Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 139
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    C'do gje, ju doni ti mburreni botes se shi kush jemi ne ? Jo une per vete me mjafton ky qe jam, ato kan shpikje , ne si kemi , pun e madhe. Un jam shqiptar edhe kaq. Mua me mjafton te jem i lumtur dhe te jem shqiptar, nuk dua ti mburrem kujt se shif ca kemi ne , shif si e kemi bo ne, apo shif sa vende kemi pushtuar ne

E shef si i di vet te metat e tua.
    Jemi popull pa nje shkencetar e pa nje shkrimtar e pa nje artist me fame boterore.Ne muzik cope cope .Ne sport hiqemi zvare ,jemi popull pa nje histori te vertet heroike.jemi popull qe edhe historine e kemi mbushur me genjeshtra.Na kan vrare e prere ne shekuj si ju ka dash qejfi.Ca te vazhdoj me se me ze koka.Ty bravo kenaqesh me ate qe ke.Kjo tregon se je i lumtur.Por kjo s'do te thot qe ti ke arritur perparimin qe ben te lumtur cdo shqiptare......Je njeri qe kenaqesh me pak.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    c'fare cilesie e shqiptarit ty te kenaq!
    e ti qfar kenaqsie cilsore po kerkon !!??

Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    EuroStar1 , ne mburemi me ate qe e kemi , edhe me at qe do ta kemi...

Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Jemi popull pa nje shkencetar e pa nje shkrimtar e pa nje artist me fame boterore.Ne muzik cope cope .Ne sport hiqemi zvare ,jemi popull pa nje histori te vertet heroike.jemi popull qe edhe historine e kemi mbushur me genjeshtra.Na kan vrare e prere ne shekuj si ju ka dash qejfi.Ca te vazhdoj me se me ze koka.Ty bravo kenaqesh me ate qe ke.Kjo tregon se je i lumtur.Por kjo s'do te thot qe ti ke arritur perparimin qe ben te lumtur cdo shqiptare......Je njeri qe kenaqesh me pak.
    ne jemi popull muzikal , muzika qarkullon neper venat e tgjakut ton , ajo gjindet kudo ne neve... e ti nese e ke humb kuptimin e muzikes , kerkoje ne videotek...
    sa i perket historis , ate e bemi ne , se ne jemi historia e Ballkanit...
    shkrimtarin ma te mirin e kemi Ismail Kadaren..
    per boten shpirtrore e kemi nenen ma te madhe botrore Nenen Tereza ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 21-05-2010 më 22:16

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Jemi popull pa nje shkencetar e pa nje shkrimtar e pa nje artist me fame boterore.Ne muzik cope cope .Ne sport hiqemi zvare ,..
    kishim nene terezen sa per 300 shkencetare

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    ne jemi popull muzikal , muzika qarkullon neper venat e tgjakut ton , ajo gjindet kudo ne neve... e ti nese e ke humb kuptimin e muzikes , kerkoje ne videotek...
    ca muzike kemi ne, vec muzike ciganesh

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    kishim nene terezen sa per 300 shkencetare

hahaha Edhe ajo e ndriti! Asnjehere se ktheu koken te ndihmonte shqiptaret.i dhimseshin me shume varfanjaket e indise se sa ata te shqiperis.Ca beri nene tereza per popullin e saj???
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    ca muzike kemi ne, vec muzike ciganesh
    kemi muzik por populi asht orijetue kah nje stil tjeter muzikor...

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    e ti qfar kenaqsie cilsore po kerkon !!??

Kerkoj qe shqiptari te mari pjes ne te gjitha sesionet shkencore qe zhvillon bota.Ti ndihet emri ne cdo aktivitet kulturor e sportiv ne bote.
    Shqiptarit mos te guxoj ti mbylli njeri kufirin per mos ta lejuar te kaloj se s'plotson kushtet.Qe shqiptari te respektohet kudo ne bote si gjithe te tjeret.Dhe kur te prezantosh nje shqiptar ne shoqeri te dije te flasi dreqi e mori.po ne shumicat i kemi fshatar qe s'dine te lidhin dy fjale bashk jo me te fitoj kampionate ,luftra e ku di une.....Jemi popull kot

Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    hahaha Edhe ajo e ndriti! Asnjehere se ktheu koken te ndihmonte shqiptaret.i dhimseshin me shume varfanjaket e indise se sa ata te shqiperis.Ca beri nene tereza per popullin e saj???
    Elona , kur te folsh per nenen Tereze te lutem te kesh pak respekt , ose mos fol hiq...

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •