Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni dakort per ligjin e homove?

Votues
143. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

22 15.38%
  • JO

121 84.62%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 143
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Jeni dakort per ligjin e homove?

une ne pergjethsi jam pro martesave gay (ne shqiperi eshte akoma heret, thjeshte per faktin se shumica e shteteve te tjera europiane nuk e kane akoma kete ligj)

jo per gje, por nuk ka pse ata te jene me te priviligjuar.
    le ta hajne edhe ata ate m*t.
    Vasudhaiva Kutumbakam

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    ore Keta Lloj Njerezish Te Bejne Ca Te Dojne Me Jeten E Tyne Skemi Ca I Bojme Ne Atyne, Por Jo Ta Sanksionojne Me Ligj Kete Gje Sipas Meje E Shpifme Pfff
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ELDORADO Lexo Postimin
    ore Keta Lloj Njerezish Te Bejne Ca Te Dojne Me Jeten E Tyne Skemi Ca I Bojme Ne Atyne, Por Jo Ta Sanksionojne Me Ligj Kete Gje Sipas Meje E Shpifme Pfff
    ka njerez per te cilet vete martesa ne teresi (mashkull - femer) i duket gje e shpifme...
    te pretendojne edhe ata per zhdukjen e martesave???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    817
    the admiral
    skam gje me ta por me ligjin, nuk e kuptoj ca do ti sherbente ligji ketyre?!!!!pervecse me ane te ligjit do duan te krijojne me teper ofendime ndaj vetes dhe pastaj nda lin pakice kombetare,theksoj te bejne ca te duan

po si mendon ti admiral dy bythqima te adoptojne nje femije te vogel ca mendon ti se do dal ai femija?!!!!
    jo se ciftet femer mashkul nuk bejne marrezira kjo nuk i shpeton ata,por dy bythqima ngelen bythqima shoku

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-07-2009
    Postime
    63

J O!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiqniju atyne bakrivet se ata nuk jan nijerz.Nuk dij pėrse duhet meu marr parlamenti me ato marrija.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga ELDORADO Lexo Postimin
    the admiral
    skam gje me ta por me ligjin, nuk e kuptoj ca do ti sherbente ligji ketyre?!!!!pervecse me ane te ligjit do duan te krijojne me teper ofendime ndaj vetes dhe pastaj nda lin pakice kombetare,theksoj te bejne ca te duan

po si mendon ti admiral dy bythqima te adoptojne nje femije te vogel ca mendon ti se do dal ai femija?!!!!
    jo se ciftet femer mashkul nuk bejne marrezira kjo nuk i shpeton ata,por dy bythqima ngelen bythqima shoku
    adoptimi i femijeve eshte diēka tjeter. jam totalisht kundra.
    mund te lejohet martesa dhe mund te ndalohet adoptimi.

pastaj mos valle mendon se jane homoseksualet ne shqipei ata qe e kane kekuar kete ligj???
    i teri eshte vetem nje teater...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    Ti nuk di cfare flet... keshtu eshte kur kerkon te hiqesh liberali me mentalitet te hapur perendimor ...

- Ne fillim thua ti garantohet e drejta per tu martuar... per te krijuar pra familje.

- Pastaj vjen me idiotesine e rradhes edhe thua ti ndalohet adoptimi. E drejte e gezuar me ligj, edhe sikur te mos jene te martuar. Pra nje mashkulli homoseksual, sot per sot nuk ia ndalon ndonje ligj te shkoje e te beje kerkese per te adoptuar femije.

Dmth le te martohen, po te fillojme ti kufizojme te drejtat... Hhahahah... gjeja me qesharake qe kam lexuar ne kete teme deri tani.

"Oksidenti i thote... pianó..."

Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    817
    sic thote dhe force intruder o admiral dmth ka shume te drejte,sepse ka ca pasoja me pas qe kur kthen koken mbrapsh ngel i shtangur.

megjithese une jam kundra totalisht ketij fenomeni prapseprape,nuk i urrej gje qe duhej automatikisht ta beja, ajo ka qene semundje eshte dhe e tille semundje do te mbetet ,lere cfare llomotisin larte e poshte qe jo nuk mund te quhet me e tille si semundje,
    por per faktin qe miratohet nje ligj i tille posacerisht per ta ketu ne shqiperi dhe biles jo i kerkuar nga vete ata do te thote se dicka bluhet ne mendjet midis eu dhe shtetit shqiptar qe diku mos te ngeci si karkaleci,meqe jam i djathte duhej te thoja ne mbeshtetje te qeverise po le ta miratojne por jo s'eshte keshtu jam kundra miratimit sepse pas ketij miratimi do te vijne ca miratime qe dhe ti o admiral do te bezdisesh shume

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ti nuk di cfare flet... keshtu eshte kur kerkon te hiqesh liberali me mentalitet te hapur perendimor ...

- Ne fillim thua ti garantohet e drejta per tu martuar... per te krijuar pra familje.
    hajde mendja hajde!! kush je ti te me thuash mua: nuk di ē'flas???
    ēfare ben ne jete ti (perveē se luan me videogames gjithe diten si nje femije 13 vjeēar)? sa shkolle ke???
    baza e familjes nuk eshte martesa... mesoje pak.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga the admiral
    E kupton qe pas ketij aborti mendor e ke humb te drejten te flasesh me te kjo teme

Si i hiqke te drejta civile ti dikujt? E kupton qe per momentin te drejten per te adoptuar eshte e drejte ligjore? Pra ti je pro marteses , nje te drejte qe nuk e kane, por ti kufizosh te drejten e adoptimit, nje te drejte qe e kane.

Hahahahhha.... le nam le? Ik fol me vete o cun...

Faqja 12 prej 15 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •