Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet mbajtur kryqi ne qaf dhe instiucione ?

Votues
62. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

26 41.94%
  • Jo

36 58.06%
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 147
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    Une mbaja nje kryq te vogel ne qafe, se ashtu ishte moda. Lol.

Kur takova vjehrren per here te pare, i kishte pelqyer fakti qe mbaj kryq (katolike tjetra!). Tani s'e heq dot se kam frike mos i ngelet qejfi vjehrres.

Hall i madh eshte dhe ky imi!
    Ahahahhaahaaa sa kam qesh, te fort e ke ber..... ishte moda hahahhaahahah
    Revolution 1848

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    A eshte ky BUJAR MERO, artisti i Dibres ( peshkopise)?

Ky kale qenka i forte per t'a ngreh karrocen.

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anėtarėsuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar mė parė nga Fieri89 Lexo Postimin

Po ik ore me gjithė vjerrėn, ka mė turp se tė jesh besimtar?

Pse ofendon? Keshtu je i edukum? Apo si eshte puna?
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ku fillon e ku mbaron liria jote o serafim djale nene?
    Se nqs mbaroka tek mospelqimi sesi nje njeri manifeston fene e tij , atehere le te ngrejme nje polici rruge edhe per fashion.

Leqe te ngrejme nje polici rruge edhe per ate qe pi cigar , per ate qe nxjerr qenin shetitje , per ate qe manifeston tifozerine e nje skuadre, per simpatizanet e partive , per ate qe e ka hunden e madhe , per ate qe eshte qerros e keshtu me rradhe.

Serafim mr.civilizimi , mendja eshte me e shtrenjte se cdo gje tjeter them une.
    Po u shpla edhe ajo , kot qe mundohesh per lirite e tua e te tjetrit.
    Nje person normal o me pak edukat shoqerore,nuk duhet te manifestoj fene e tij rruges,e jo me si punonjes i nje istitucioni.
    Civiliteti nuk varet nga policia o ligjet.
    Ligji duhet perdorur per te haritur objektivat o qellimet qe nje shoqeri e civilizur i ka bere te sajat.Ky eshte i vetmi moral i mundur.Ligji si mjet jo si perfundim.
    Sa per lirin:Secili eshte i lire per aq sa do.Kjo vlen edhe per intelektin o mendjen.

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anėtarėsuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    Pak si e pakuptimte me duket pyetja e sondazhit:
    A duhet mbajtur kryqi ne qaf dhe instiucione ?
    Une them qe duhet te mbahet ne qafe, por jo ne institucione.
    Si te votoj tani?

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    nuk po zgjatem shume......... JO
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Fieri89 Lexo Postimin
    E lexove me shpejtėsi, unė thashė "ēdo kush ka tė drejtė tė besoj ēfarėdo, POR nuk ka tė drejtė tė gėnjej tė tjerėt mbi gjėra qė nuk i provon dot qė ekzistojnė".
    .
    kur doli kjo e drejte???????
    ne cilen kushtetute apo kod civil eshte e shkruar???????
    me vjen keq, por po e shpike ti.

njerezit pohojne mijera gjera te cilat nuk mund te provohen dhe kane te drejte ta bejne...

nese une besoj ne nje gomar qe fluturon, nuk mund t'a provoj ty qe ekziston, por eshte e drejte e imia te besoj ne te.
    madje te mbaje edhe simbolet e gomarit fluturues... ku e ke hallin ti?

gjeja eshte reciproke. nuk provohet qe ekziston dhe nuk povohet qe nuk ekziston.
    debat i pafundte, te cilit nuk je ti ai qe do te mund t'i japesh fund.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-05-2010
    Vendndodhja
    Milano (Itali)
    Postime
    21
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Duke ditur se profeti Jezus ( Isai ) ka vuajtur dhe eshte denuar ne nje kryq ku u gozhdonin kriminelet , a duhet te mbahet ai simbol ne qaf dhe ne institucione publike ?
    Ne cilat istitucione e ke fjalen?? Dhe ne cfare shteti?? Kryqi ne qafe nuk krijon asnje problem kurse mbulesa po.. Me mire te vishen te gjithe me perparse ashtu sic ka qene ne shkollat shqiptare. )

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga Alex Komneni Lexo Postimin
    Ne cilat istitucione e ke fjalen?

Un se kam fjalen, por desha te them qe jam kundėr kryqave qe gjinden ne vende publike si psh, imitimi i kryqave maqedonas qe mbizotrojn qytezat shqiptare, jam poashtu kundėr bustave personalitetėve fetare si psh, ish-Gonxhe Bojaxhiu tashme Mari Tereza e Kalkutės me uniformen e saj misionare ku kryqi i saj eshte i varrur ne krah te majt.

Keto kryqa duhet larguar mga majat e kodrinave shqiptare, meqe i takojn shtetit e jo kishės.

Ne kemi 3 fe e disa sekte, e nese fillojm dhe veprojm te gjithe njesoj, do t'shendrrohet shqiperia ne nje park atrakcionesh jo per pejzazhin dhe historin e saj, por per kryqat dhe stilat e saja.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-05-2010
    Vendndodhja
    Milano (Itali)
    Postime
    21
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Un se kam fjalen, por desha te them qe jam kundėr kryqave qe gjinden ne vende publike si psh, imitimi i kryqave maqedonas qe mbizotrojn qytezat shqiptare, jam poashtu kundėr bustave personalitetėve fetare si psh, ish-Gonxhe Bojaxhiu tashme Mari Tereza e Kalkutės me uniformen e saj misionare ku kryqi i saj eshte i varrur ne krah te majt.

Keto kryqa duhet larguar mga majat e kodrinave shqiptare, meqe i takojn shtetit e jo kishės.

Ne kemi 3 fe e disa sekte, e nese fillojm dhe veprojm te gjithe njesoj, do t'shendrrohet shqiperia ne nje park atrakcionesh jo per pejzazhin dhe historin e saj, por per kryqat dhe stilat e saja.
    A qenke kunder kryqeve ti ?? Po mire a ban me ardhe une e me tu derdhe ne maje te minares dhe me ta marre at gjysem hanen e me tja shti ne gugjmisht tpidhit motres tane e krejt cka i ki me **** ne familje.. e me ta marre nanen terezen me ja vnue ni *** fallso edhe me ardhe ajo ne shpi tane e me ti qi krejt me **** pa **** me dane pa dane me bothe pa bothe...krejt cka te marrin fryme...edhe macat me ti dhunu ...edhe qet edhe mit... ani ***** jote kunder kryqave ta qift kryq motren npidh ta qift. Ti kryqzosha krejt robt e shpis si Jezuz Krishtin e tu hypsha ne kryq e ti dhunosha deri sa te desin... ta ****** familjen e papakit ti po na kallxon ne ktu per kryqa... O RRofte Macedoni se aj ju vjen hakit ju pisave turko shqipfolse te maqedonise..ani jena shqiptar..Shko ne spital e bani analizat krejt robt e shpis ti qisha edhe dhife qysh je turk mongol me prejardhjen prej mongolie...ani mama babi jam shqiptar... nuk ka shqiptar muslimut...ju muslimut jeni arabe jeni bythqima...jeni shkerdhata..jeni njerez pa fe pa ftyre pa identitet ...jau ****** motrat npidh...qaq pa identitet jeni qe ni here thoni se jeni shqiptare ni here ilir ni here dardan ni here macedone te lashte... a vorret jau prashitsha nja ka nja qysh jau kini kthy ****** ka MeKA . Rob ti qisha npidh..

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •