Close
Faqja 20 prej 45 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 444
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Te lumte se ke sqaruar cdo gje.
    Nese videoja eshte origjinale, u deshmua se ushtaret izraelite paskan vepruar ne gjendje vetembrojtjeje. Edhe une do kisha shtene aty. Edhe po te dija se do e vras tere Turqine ne ate moment.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    seshte halli ne anije o qeros po pasi shkojne per ndimen humanitare ne gaza !!! ata humanet si puna e fuadit qe e paska bere shkollen ne bosnje mund dhe kthehen ne ata kamikazet e vegjel qe marrin 72 te virgjerat ne parajse !!!ky eshte problemi !!!
    Nuk thashe qe ne anije sdo ket pas ekstremist mysliman, sepse dihej qe ndihmat shkonin nga vende islamike. Por nuk ishte nevoja te behej ajo nderhyrje ushtarake. Ka plot menyra tjera per ti ndaluar nje tufe njerzish ne mes te detit.

Pooo mire e kishe kapur tek tema tjeter, kosovari jone kishte nje kariere te gjate dhe te specializuar ushtarake te tille duhen per ndihma humanitare
    Fuadi na kishte qene oficer, nuk thashe qe kta qe ishin ne anije jan te paster, kta mund te jene shum te pist nga ajo ane, ndoshta kan vajt per luft, por smund te behet lufta me shkopinj, kshu qe duhej parandaluar gjakderdhja, edhe shkaqet e mundshme per shpallje lufte, izraelitet duhej te tregoheshin me te matur. Sepse zgjodhen rrugen me te gabuar te mundshme. Gje e cila do ju kushtoje shtrenjt, edhe me behet qejfi. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Tani do degjojme "denglat" e Erdoganit se pergjigje nuk ka per te pasur sepse qe thua ti, qe ti pergjigjesh Izraelit do edhe pak "mullaqe"
    Pergjigjen veq ja ka dergue izraelit...ta shohim se qfar trimash na qenkan qifut...hahaha Keta nuk jane arab ..Kalojne on-e-pertej izraelit sa qele e mshel syte,e din kete izraeli...tash i zmbrap by.th.te hiq mos u merzitni
    E di izraeli se nuk mund kush ti ndihmon ne kete rast me turqin...duhet vet me tregu trimnin..hahaha
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

I-Skipitari 2.0 Maska e Deusexmachina
    Anëtarësuar
    21-02-2010
    Postime
    161
    Tani doli versjoni tjeter:
    Intellects whose desires have outstripped their understanding.
    Friedrich August von Hayek

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Mund te jene maska, por mund te jene edhe shami qe mund te perdoren nese perdoret gaz lotsjelles, mbulohet koka, laget shamia me uj qe mund te thithesh oksigjen lirshem. Sepse nese mendon qe jan terroriste, sma merr mendja qe terroristet do kishin vajt ne lufte kundra ushtareve izralit vetem me shkopinj e me karrige.
    Po te vuanin nga gazi nuk do ju binin aq fort me hunj dhe t'i hidhnin nga anija apo Allahu i madherishem ju shtoi forcen?

Qe ata kishin dicka qe po fshihnin, kjo eshte mese e qarte. Pse duhet te kunderpergjigjeshin ashtu ndaj ushtareve kur thjesht mund te prisnin se pse keta i ndaluan, ta sqaronin me drejtuesit e anijes dhe ja, po kushedi se cfare "ndihmash" kishin me vete prandaj.

ALLAHU EKBER! lol

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    hic me lali ktu qenka bere si mbledhja e mekes !!! jane mbledhur palestinez e arab ne cdo teme !!!
    Hahahha... jo jo. Ne fakt 4-5 veta jane gjithe e gjithe... po kane mesu per proxy-t edhe hyjne ne forum me 7 nicks, per te be dialogje frenetike me vetveten

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Me cfare lexoj neper lajme, anija ka qene ne ujera nderkombetare dhe ushtria Izraelite nuk kishte asnje te drejte te hynte ne anije. Cfare ndryshimi ka ne kete rast ushtria cifute nga piratet e Somalise?!
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po te vuanin nga gazi nuk do ju binin aq fort me hunj dhe t'i hidhnin nga anija apo Allahu i madherishem ju shtoi forcen?

Qe ata kishin dicka qe po fshihnin, kjo eshte mese e qarte. Pse duhet te kunderpergjigjeshin ashtu ndaj ushtareve kur thjesht mund te prisnin se pse keta i ndaluan, ta sqaronin me drejtuesit e anijes dhe ja, po kushedi se cfare "ndihmash" kishin me vete prandaj.

ALLAHU EKBER! lol
    Eshte pak e nderlikuar situata, sepse kta aktivistet e prisnin nje nderhyrje ushtarake nga ana izraelite, qe kur jan nis per te vajt atje, e dinin se cfar i priste. Edhe nuk eshte nevoja te futesh ne anije si ne filmat me Chuck Norris nga helikopteri, per ti "sqaruar" sic mendon ti.. Nuk shihet vetem nga ana "allahu ekber" apo "jezusi ekber" . Ska pune feje ktu, problemi eshte tjeter vend.

Budha ekber.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Dardha e ka bishtin mbrapa thote albanian popull kjo ishte nje arsye qe turqia ta shkrumoj israelin
    turku ka nisur dhe ca anije te tjera te shofim sa te zotet do te jen cifutet tani sepse me gra e femi i kemi pare
    turqit per 24 bejne ate qe nuk beri i nderuari hitler
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 01-06-2010 më 16:46

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Eshte pak e nderlikuar situata, sepse kta aktivistet e prisnin nje nderhyrje ushtarake nga ana izraelite, qe kur jan nis per te vajt atje, e dinin se cfar i priste. Edhe nuk eshte nevoja te futesh ne anije si ne filmat me Chuck Norris nga helikopteri, per ti "sqaruar" sic mendon ti.. Nuk shihet vetem nga ana "allahu ekber" apo "jezusi ekber" . Ska pune feje ktu, problemi eshte tjeter vend.

Budha ekber.
    Nqs e prisnin nje nderhyrje ushtarake nga ana izraelite, pse u nisen pastaj? Kush tha qe nuk e kane bere kastile se keta per 72 virgjeresha jo vete qe nuk e kane problem te vdesin por edhe femijen e tyre vrasin?

Te prisnin qe leja te merrej nga vendet perkatese qe do te thoshte se e kishin rrugen e hapur dhe ja rruge te mbare.

Faqja 20 prej 45 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •