Jam ne kerkim te bashkekombasve te mi myzeqar,
ups me falni se paskam ngaterruar komb.
Jam ne kerkim te bashkekombasve te mi myzeqar,
ups me falni se paskam ngaterruar komb.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Ti nuk je per forum Fishtani1.Me dukesh se je i ikur nga Shtimja.Ke krize nervore dhe pasojat po duken qe jane te medha .Te kisha keshilluar qe te marresh terapin adekuat.Hap nje tem per qejfin tend dhe aty shprehu si ta do kokrra e qejfit .Je i padeshirueshem ne kete tem per shkak te fjalorit te rrugaqeve dhe te semurve psiqik.Me keso llogjike nuk mund ta bashkosh trupin dhe mendjen tende e lereme te tjeret.Ik nga kjo tem ,ste pengon kush .Kete tem e kam hapur per ata qe e ndiejne veten te afert me teorine time mbi Dardanet.Ata qe duane te kontestojne kete tem le te vizitojne temen ,,A duhet bashkuar Kosova me Shqiperine".Aty i gjeni pergjigjet.
Ik shko merre terapine o injorant sui generis.![]()
--------------------
Jo nuk ke gabuar i ke bashkombas veq se jetojne ne rajonin e Myzeqes qe kurr ne histori nuk eshte permendur se ka qene e popullzuar me Dardan .Te ne ne Kosove nuk po kerkoj bashkombasit e mi nga Ptrizreni si po thua ti sepse si Prizren ,Pej ,Kumanov,Shkup,Novi pazar ,malesi e madhe jane bashkombasit e mi Dardan nga ato rajone .![]()
Interesant, e sheh qe nuk la njeri pa te share ty? more skizofren i mjere.
Shiko cfare tema te pista qe hap, sikur nuk te mjaftoj Ban-i 2 javor dhe prap vazhdon njejten avaz.
Shporru more ndrytesire, nje ashkali qe perdor identitetin e dikujt tjeter, sa turp.
Shpresoj qe moderatoret ta japin nje perjashtim 3 mujor, sepse specie me neuronet e kufizuara nuk e ka vendin ketu.
Ti Gjergji (qe nuk e meriton ta mbash kete emer) as ti nuk je malli me i mire, nuk ke dallim prej tij, je injorant po aq sa ai qe shkruani kete forum kunder identitetit shqiptar vetem se ti ben pjese ne krahun taleban.
Poashtu edhe ti eshte mire te gjesh ndonje forum islamik bashke me ate siper.
lol patjetr qe gjergji do e mbroj ket sepse ky e tha haptas at qe gjergji me shoket e vet te forumit musliman kan ne zemer
. qe dun me i ther e me va pre kryt krejt katolikve shqiptar.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Ketu kemi te bejme me njerez te rangut idiot, njeri sulmon shqiptaret ne emer te fejes kurse tjetri ne emer origjinies qe nuk i takon ketij populli.
Dhe kuptohet qe keta e mbrojne njeri tjetrin, por le te shkruajne keshtu ne forumet ku ka me shume shqiptar nga Kosova e shohin qe direkt do perjashtohen nga forumi.
me kallxo pak kush asht shpifje?
a nuk ishte po ky person qe celi temen e tha se krejt katolikve va kish apre kryt? asht ne forum kerkoje se e gjen. biles mas si e pa se doli si lop celi tem tjeter ku kerkoj flaej se gjoja i paska than ato fjal ne gjek nxehtsi.
tash me kallxo ku asht rrena ktu?
edhe asht fakt se vetem ti po e mbro e perkrah ket percars te ndyt qe po em gojen e vet ka than se shqiptaret e shqipnis me "dardanet" e kosoves nuk kan kurgjo te perbashket pervec gjuhes. dhe kosova e shqipnija duhet te jen thjesht vende fqinje me njana tjetren sic jan me serbet e greket. kto jan fjalt e ktit jo t emijat.
dhe sa epr dieni nuk jam katolik dhe as rrenc nuk jam.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt