Close
Faqja 5 prej 31 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 309
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ishin tre mysliman dhe dy shqipetar dhe si dhurat ua kisha dhen nga nje plumb ne kok secilit dhe e kisha pastru pak prizrenin nga keto ndytesira.
    Qyre qka po ju them se heret a von kemi me pas probleme me keto bisha,qeveria e ka fut koken si struci ne zall dhe po behet sikur asgje nuk po ndodh,por e verteta eshte se ne ter kosoven keta mjekerr palar e kan shtri mrezhen ne ter kosoven.
    Serbia me sa duket ka gjet rrugen me te sigurt per ti perqar shqiptaret,une them se duhet urgjentisht te ndalohet ky tarikat qe as dreqi nuk e din se qka jan dhe qfar duan,perse keta pisa nuk shkojn ne arabi te kerkoin azyl dhe te jetoin atje,shqiptaret kurren e kurres nuk do ti pranoin si pjestar te shoqeris se tyre.
    Eshte mekat qe sot shef te reja me feregje,dhe ket e bejn jo pse duan,por e bejn per para dhe per ti knaq armiqet tan.
    Disa klloshar ketu ne forum mundohen ti mbrojn keta terrorist pa kuptua se keta jan kancer i kombit,fajin e mban edhe bashkesia islame qe nuk po gucon te prononcohet,por mos te harrojn se ka me ardh nje dit qe edhe kjo bashkesi do te ket probleme me keta tradhetar kombetar

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anėtarėsuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    Bravo policise se Kosoves , por me vjen keq se paskan shpetuar pa u kapur ca 'talibane' te tjere e paskan ardhur me postu ketu ne forumin shqiptar .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    kjo eshte vetem sa per ta qvendos vemendjen nga cunamet qe kane godite pdk!!
    dhe kinse po i kapim do 'terorista' me ju hy pak ne huj amerikanve dhe europianve edhe pse kjo eshte mashtrim!!

nexhmi krasniqi nga shoferi i autobusit u avancua ne shef te burgut te kleqkes e tani
    shef i rajonit te prizerenit e po thoni nuk kemi mrri !!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Shiko si e merr shembullin ma ektrem pa asnje kuptim, tipik mentalitet i ulte taliban,

Ne avatarin tend, me trego cfare veshje eshte? , pse ke ven ne foto ate veshje evropiane, nqs je kunder?
    Jam vesh njeher ne demostrata ne gjermani me tirqe dhe plis, talleshin me mua gjermont, i ndiva ty than , shihe shihe ky e paska shti kryt ne gips,

por un ju ftofa ju thash keto jan veshje europjane.

hhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Mire , lajm i mire , me ata pese laptope do na kene ndyre forumin mjaft keta fetare paqsor .

Le te kalben ne burg e te mos kujtohet me njeri per ta .

Presim arrestime te reja derisa shoqeria dhe forumet shqiptare te pastrohen nga talebanet .

Nje gje me rendesi eshte qe tu zbardhen fondet me te cilat blejne arme pa hesap por edhe postojne 24 ore ne forum .

Vehabizmi eshte nje fe mafioze qe rrenjet i ka qe nga Arabia , organizatat dhe degezimet e tyre si ne shtete arabe , evrope dhe ballkan . Ndiqni parane dhe kapni kreret , te cilet duhen demaskuar dhe me ndihmen e Natos bombarduar .
    Vehabizmi ndryshe do te jete realitet ne viset tona shqiptare , ndryshe ata do e mbushin vendin me baza operative nga ku do te burojne fatwat kercenimet , plagosjet dhe vrasjet .

Ps Edhe policia i arreston vehabistet , kurse ketu ne forum kane liri te plote per te folur per homot dhe zuskat e fese se tyre .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 22-05-2010 mė 19:58
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Aktualishte vehabistet ,jane shume me te dobishem, se sa politikanet shqipefolesat qe luajne rolin e shkijeve .

Tradhetia mundet me tradheti.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Shiko si e merr shembullin ma ektrem pa asnje kuptim, tipik mentalitet i ulte taliban,

Ne avatarin tend, me trego cfare veshje eshte? , pse ke ven ne foto ate veshje evropiane, nqs je kunder?

Ncnc, spo ta kap.
    Nuk jam kunder veshjes evropjane, por per te hi ne evrop nuk duhet te ja hupim faren ketyre me mjekrra sepse ne asnje shtet nuk ja kane hup faren ehh kosova-shqiperia te del me te menqur se evropa ne cdo shtet te evropes ki kesi njerzish me mjekrra qe po i quani talibana, talibana sepse mentaliteti dobet dhe bash kjo fjal behet sebep mos te him ne evrop .
    Burri 1 X flet !

Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    Larg une??!! Mos me ofendo.

A nuk the ti qe ti hekim keta me mjekra e me pantollona te shkurtuara dhe ti ngjajm europes te vnojm vath neper cdo pjes te trupit, per ti ngja europes nuk duhet ti hekim keta me mjekrra se tana nuk i ngjajm europes, cili shtet ne europ i ka heke keta me mjekrra e pantolla te shkurtuara. .??!!
    Suhejeb si te kam ? E kisha shkruar diku me lart, qe me vjen keq qe ti e lexove postimin tim ironik, pse e thash kete ? nga menyra se si ti reagove, tregonte qe ti nuk e kape fillin e shkrimit tim. Tani do jem me i qarte . A je pro ketyre qe mbajn nje meter mjekerr dhe i mbulojn grat e tyre qe as syte nuk i duken ? Une per vete jo, un i njoh mire urdherat e pejagamerit a.s dhe keta jan ne c'do aspekt kundra keshillave te tije. Por edhe sic e kam cituar ne menyr ironike , qe te mos behemi gjoja si europian, duke mbush vendin me pederast, prostituta me vath ne vesh dhe kerthiz e hunde e budalliqe si keto, qe neve si Shqiptar nuk na ka hije dhe per me teper nuk e kemi patur kurr tradita te importuara nga Arabia apo Europa, por kemi mbajtur traditat tona.
    P.s Une desha te hy ne google dhe te sillja kostumet tradicionale shqiptare, por mendova ta le ty ne dore , te me gjesh nje foto,nese shqiptaret kan pasur tradita te importuara, qoft nga europa, qoft nga vendet arabe. Une mendoj qe ti nuk do gjesh.E vetmja gje qe do gjesh, jan kostumet me xhaket dhe kemish e papion qe i mbanin rilindasit, veshje e cila e perdor e gjith bota zyrtare dhe intelektuale, ketu bejn pjese edhe vendet arabike, perjashto nje pakic te tyre. Pershendetje dhe shpresoj qe kete here te me kesh kuptuar ti edhe vellai tjeter me nickun Disa.
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Aktualishte vehabistet ,jane shume me te dobishem, se sa politikanet shqipefolesat qe luajne rolin e shkijeve .

Tradhetia mundet me tradheti.
    Per juve mund te jen te dobishem,se ju me dit i kishit punet me mire,nese ju duhen hajdeni e mrrni ua falim te gjith.

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    O vella,me spjego si nuk ishete per ju?!Ti o vella u shprehe ne menyren me te keq...........
    Mos u bo bre cinik, thjeshtė ky po thot krejt qata ēka kam fol fute nė thojza (qė kinse e kundėrta ėshtė mirpo po shitet bajagi se "keshtu osht reagimi i Muslimanėve) provokim bre a spe kupton a?
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Faqja 5 prej 31 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •