Close
Faqja 18 prej 45 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 444
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Tani do degjojme "denglat" e Erdoganit se pergjigje nuk ka per te pasur sepse qe thua ti, qe ti pergjigjesh Izraelit do edhe pak "mullaqe"
    do shohim ,jane nisur anije tjera turke per ne gaza ,por kesaj rradhe ne shoqeri me floten ushtarake turke, do shohim se si do shkojne punet? na ngele te shohim dhe kush do qeshet i fundit do qeshet me embel

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    do shohim ,jane nisur anije tjera turke per ne gaza ,por kesaj rradhe ne shoqeri me floten ushtarake turke, do shohim se si do shkojne punet? na ngele te shohim dhe kush do qeshet i fundit do qeshet me embel
    Po, po mos e "qeth" mbaje me shkume.
    Ashtu thonit edhe per Sadamin se do bente namin me raketa skud mbi Izraelin por mbasi i qethi leshte Izraelit la edhe qafen ne litar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Po, po mos e "qeth" mbaje me shkume.
    Ashtu thonit edhe per Sadamin se do bente namin me raketa skud mbi Izraelin por mbasi i qethi leshte Izraelit la edhe qafen ne litar.
    do e mbaje me shkume deri sa te vish ti,sadami dhe iraku dallojne shume nga erdogani dhe turqia ,por kush te ka faj qe nuk sheh 2 cm para hundes,pastaj kush te tha qe ai ishte sadami ne litar??

I-Skipitari 2.0 Maska e Deusexmachina
    Anëtarësuar
    21-02-2010
    Postime
    161
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Video e rekomandueshme per tu pare

http://www.youtube.com/watch?v=fvItZ2GS88A
    Akoma me ato. Standartete e dyfishta pak kohe me pare :

Intellects whose desires have outstripped their understanding.
    Friedrich August von Hayek

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Ok,jam dakord qe nuk mund te qellosh mbi civile,por kjo ngjarje me duket me shume si preteks nga te dyja palet.

Ne pamjet e videos komandot qe zbrisnin nga helikopteret u sulmuan akoma pa prekur kuverten e anijes,me thika dhe shufra hekuri.Njerin e hodhen nga lart poshte dhe keta njerez ishin me maska.

Tani nese te kruhet se je trim e do meresh me komando,vetem pse je me i tepert ne numer,ateher merr parasysh edhe pasojat.Ushtaret mund ti qellonin civilet ne kembe nese deshironin,por eshte bere me qellim kjo masaker

Per mendimin tim ishte e planifikuar si nga njera ane edhe nga tjetra,e nuk do çuditesha sikur trazirat te ishin organizuar nga agjente te Mosad brenda anijes.
    Me sa duket ne videot qe kam pare, kta komandot kishin rrethuar anijet me motobarka, ne pamundesi per te hip ne kuverta, kan perdorur helikopteret, e me pas duket qarte se jan sulmuar nga aktivistet ne bordin e anijes. Tani, se per sa kohe ka ndodh e gjitha kjo ngjarje, ose cfar ka ndodh perpara se te trasmetohej kjo video, nuk dihet. Por te hipesh ne nje anije ndihmash me aktiviste ne bord (te cilet e prisnin nje sulm nga ana izraelite) eshte dicka e gabuar. Kta shum mire mund te vepronin ndryshe, i bllokonin ne mes te detit edhe si linin te kalonin edhe i detyronin te ktheheshin mbrapsht. Por kan zgjedh metodat me te pelqyeshme izraelite "LUFTEN" .

Aty shum mire mund te dergoheshin luft-anije te cilat do ndalonin kalimin e anijeve me aktiviste (Ti bllokonin, jo luftonin), te cilet do ngelnin ne mes te detit, nuk ishte nevoja te kryehej nje sulm komando me zbritje nga helikopteret e te armatosur deri ne fyt. Sepse detyrimisht edhe ti te jesh, do marresh nje "shkop" e tjua hysh ne dru, sepse ke frike qe kur te zbresin ne anije do te marrin zvarre ose do te vrasin. Por te pakten do luftosh, nuk do jepesh kaq leht, apo jo?

