Close
Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 158
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    ky me mjekren poshte qe e shiqon ramen e dini cfar kishte thene," uuu sa era e keqe,kush eshte ky bithpalare more qe vjen kaq ere e keqe hahahaha

Vec you muslimant kam njie tu shit mend se u merrni ere b*thve te mashkujve te tjere. te veshur me fustane, pa gra aty edhe me b*the perpjete. Hmmmm

Gjeja ma qesharake asht kur do gabel me tradita te shek 7te kujtojne se jane me te mire dhe me te paster po ajo eshte pune tjeter.

Vec se luteni edhe bani violence, c'tjeter kontribut i jepni botes?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Suhejbi Lexo Postimin
    Sigurisht është ditë e xhuma (e premte), ku xhamia është e mbushur mbrenda me njerëz, këtu në vendin tim çdo xhuma (të premte) tepiat i qesin jashtë për arsye se nuk i nxen të gjithë mbrenda.
    plot e perplot jane xhamite dite te premte?!
    nuk e dija kete gje...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga sdi-gja Lexo Postimin
    Vec you muslimant kam njie tu shit mend se u merrni ere b*thve te mashkujve te tjere. te veshur me fustane, pa gra aty edhe me b*the perpjete. Hmmmm

Gjeja ma qesharake asht kur do gabel me tradita te shek 7te kujtojne se jane me te mire dhe me te paster po ajo eshte pune tjeter.

Vec se luteni edhe bani violence, c'tjeter kontribut i jepni botes?
    nuk te kane mesuar nene dhe babai se çfare eshte respekti dhe edukata???
    fyen ato kur flet ne kete menyre...

violence nuk eshte shqip. thuhet dhune...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Jack Watson

E thash edhe më herët: Ndegjo edhe po të mos kishte vende në xhami unë nuk kisha thenë me dal me u fal në trotuar.
    Burri 1 X flet !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nuk te kane mesuar nene dhe babai se çfare eshte respekti dhe edukata???
    fyen ato kur flet ne kete menyre...

violence nuk eshte shqip. thuhet dhune...
    E verteta dhemb

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Pyetja eshte pa kuptim, por pasi deshiron pergjegje, merre:

Edi Rama nuk poshteron muslimanet, por ata muslimane poshterojne Shqiperine, historine dhe kulturen shqiptare kur i hapin ato (turqisht qilime neper rruge dhe zbatojne kulture te atyre popujve, te cilet sipas vete shtetformuesit shqiptar prodhuan per shqiptaret "500 vjet lufte per liri, per gjuhe dhe per shpirt te kombit".

Aty nga muslimanet e marin te drejten te infektojne Shqiperine me fe e kulture te ardhur nga pushtuesi, aty e marin shqiptaret si E. Rama te drejten per "poshterim" te kesaj feje e kulture.

Sa batute e mire kjo po shqiptaret ishine ata te cilet qendruane ne krye te perandorise osmane nuke eshte e vertet se shqiptaret bene 500 vjet lufte me osmanet mbase nuke luftuane asnjeher perveqe disa grupeve guerile te cilate u perqendruane kryesishte neper shkretirate e malet e humbura te shqiperise te udhehequra nga skenderbeu shqiptaret nuke luftuane edhe per faktine se vetem u transferuane nga nje okupime 1000 vjeqare i bizantinite tek nje okupime tjeter me liberale fale keti okupimi shqiptaret mbijetuane si populle...

Keshtu qe mose shitni pordha te historianve VLLEH te cielet manipuluane me ter historine e shqiptarve kohrate dhe rrethanate sote jane tjera dhe mendja e shqiptarve ka evoluare per te miren e shqiptarve keshtu qe shqiptaret sote nuke bine pre e ketyre historianve shpekulative VLLEHO GABEL

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    1. Greket e Armenet ishin ne krye me shume se ne.
    2. Gjithkush e zbukuron historine e vet.

Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    Sa batute e mire kjo po shqiptaret ishine ata te cilet qendruane ne krye te perandorise osmane nuke eshte e vertet se shqiptaret bene 500 vjet lufte me osmanet mbase nuke luftuane asnjeher perveqe disa grupeve guerile te cilate u perqendruane kryesishte neper shkretirate e malet e humbura te shqiperise te udhehequra nga skenderbeu shqiptaret nuke luftuane edhe per faktine se vetem u transferuane nga nje okupime 1000 vjeqare i bizantinite tek nje okupime tjeter me liberale fale keti okupimi shqiptaret mbijetuane si populle...

Keshtu qe mose shitni pordha te historianve VLLEH te cielet manipuluane me ter historine e shqiptarve kohrate dhe rrethanate sote jane tjera dhe mendja e shqiptarve ka evoluare per te miren e shqiptarve keshtu qe shqiptaret sote nuke bine pre e ketyre historianve shpekulative VLLEHO GABEL

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Sa injorant jemi ne shqiptaret vetem me poshtersira merremi.Sa tema jon diskutu per at hajvan edi kaken.Veq nji serb mund ta doj nji derr te till dhe vetem nji derr mund ti urrej ata qe falen e bejn namaz rruges e tretuareve ne lutje per Zotin.Ata qe po i urrejn e po i vejn epitete per muslimant po e meritojn te ua fyejm fen e ture po jom mese i bindur se te tillet skan komb as fe thjesht jon te vdekur si statuja.Nji spiun i grekut e serbit te jet nji heresh njeri me kod burrerie e i njerzishem nuk do i poshtronte ata njerz qe po bejn lutje per Zotin po e din ai se budallajt veq jepi buk se tjeter skerko.Esht per tu habitur se ku gjen mbeshtetje ku Idiot ,qa duhet tjeter tu bej shqiptarve per mose ja dhen nji vot.Nji i pa mend me te pshurre ne tanir veq duhet me derdh tanirin se nuk duhet hidhrohesh prej tij prej psikopati ,po populli qe esht budallakosur qa ti behet qe po e duajn psikopatin EDI RAMEN.Mose pyt kush aaaa po shiqoje me ke po shko ...Ata qe shkojn me ramen jon anti shqiptar te perbetuar me ta duhet dialogohet veq si me Esat Pashan ..Ti fusesh ne libra kalamajsh e deri ne fakultete ,te ua shkruash me emer e mbiemer ne Faqet e historis se zeze tradhtare te faqe zive shqiptar faqe zinj e pa me te voglen ndjenj te shqiptarizmes.Po aka me turp se armiku shekullore qe drekon me tradhtaret e till Hartojn plane per ti zhbe shqiptaret si komb ...dhe ne emer te shqiptarizmes te besh grev urie simbas direktivave te krye tradhtarit Fatos Nano i cili hartoi me Sllobodan ***** gjenocidin dhe tani ku rama aleat i ndusht i te dyve ngrit ne kemb ter evropen per te par faqezillakun shqiptar.OOOOoooooooooooooooo SAli Berisha te qoft haram FRYMA ajri shqiptare qe e tolero ket e perkrahsit e ksaj fundrine ,burgosi se na beren horr te alemit kto qmedurina te kopshtev zollogjike greko e serbe.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga sdi-gja Lexo Postimin
    E verteta dhemb
    mua nuk me dhemb asgje.
    thjeshte çuditem me ty.
    je tej mase i paedukete dhe nuk ke respekt as per vehten dhe prinderit e tu...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Megjithate, nuk i jep te drejt te shkel mbi sexhade, sepse eshte nje mosrespekt ndaj qytetareve te tij.
    Heren tjeter duhet te therase policine dhe tu veje gjobe per bllokim te rruges.

Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •