Kjo shprehja jote eshte sikur te thuash qe Romaket kishin bekimin e Zotit qe i vrisnin zelote cifute ose dhe Hitleri paska pasur bekimin e Zotit,
Izraeli nga shtet i pervuajtur eshte kthyer ne shtet terrorist dhe kjo nuk do te thote se ke bekimin e Zotit por do te thote se po te vjen denimi i Zotit.
lexo ketu
www.nkuk.org
"Shoku Mjekesise"
Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 31-05-2010 më 07:08
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
Si eshte situata me ate kufirin detar? A nuk eshte zone e bllokuar ajo, dmth bllokade detare dhe asnje anije nuk lejohet?
Thuhet qe keto anije ju dha paralajmerimi me radio dhe sinjale detare qe te ktheheshin mbrapa, pasi po hynin ne nje zone qe nuk lejoen asnje anije nderkombetare!
Ndryshuar për herë të fundit nga niku-nyc : 31-05-2010 më 11:00
Il Club Più Titolato Al Mondo
Izraeli sulmon anijet e ndihmave, mbi 10 të vdekur
Gazë, 31 maj - Mbi 10 persona janë vrarë kur komandot izraelite sulmuan një konvoj të anijeve që po barte ndihma humanitare për Rripin e Gazës, njoftoi ushtria izraelite.
Forca të armatosura hipën në anije gjatë natës, duke u përleshur me disa nga 600 pasagjerët e anijeve.
Incident ka ndodhur në ujërat ndërkombëtare.
Anijet po bartnin 10 000 ton ndihmë humanitare në përpjekje për t’i thënë fund bllokadës izraelite, transmeton BBC.
Izraeli njoftoi se kur ushtarët hipën në anije u sulmuan nga aktivistët me thika, njëri prej të cilëve rrëmbeu armën e një ushtari.
Ministri i qeverisë izraelite, Binyamin Ben-Eliezer, shprehu “hidhërimin e tij për të gjitha vdekjet”.
Shumica e personave në anije ishin turq.
Turqia njoftoi “se e dënon fuqishëm këto praktika johumane të Izraelit”, raportoi AFP.
Në Turqi, dhjetëra protestues kanë bllokuar konsullatën e Izraelit në Stamboll, ndërsa ambasadori izraelit është thirru në Ministrinë e Jashtme turke.
Ushtria e Izraelit vret së paku 10 aktivistë pro-palestinezë
Ushtria e Izraelit ka konfirmuar se së paku 10 aktivistë pro-palestinezë janë vrarë sot kur marina izraelite ka ndërhyrë në konvojin e anijeve, që përpiqet ta thej bllokadën katërvjeçare në Rripin e Gazës....
Nga ana tjetër, shefi i një organizate humanitare turke, Muhammad Kaya, i involvuar në flotë, tha se së paku 15 vetë janë vrarë gjatë ndërhyrjes, shumica prej tyre të kombësisë turke.
Flota, me afro 10 mijë tonë ndihma, që është nisur nga Turqia, ka afro 700 aktivistë pro-palestinezë me vete.
Shefja e politikës së jashtme e Bashkimit Evropian, Catherine Ashton, sot ka kërkuar që autoritetet e Izraelit të zhvillojnë “hetime të plota” për vrasjet.
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 31-05-2010 më 11:21
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Nje gje se mora vesh une. Rrezikohej izraeli me keto ndihma humanitare apo si?
Kush ka sy ne ball i dallon gjerat qarte po te doje.
Ai person qe rrefuzon ta beje kete gje , well , esht vertet per te ardhur keq.
Mua sme vjen keq btw![]()
Xhihadisti turk i ndihmes humanitare , duke therur me thike nje ushtar izraelit .
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Anijet paskan qene te paralajmeruara te mos hyjne ne gaza,
izraeli e ka mbajtur llafin nga ana e vet.
Mazel Tov.
Shalom.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Krijoni Kontakt