    Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 01-06-2010 më 17:00
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Dardha e ka bishtin mbrapa thote albanian popull kjo ishte nje arsye qe turqia ta shkrumoj israelin
    turku ka nisur dhe ca anije te tjera te shofim sa te zotet do te jen cifutet tani sepse me gra e femi i kemi pare
    turqit per 24 bejne ate qe nuk beri i nderuari hitler
    Per shkak se ka turqe qe mendojne kaq gabimisht si ti, kane vdekur keta 19 persona. Provoni te mendoni ndyrshe se sic duket i beni mire tere Turqise.

Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Per shkak se ka turqe qe mendojne kaq gabimisht si ti, kane vdekur keta 19 persona. Provoni te mendoni ndyrshe se sic duket i beni mire tere Turqise.
    Ska qa mu ba mir ktu qat moment qe ti shpall luft turkija Izraeli Kpitullon pa shkrep as ni plum 80 miljon me 5 miljon qe 1000 vjet ka shkoll ushtarake Turki edhe tek e fundit ma shum te mbron aj se Izraeli

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga apacer Lexo Postimin
    Ska qa mu ba mir ktu qat moment qe ti shpall luft turkija Izraeli Kpitullon pa shkrep as ni plum 80 miljon me 5 miljon qe 1000 vjet ka shkoll ushtarake Turki edhe tek e fundit ma shum te mbron aj se Izraeli
    Pasi qe e kupton vetem gjuhen e numrave (kuantitetit), atehere te pergjigjem keshtu:

Egjipti ne luften kunder Izraelit i kishte perafersisht 75 milione banore. Izraelit iu deshen 6 dite per kete lufte. Llogarite vete se cfare te meson teoria e jote e kuantitetit.

Llogarite ne emer te Turqise!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    INF, a ja vlen? Sja vlen.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga apacer Lexo Postimin
    ... edhe tek e fundit ma shum te mbron aj se Izraeli
    Kete nuk e pashe ne fillim.
    Ndoshta eshte e vertete. Por me kete pyetje merrem vetem atehere kur te kemi deklaruar haptazi: Duam te mbrojme ne kete rast vetem ate pale, e cila i mbron shqiptaret. E jo sic eshte nisur tema ketu. Nje here jemi duke lundruar me anijen e drejtesise, jo ate te veteinteresit.

Faqja 21 prej 45 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •