Postuar mė parė nga EdiR Bahamas, Domenican Republic, Porto Rico. Domenica Repulic te sugjeroj vend i bukur, i paster dhe lire. Nje recomandim per mua? dubai ...qytet luksoz ju te tjeret do na pyesni apo vetem njeri tjetrin ?
Postuar mė parė nga busavata po ka pas harte ne kohen e Titos , Millosheviqi dashti me fshi ate harte... Ti qenke nga kryeqyteti , po fol me katundar... ...??? Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Akoma po qesh
Postuar mė parė nga Enii dubai ...qytet luksoz ju te tjeret do na pyesni apo vetem njeri tjetrin ? po , Enni te pershendes edhe nje pytje a ke qen ndonjehere ne ishullin Kreta ?
Po mir serafimin e morem vesh nga eshte , katunar e derr katunari, po ty nga te kemi busavata ?
Revolution 1848
Postuar mė parė nga busavata po , Enni te pershendes edhe nje pytje a ke qen ndonjehere ne ishullin Kreta ? jo skam qene por kam degjuar qe eshte vertete bukur te pershendes dhe un busavata . profesioni juaj ?
Postuar mė parė nga EuroStar1 Po mir serafimin e morem vesh nga eshte , katunar e derr katunari, po ty nga te kemi busavata ? nga Busavata , fshat ne komunen e Kamenices... po ti EuroStar prej nga je ?
Postuar mė parė nga busavata nga Busavata , fshat ne komunen e Kamenices... po ti EuroStar prej nga je ? Une jam qytetar nga shijaku , jo si ai katunari serafim hihihihi
Postuar mė parė nga Enii jo skam qene por kam degjuar qe eshte vertete bukur te pershendes dhe un busavata . profesioni juaj ? kuzhinjer , mu ka inponue ketu ne perendim ... kurse ne Kosove , Mesues i klaseve te ulta.. qka jua prish nervat ?
Postuar mė parė nga EuroStar1 Po mir serafimin e morem vesh nga eshte , katunar e derr katunari, po ty nga te kemi busavata ? As per katunaret nuk keni respekt.
Postuar mė parė nga busavata kuzhinjer , mu ka inponue ketu ne perendim ... kurse ne Kosove , Mesues i klaseve te ulta.. qka jua prish nervat ? per momentin asgje lol jeni tip i durueshem ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt