Po
Jo
Nje person normal o me pak edukat shoqerore,nuk duhet te manifestoj fene e tij rruges,e jo me si punonjes i nje istitucioni.
Civiliteti nuk varet nga policia o ligjet.
Ligji duhet perdorur per te haritur objektivat o qellimet qe nje shoqeri e civilizur i ka bere te sajat.Ky eshte i vetmi moral i mundur.Ligji si mjet jo si perfundim.
Sa per lirin:Secili eshte i lire per aq sa do.Kjo vlen edhe per intelektin o mendjen.
Pak si e pakuptimte me duket pyetja e sondazhit:
A duhet mbajtur kryqi ne qaf dhe instiucione ?
Une them qe duhet te mbahet ne qafe, por jo ne institucione.
Si te votoj tani?
nuk po zgjatem shume......... JO
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
kur doli kjo e drejte???????
ne cilen kushtetute apo kod civil eshte e shkruar???????
me vjen keq, por po e shpike ti.
njerezit pohojne mijera gjera te cilat nuk mund te provohen dhe kane te drejte ta bejne...
nese une besoj ne nje gomar qe fluturon, nuk mund t'a provoj ty qe ekziston, por eshte e drejte e imia te besoj ne te.
madje te mbaje edhe simbolet e gomarit fluturues... ku e ke hallin ti?
gjeja eshte reciproke. nuk provohet qe ekziston dhe nuk povohet qe nuk ekziston.
debat i pafundte, te cilit nuk je ti ai qe do te mund t'i japesh fund.
Vasudhaiva Kutumbakam
Un se kam fjalen, por desha te them qe jam kundėr kryqave qe gjinden ne vende publike si psh, imitimi i kryqave maqedonas qe mbizotrojn qytezat shqiptare, jam poashtu kundėr bustave personalitetėve fetare si psh, ish-Gonxhe Bojaxhiu tashme Mari Tereza e Kalkutės me uniformen e saj misionare ku kryqi i saj eshte i varrur ne krah te majt.
Keto kryqa duhet larguar mga majat e kodrinave shqiptare, meqe i takojn shtetit e jo kishės.
Ne kemi 3 fe e disa sekte, e nese fillojm dhe veprojm te gjithe njesoj, do t'shendrrohet shqiperia ne nje park atrakcionesh jo per pejzazhin dhe historin e saj, por per kryqat dhe stilat e saja.
A qenke kunder kryqeve ti ?? Po mire a ban me ardhe une e me tu derdhe ne maje te minares dhe me ta marre at gjysem hanen e me tja shti ne gugjmisht tpidhit motres tane e krejt cka i ki me **** ne familje.. e me ta marre nanen terezen me ja vnue ni *** fallso edhe me ardhe ajo ne shpi tane e me ti qi krejt me **** pa **** me dane pa dane me bothe pa bothe...krejt cka te marrin fryme...edhe macat me ti dhunu ...edhe qet edhe mit... ani ***** jote kunder kryqave ta qift kryq motren npidh ta qift. Ti kryqzosha krejt robt e shpis si Jezuz Krishtin e tu hypsha ne kryq e ti dhunosha deri sa te desin... ta ****** familjen e papakit ti po na kallxon ne ktu per kryqa... O RRofte Macedoni se aj ju vjen hakit ju pisave turko shqipfolse te maqedonise..ani jena shqiptar..Shko ne spital e bani analizat krejt robt e shpis ti qisha edhe dhife qysh je turk mongol me prejardhjen prej mongolie...ani mama babi jam shqiptar... nuk ka shqiptar muslimut...ju muslimut jeni arabe jeni bythqima...jeni shkerdhata..jeni njerez pa fe pa ftyre pa identitet ...jau ****** motrat npidh...qaq pa identitet jeni qe ni here thoni se jeni shqiptare ni here ilir ni here dardan ni here macedone te lashte... a vorret jau prashitsha nja ka nja qysh jau kini kthy ****** ka MeKA . Rob ti qisha npidh..
Krijoni Kontakt