Durrės, priste lidhjet pa leje tė ujit, turma plagos 3 persona
Durrės, priste lidhjet pa leje tė ujit, turma plagos 3 personaDURRES-Sot pasdite dy persona janė plagosur me thikė, kurse njė punonjės ujesjellėsi qė ndodhej nė zonė pėr tė prerė lidhjet pa leje tė ujit ėshtė sulmuar me gurė nga banorė tė Xhafzotajt nė Durrės.
Ngjarja e rėndė ndodhi sot nė Xhafzotaj pak pasi punonjėsi i ujėsjellėsit Besnik Avdyli po priste lidhjet ilegale tė ujit qė banorėt e zonės kishin bėrė. Avdyli gjithashtu po mblidhte dhe faturat e prapambetura te ujit. Burime pėr News24 bėnė tė ditur se banorėt tė irrituar kanė sulmuar me gurė punonjėsin e ujėsjellėsit. Nė ndihmė tė tij janė hedhur dy nipat e Avdylit, M.Avdyli dhe I. Tareci, tė cilėt janė sulmuar dhe kėta tė fundit nga banorėt. Si pasojė tė dy personat e lartpėrmendur kanė marrė plagė tė shkaktuara me thikė dhe ndodhen nė spitalin e Durrėsit nė gjendje tė rėndė por, jashtė rrezikut pėr jetėn.
Drejtori i Ujėsjellėsit tė Durrėsit, Doklead Ademi konfirmoi pėr TVNews24 lajmin dhe pohoi se kjo ėshtė njė ngjarje tepėr e rėndė. Ademi kofnirmoi se punonjėsi i ujėsjellėsit ka qėnė nė krye tė detyrės kur ka noddhur ngjarja.
Policia ndodhet nė vendgjarje nga ku ka nisur hetimet dhe po punon pėr kapjen e autorėve tė mundshėm.
(d.b/BalkanWeb)
Krijoni Kontakt