Nuk ka pune gangsterri aty (sic the me lart), thjesht metoda e perdorur eshte totalisht e gabuar edhe pafalshme, sepse ka rruge te tjera sa te duash per te ndaluar anijet ne dete. Por izraelitet e kan qejf luften, edhe ja ku ndodhi masakra e cila shpresoj qe sdo kaloje leht si heret e tjera.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga leci Lexo Postimin
    Ok,jam dakord qe nuk mund te qellosh mbi civile,por kjo ngjarje me duket me shume si preteks nga te dyja palet.

Ne pamjet e videos komandot qe zbrisnin nga helikopteret u sulmuan akoma pa prekur kuverten e anijes,me thika dhe shufra hekuri.Njerin e hodhen nga lart poshte dhe keta njerez ishin me maska.

Tani nese te kruhet se je trim e do meresh me komando,vetem pse je me i tepert ne numer,ateher merr parasysh edhe pasojat.Ushtaret mund ti qellonin civilet ne kembe nese deshironin,por eshte bere me qellim kjo masaker

Per mendimin tim ishte e planifikuar si nga njera ane edhe nga tjetra,e nuk do çuditesha sikur trazirat te ishin organizuar nga agjente te Mosad brenda anijes.
    I ke lexuar mire lajmet ti , apo do te besh avokatin e djallit?
    Anijet ishin qelluar qe ne ajer nga ushtria izraelite, prandaj civilet ishin me mjete nga me te ndryshme u munduan te mbroheshin. Kur flota izraelite po afrohej , direkt anijet humanitare kishin ngrit flamuret e bardhe , sinjalizim paqeje, por prapeseprape anijet u qelluan .

S'diskutohet se ne kete ndodhi ka dy versione, e secili zgjedh te besoj ke te doje.
    Por nje njeri me dy pale mend ne koke , nuk e ka te veshtire ta vrasi ate tru pak me shume se kur mbush lloton .

Si mund civili qe ndermer nje mision humanitar te sulmoje nje ushtri te tere?
    Edhe me idioti i botes , cik mendjes do i thirri ne ato momente se , duke bere agresivin me karrige e thika kundra ushtrise se armatosur deri ne gryke , nuk ke shance ne bote per triumfim .
    Pika tjeter. Nqs do e marrim per baze versionin cifut , atehere pse mbas sulmit , satelitet u fiken , telefonat u konfiskuan e cdo lidhje me boten e jashtme u pre direkt?

Kur te sulmon nje civil me arme te ftohte edhe pse pala kundershtare eshte e armatosur me arme zjarri?
    Vetem kur eshte i panikur , kur sulmohet ne padije ,dhe nga frika e vdekjes , gjen cdo mjet te disponueshem per te mbrojt jeten e tij.
    Pamjet e videos i pame te gjithe . Dukej qarte qe pjesetaret e grupit humanitar ishin te panikur sa pane forcat izraelite ne anijet e tyre. Kjo te jep shenje qe ajo anije ishte sulmuar qe ne ajer nga forcat izraelite.
    Shume deshmues ne anije e pohuan kete gje.

Hapni syte o njerez , se nuk eshte hera e pare qe izraeli ben pacavurre te tilla.
    Nuk e ka per gje ta perserisi prape.

Ju sikur e kerkoni vet qe tju shplahet truri

lol

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ore tek e fundit nuk kishin arsye te benin invazion ne anije. Shum bukur mund te shmangnin masakren duke i ndaluar anijet ne det, prishju helikat e anijeve, beju nje vrime, "pshurri te serbatori naftes" lol, ka qindra opsione, pse duhej pikerisht te zgjidhej ajo nderhyrje?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin

Ehhh gangsterat e lales ku jeni... ku jeni... ku jeniiiii???

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ehhh gangsterat e lales ku jeni... ku jeni... ku jeniiiii???
    lere lere se jane dege palme ato ne shenje paqeje!!! rri ti tani F-I pse e disinformon publikun !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 18 prej 45 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •