Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 63
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Perderisa se kam pa me syt e mi, ti per mua rren pasiqe s'je ne proven e par. Tani te thot dikush qe do ua pres kryt, nuk dmth qe te gjithe mendojm njesoj o kastravec i ndryshkt ! Pra je shpifs, i ngjashem me shpijun, gjysëm kriminel qe gjat luftes se fundit, pisave si ti ua kan pa sherrin njerezit e ndershem !

Dhe prap po shpif duke then qe po e mbroj ne mendimin e tij rreth dardanis, lexoj komentet e mia qe jan ketu, e mos shpif o gjakatar !

Ej cfar eshte kjo teme leshi ketu, cfar dardanesh kerkon more , je ne vitin 2010 apo je ngritur nga varri pas 1000 vjetesh? Ej palaco cirku , mos hap tema pa lidhje, ketu ka vetem shqiptar.Mos i ndaj shqiptaret ne kosovar dhe maqedons a malazes, mor pis, ti edhe ato qe te perkrahin ty
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Perderisa se kam pa me syt e mi, ti per mua rren pasiqe s'je ne proven e par. Tani te thot dikush qe do ua pres kryt, nuk dmth qe te gjithe mendojm njesoj o kastravec i ndryshkt ! Pra je shpifs, i ngjashem me shpijun, gjysëm kriminel qe gjat luftes se fundit, pisave si ti ua kan pa sherrin njerezit e ndershem !

Dhe prap po shpif duke then qe po e mbroj ne mendimin e tij rreth dardanis, lexoj komentet e mia qe jan ketu, e mos shpif o gjakatar !
    ti te konke kret lop

kur ke kret forumin deshmitar e prep thu rren.

po ske faj se njejt si ai je ne ti taleban qe knaqesh me gjak njerzish

se a po e mbeshtet a jo u pa ne pergjigjen qe i dhe fishtanit, don me na ba qorra me sy ne ball.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Mire po ty kush te jep te drejt ti trajtosh antaret keshtu ?
    Nese D.Antike i jipen 3 mujor pushim, ty duhet dhen se paku duplo !

PS: Dardania A., kam verejt qe egziston nje forum me dardania diku, mund te kerkosh dhe ti debatosh keto tema me ata qe jan nga Kosova.
    shum kundra je

me ca kuptimi qe ti trajtoj kto tema me ato qe jan nga kosova? pse me ato qe jan vec nga kosova e jo me krejt shqiptaret e tjer.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Dardania antike Lexo Postimin
    --------------------
    Jo nuk ke gabuar i ke bashkombas veq se jetojne ne rajonin e Myzeqes qe kurr ne histori nuk eshte permendur se ka qene e popullzuar me Dardan .Te ne ne Kosove nuk po kerkoj bashkombasit e mi nga Ptrizreni si po thua ti sepse si Prizren ,Pej ,Kumanov,Shkup,Novi pazar ,malesi e madhe jane bashkombasit e mi Dardan nga ato rajone .
    Jo qe besa,mos na fut te gjitheve ne nje ,,thes''Une dhe familja ime dhe ata qe i njoh une te gjithe jane SHQIPTAR!Mos fol ne emer te tjerve i nderuar,e Ti lypi ndoshta i gjene diku
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Dardania antike
    Anëtarësuar
    02-02-2010
    Vendndodhja
    Dardani
    Postime
    184
    Te gjithe ata qe nuk e ndiejne veten Dardan let te mos shkruajne asnje shkronje ne kete tem.
    Ne te kunderten ,do te jene IDIOT,ABNORMAL dhe KAFSHE me dy kembe ata qe shkruajne dhe qe jane kunder Dardaneve.

Nuk kam cka zgjas me te flase me bageti.

Gj.Fishta te pershendes shoki dhe te te kuptoj se ne mundemi me biseduar edhe kur kemi mendime te ndryshme se posedojme aq kultur sa te dallohemi si njerez nga jo njerezit dhe te dime kufirin qe nuk bene me kaluar me fjale dhe shpreje banale.Ne nuk i kemi faj te tjereve qe nuk dijne as mire te shkruajne e lere me te japin mendime dhe te debatojne.Me eshte dashur qe te marr edhe grad akademike dhe ende nuk mund te mbivleresoj veten dhe te ofendoj dhe nenqmoj te tjeret qe nuk mendojne si une.
    Te pershendes sinqerishte .

Prap vazhdove ti me ket teme ? po fajin e kan moderatoret qe te len ty me u tall me shqiptaret mor serb
    Revolution 1848

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Prap vazhdove ti me ket teme ? po fajin e kan moderatoret qe te len ty me u tall me shqiptaret mor serb
    Lere se e paska bler,,temen'' si duket,forumi ne kriz financiare dhe ky e paska ble!
    Te gjithe ata qe nuk e ndiejne veten Dardan let te mos shkruajne asnje shkronje ne kete tem.
    Ne te kunderten ,do te jene IDIOT,ABNORMAL dhe KAFSHE me dy kembe ata qe shkruajne dhe qe jane kunder Dardaneve.
    Mos ofendo nje popull te tere zotri!!!Ps.Te kisha lut mos fut te gjithe Shqiptaret(Kosovaret)ne kete budallallek!
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 20-05-2010 më 08:17
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Po liria e fjales ketu ? S'shitet apo çka eshte puna ?!

Po liria e fjales ketu ? S'shitet apo çka eshte puna ?!
    A ti je ky qe po kerkon ky i humburi ? a dardan je edhe ti ?
    Revolution 1848

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •