Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Grupe të armatosura nuk do të lejojnë provokimet e Gruevskit!

Grupe të armatosura nuk do të lejojnë provokimet e Gruevskit!

Shkup, 21 maj - Xhezair Shaqiri, i njohur si Komandant Hoxha gjatë luftës së vitit 2001, thotë se atij i është mbushur kupa jo vetëm me kryeministrin Nikolla Gruevski, por edhe me dy partitë më të mëdha shqiptare, BDI dhe PDSH.

Duke folur ekskluzivisht për portalin “Zhurnal”, Shaqiri tha se në Maqedoni ekzistojnë shumë grupe të armatosura shqiptare, të cilat po formohen me qëllim që të mbrohen nga sulmet dhe provokimet e policisë së Gruevskit.

Ai theksoi se Ali Ahmeti duhet që të sqarohet për vrasjen e Harun Aliut – Kushtrimit, duke akuzuar BDI-në se qëllimi i saj nuk është mbrojtja e interesit të shqiptarëve, por qëndrimi, siç i quan ai, në “kolltukët e tradhtisë”. Komandant Hoxha ka adresuar po ashtu kritika dhe akuza edhe ndaj kreut të PDSH-së Menduh Thaçit.

Xhezair Shaqiri – Hoxha tre vjet me radhë qëndron në fshatin Tanushë, rreth 40 kilometra larg Shkupit. Për tre vjet me radhë, megjithë tentimet e herëpashershme, policia nuk ka guxuar të futet në të ashtuquajturën “Republikë e Tanushës”. /koha/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    malsorit do i pengoj emri hoxh mirpo skemi qka ti bejm

i lumt komandat hoxhes se eshte njeri nder trimat me te mdhenj shqiptar
    Ndryshuar për herë të fundit nga ximi_abedini : 21-05-2010 më 16:40
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    malsorit do i pengoj emri hoxh mirpo skemi qe ti bejm

i lumt komandat hoxhes se eshte njeri nder trimat me te mdhenj shqiptar
    Hej mos e quaj hoxhë sepse ky kontributin e vet e ka për atdhe dhe nuk ka fare të bëjë me fe
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Ky Njeri Don Perkrhje Morale E Nerzore Un E Perkrahi I Lumt

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Hej mos e quaj hoxhë sepse ky kontributin e vet e ka për atdhe dhe nuk ka fare të bëjë me fe
    Se pari na trego per cka lufton ky , a po theret ky qe te aplikohet sheriati islamik ne maqedoni a po theret qe te mbrohen te dreitat e kombit ??

Sipas Islamit radikal , eshte mekat qe te luftohet per ideale kombetare. Lufta per fe e per Allah i pranohet vetem ati qe lufton qe te mbrohet sheriati ne nje vend ku eshte i kercnume nga armiq te islamit dhe qe te luftohet per ardhjen e sheriatit ne pushtet ne nje vend ku ai nuk egziston !

Kjo pra osht lufta qe ka te bej me fe ma saktesisht me fen Islame apo jo ?

Si do qe te jet , komandant hoxhes Hallall Zoti ja boft per rugen qe e paska marre .
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    =extreme;2726875]
    Se pari na trego per cka lufton ky , a po theret ky qe te aplikohet sheriati islamik ne maqedoni a po theret qe te mbrohen te dreitat e kombit ??
    i nderuar ky ka luftu dhe lufton per atdhe per gjuh dhe per kombin shqiptar ky lufton per lirin e ilirides dhe te shqiptarve ky lufton per bashkim me shqiperi
    Sipas Islamit radikal , eshte mekat qe te luftohet per ideale kombetare. Lufta per fe e per Allah i pranohet vetem ati qe lufton qe te mbrohet sheriati ne nje vend ku eshte i kercnume nga armiq te islamit dhe qe te luftohet per ardhjen e sheriatit ne pushtet ne nje vend ku ai nuk egziston !
    nuk paske njohuri per fen islame sepse feja islame obligon rrepsisht qe te mbrohet addheu gjuha dhe kombi dhe i urren ata qe asimilohen dhe humbin gjuhen e nenes ashtu siq jam i obliguar te mbroj fen ashtu jam i obliguar te mbroj veten familjen addheun kombin dhe gjuhen

per ty dhe antishqiptaret te cilet jan te verbuar dhe nuk shohin zhvillimet ne maqedoni eshte dhe sipas juve mund ndoshta edhe te quhen terrorit sepse jan musliman

Si do qe te jet , komandant hoxhes Hallall Zoti ja boft per rugen qe e paska marre .
    komandat hogja sot eshte njeri nder trimat me te mdhenj qe ka kombi shqiptar dhe ky njeri ka nevoj per perkrahjen ton sepaku me perkrahje morale

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    =extreme;2726875]
    i nderuar ky ka luftu dhe lufton per atdhe per gjuh dhe per kombin shqiptar ky lufton per lirin e ilirides dhe te shqiptarve ky lufton per bashkim me shqiperi

nuk paske njohuri per fen islame sepse feja islame obligon rrepsisht qe te mbrohet addheu gjuha dhe kombi dhe i urren ata qe asimilohen dhe humbin gjuhen e nenes ashtu siq jam i obliguar te mbroj fen ashtu jam i obliguar te mbroj veten familjen addheun kombin dhe gjuhen

per ty dhe antishqiptaret te cilet jan te verbuar dhe nuk shohin zhvillimet ne maqedoni eshte dhe sipas juve mund ndoshta edhe te quhen terrorit sepse jan musliman

komandat hogja sot eshte njeri nder trimat me te mdhenj qe ka kombi shqiptar dhe ky njeri ka nevoj per perkrahjen ton sepaku me perkrahje morale

E ceka me lart Islami radikal mendon ashtu . Shko te forumi-islamik dhe thuaju nje her atyre se islami obligon luften per ideologji kombetare , dhe ne nje rezistenc te keti mendimi ti do rezikosh ta heqin edhe koken

Se edhe une e di ashtu siq e spiegove ti , kam ter far e fisin musliman nje pjes e madhe e tcileve edhe falin 5 vakte te namazit !
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    E ceka me lart Islami radikal mendon ashtu . Shko te forumi-islamik dhe thuaju nje her atyre se islami obligon luften per ideologji kombetare , dhe ne nje rezistenc te keti mendimi ti do rezikosh ta heqin edhe koken

Se edhe une e di ashtu siq e spiegove ti , kam ter far e fisin musliman nje pjes e madhe e tcileve edhe falin 5 vakte te namazit !
    nuk e di per cilin forum islamik e ke fjalen

islami i quan tradhtar ata qe i ja kthejn shpinen addheut kombit dhe gjuhes dhe qe nuk e ndihmojn ne kohet e veshtira

dhe ata qe thojn se addheu kombi dhe gjuha nuk duhet mbrojtur ata nuk jan musliman sepse feja islame urdheron rrepsisht qe te mbrohet addheu kombi dhe gjuha jo vetem me pasuri por edhe me jet

mirpo une nuk besoj qe ka musliman qe jan kunder addheut nje musliman qe ka lexu kuranin dhe sunetin dhe qe ka njohuri elementre per fen islame ai eshte addhetar e jo antiaddhetar

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    veq luft kombetare ndryshe dote deshtojm si shqiptar

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin

Më vie keq që nuk je i informuar për luftën apo si quhet në Islam "Xhihadin", shiqo po flasim gjithnjë për Islamin real, e jo radikal, sepse e pranoj që Islami radikal mbron interesat vetëm fetare, nganjëherë edhe kombëtare (kur bëhët fjal sistemi i sheriatit në strukturat shtetërore siç the edhe ti).
    Në Islamin real të shkosh në luftë (Xhihad) për fe duhet të marrësh leje nga prindërit, ndërsa nëse sulmohet vatani yt, nuk ke nevojë që të marrësh lejen nga prindërit pra lirisht mund të shkosh edhe pa pelqimin e tyre, ky është Islami mesatar, Islam për të cilin na porositi Profeti kur tha se: "Islami mesatar" pra nuk duhet të teprohet as me fe, ngase Zoti nuk i don ata njerëz që e teprojnë, nuk ka ekstremitet as nga ana pozitive, as nga ana negative e saj.
    Ti je hija e Kastriotit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •