nga e moren kete militon
a eshte ky qe ishte te genoa
se nuk jam shume i interesuar per serine A
nga e moren kete militon
a eshte ky qe ishte te genoa
se nuk jam shume i interesuar per serine A
JO SEKS PARA MARTESE
po ai ishte dhe u ble per nje shifer qesharake nga inter ne krahasim me ibren dhe eton
vari leshte
jo mor ti se nuk iki une. kur te fitoni 7 kupa kampionesh ju ndoshta.
nuk kam pas internet. edhe keni qen ne vend te dyte ne kampionat.
nuk ju bej kompmentet se me arbitra e fiton edhe vllaznia kupen e kampioneve
jo mor se perdor prezervativ. ajo kurva komuniste qe ke te kasollja e din ma mire se ti
te kam thene 100 here mos fol me mu se nuk din me diskutu si njeri. mos me detyro me te sha
o puro mirserdhe daku..
po sa mir qe nuk ke pas internet kto kohet e fundit,se do kishe prish gjakun kot.
Ej dhe mos u ba antisportiv,na uro per tripleten![]()
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
edhe 77 champions te fitoj interi purua po nje muhabet ka
vari leshte
lol :P
77 championsa? haha x 50 vite per njo i bie 3 850 vjet deri ti fitoni
Urime te gjithve urime, jo qe luajtėt mire, po ne luajtėm keq :P per mua me shume e merituat qe fituat chelsean dhe barcen![]()
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
puro tani qe fituam championsin cfare justifikimi do keni ju milanistet kunder nesh? apo vetem se ju keni 7 dhe ne 3?
ne qe ishim skuader e nivelit te dyte???? 18 tituj kampion 3 champions league 6 kupa italie dhe na presin edhe 3 ndeshje te tjera per te mbyllur kete sezon fantastik per interin e madh.
interi i ka treguar te gjithe antiinteristeve kete vit ate qe ata meritojn prej kaq shume kohesh.
jemi kampion europe kemi skualifikuar celsin, cska, barcelonen dhe ne fund finalen me bajernin. emra te medhenj te cilet i kemi nenshtruar.
forca INTER
vari leshte
Siamo noi, siamo noi, i campioni del Italia siamo noi, siamo noi, i campioni del Italia siamo noi...
Na falni vonesėn, besoj se e keni ditur pėr problemet qė kanė patur disa persona pėr tu futur online nė forum.
U se harrova...
Edhe sidomos...
![]()
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Krijoni Kontakt