Close
Faqja 22 prej 41 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 408
    yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nese nuk mund ta thuash atehere ske pse flet fjale qe nuk jane aspak te verteta,. Si ajo se ja paska la kembet nje kusheririt tend nje femer? Po ty te kam vene re vuan prej disa paragjykimesh, qe nese te filloj une te tregoj se cila ka qene pershtypja ime nga disa vende qe i kam pare ne Shqiperi ti do te hutoshe.

100 % jam e bidnur qe kosovaret jane shume me te edukuar dhe te kujdesshem karshi nje femre se shqiptaret ne viset tjera dhe kete po e them une qe jam nga Kosova.

Mjafton ta shohesh periudhen pas-komuniste tek ju.

Larja e kembve ka qene ne kohen e babaqemos. Kane ndryshu kohet rina .
    Nuk mund te flas per kosoven apo njerzit e saj se nuk njoh , por ne zonat e thella ruhen disa tradita te vjetra .

Kur vinte miku i behej respekti deri ne fund , ketu hyn dhe larja e kembeve .

Sa per edukat mendoje dhe nje here zemer
    Pyll pa derra nuk ka
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ore bindjet e mia jane qe kosovaret jane ne pergjithesi me nalt ne disa aspekte se shqiptaret e Shqiperise. dhe kete nuk e ndryshoj. perkunder faktit se Mia ne cdo postim mundohet te na tregoje se shqiptaret e Kosoves jane keshtu jane ashtu. Ore na leni te ankohemi ne femrat e Kosoves per ta, nese ka dicka per tu ankuar

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mos fol more me te degjuar, fol ti per degjenerimet tek ju

Kosovareve nuk ju ofroheni tek thembra kur eshte etika ne pyetje
    Ato qe kam njohur ketu nga Kosova kane qene te gjitha me dashnore. Megjithate nuk mund ti fus te gjitha ne nje thes, se ato nuk perfaqesojne gjithe Kosoven ashtu si dhe ato nga Shqiperia qe mund te kesh pare ti.
    As nuk kam pse bej krahasime me njeri. Secili e mban nderin per vete, dhe jo per lagjen, qytetin e shtetin ku jeton.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Sa per edukat mendoje dhe nje here zemer
    Pyll pa derra nuk ka
    Izadora, une fola per edukaten familjare dhe tradicionale qe e kane shqiptaret e Kosoves. Fakt qe ajo i shtyen qe nje femer ta respektojne me shume

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-05-2010
    Postime
    192
    ne shtepi kosovaresh kur vjen miku, doren gruaja nuk e jep, dhe rri pronto ne kembe, nuk i lejohet as te ulet.
    une nuk e kam me te degjuar.

kta jan 5000 vjet prapa botes mi@, ca thua ti
    kurse kta te maqedonise akoma me teper, 10000 vjet.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ato qe kam njohur ketu nga Kosova kane qene te gjitha me dashnore. Megjithate nuk mund ti fus te gjitha ne nje thes, se ato nuk perfaqesojne gjithe Kosoven ashtu si dhe ato nga Shqiperia qe mund te kesh pare ti.
    As nuk kam pse bej krahasime me njeri. Secili e mban nderin per vete, dhe jo per lagjen, qytetin e shtetin ku jeton.
    Mia, si mund ta dish ti ate gje?! Ta kane thene ata ty direkt, apo prape me te degjuara?

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Ore bindjet e mia jane qe kosovaret jane ne pergjithesi me nalt ne disa aspekte se shqiptaret e Shqiperise. dhe kete nuk e ndryshoj. perkunder faktit se Mia ne cdo postim mundohet te na tregoje se shqiptaret e Kosoves jane keshtu jane ashtu. Ore na leni te ankohemi ne femrat e Kosoves per ta, nese ka dicka per tu ankuar

Hajde njehere nga jugu i Shqiperise te tregojme zakonet e kembeve.
    Nuk lahen me legen por me govate, veri kembet te cezma, hape, se kush do te ti laje bej nje ze, te shohim kush do te dale i pari nga shtepia.

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga RUDIGER Lexo Postimin
    ne shtepi kosovaresh kur vjen miku, doren gruaja nuk e jep, dhe rri pronto ne kembe, nuk i lejohet as te ulet.
    une nuk e kam me te degjuar.

kta jan 5000 vjet prapa botes mi@, ca thua ti
    kurse kta te maqedonise akoma me teper, 10000 vjet.

Zakone kinezesh nuk ka kot,

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Hajde njehere nga jugu i Shqiperise te tregojme zakonet e kembeve.
    Nuk lahen me legen por me govate, veri kembet te cezma, hape, se kush do te ti laje bej nje ze, te shohim kush do te dale i pari nga shtepia.
    Une ne fakt nuk mund te them se e njoh Shqiperine aq mire, eshte vetem nje pershtypje siperfaqesore qe kam fituar kur kam qene atje dhe gjykoj me shume nga ajo qe kam lexuar ketu dhe nga anetaret ketu. Besoj se e njejta vlen edhe per Mian edhe disa tjere ketu qe dalin e na flasin me aq kompetence per Kosoven

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Mia@ me pelqej kjo thenje e jotja.

Secili e mban nderin per vete, dhe jo per lagjen, qytetin e shtetin ku jeton.

Secili per vete e ka,e sa per femren Shqiptare mos past tjeter problem pos dhenjen e dores edhe nese eshte ndalim nga burri apo nese e ka vendos vete.
    Une ju kisha keshilluar te protestoni, ndihmoni ata qe jane viktima te verteta qe malltretohen.
    E per fat te keq sjan pak por shume,edhe cka eshte me e keqja i ke ne te gjitha racat fete dhe nacionalitetet!Keshtu qe mos u lodhni per nje perrshendetje dore apo puthje.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Faqja 22 prej 41 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •