Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 158
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    A ka vlere falja ne rruge njesoj si ne xhami?

Tortuari nuk eshte shesh privat. A paguajne takse keta qe shtrojne qilimat per pjesen e tokes se zene si tregetaret? Duhet ta kete taksen me te larte se eshte ne qender te Tiranes.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    A ka vlere falja ne rruge njesoj si ne xhami?

Tortuari nuk eshte shesh privat. A paguajne takse keta qe shtrojne qilimat per pjesen e tokes se zene si tregetaret? Duhet ta kete taksen me te larte se eshte ne qender te Tiranes.
    A paguan taska rama dhe grevistet qe kan uzurpuar rrugën ?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Po ti pse flet per mua ? Shpresoj qe si ke ato mend, sa qe te kisha deshiruar nje dit qe kultet e pushtuesit serb te digjen si ne vitin 2oo4 ! Apo ti ken prishur varrezat e tyre vetem pse ishim ne armiqësi me ta ?! Jo Chino jo, un si kam mend e tua deri sa ti jap te drejt vetes te shkeli mbi gjithcka qe s'me pelqen mua.
    Zgjerim i palejueshem i fjalive. Nuk fola per djegie te kishave, rrenime te varrezave, e shkelje mbi gjera qe s'me pelqejne, por per shkelje neper qilima me karakter te nje kulture te nje pushtuesi.

Ka shume gjera qe s'me pelqejne, por nuk e miratoj t'i shkel dikush. Mirepo shkeljen e qilimave qe vendosen demonstrativisht ne mes te rruges e miratoj.

Teme shume e veshtire per ata qe jane mysliman te devotshem dhe pro Ram, ose per ata qe urrejne myslimanet dhe Ramen bashk.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Degjoni injoranta,pse gjeni arsye e arsye...me ket ka tregu se nuk ka fije karakteri e respekti.

a mendoni se ket gjest do ta bente,e zejm shembull..Obama,Klintoni ose te tjere???

sa adhurues ka bere narkomani vetem pse iu ka ndyr me kemb vendin ku luten besimtaret.
    Pasi qe qenke merak ne krahasime:
    A mendon ti se Obama, Klintoni do e kishin bere kete gje sikur te kishte luftuar popullii tyre me shekuj lufte per mbijetese kunder Islamit? A e kishin bere sikur te kisha shtrire une ne mes te rruges se qytetit te tyre qilima me fotografi te Leninit, Stalinit e simboleve tjera komuniste?

Ne ca vendi eshte marre foto? Di gje njeri?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Teme shume e veshtire per ata qe jane mysliman te devotshem dhe pro Ram, ose per ata qe urrejne myslimanet dhe Ramen bashk.
    Tek te dytet po e rendis veten vullnetarisht. Edhe pse nuk kisha folur per urrejtje, por per deshiren time per te i pare te dy palet jashte forces pushtetare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Muslimant e devotshem s'besojne ne politike. Vec i mbajne bythet perpjete tane diten tu prit naj gja

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Zgjerim i palejueshem i fjalive. Nuk fola per djegie te kishave, rrenime te varrezave, e shkelje mbi gjera qe s'me pelqejne, por per shkelje neper qilima me karakter te nje kulture te nje pushtuesi.

Ka shume gjera qe s'me pelqejne, por nuk e miratoj t'i shkel dikush. Mirepo shkeljen e qilimave qe vendosen demonstrativisht ne mes te rruges e miratoj.
    Un se miratoj, dhe kam arsye per kete.
    Se pari, dikur i gjithe sheshi skenderbe ishte pron e bashkesis islame, kjo tok u mor nga enveri dhe nuk ju kthye pas rikthimit te demokracis. Sikur te ishte e vetmja, por jo, ka edhe shume prona bashkesia islame qe i eshte huazuar nga bashkia e tiranes pa asnje shperblim ! Kjo ne te vertet eshte vjedhje, e mira e te mirave do kishte me qen sikur ti jepnin nje leje ndertimi te nje xhamie apo qender islamike qe kerkohet nga popullata qe te ndertohet tash e 1o vite ! Mbrenda ketyre 1o viteve jan ndertuar hic me pak se dy katedrale ne Tiran, njera katolike dhe tjetra ortodokse, qe po ti krahasosh me xhamin e Ethem Beut, duket tamam si kulybe kjo e fundit ! Edhe kjo eshte nje padrejtesi flagrante, kurse raportet e fundit mbi kultet ne shqiperi tregojn qe egzistojn 12oo kisha kunder 6oo xhamia ne teritorin shqiptar edhe pse mazhorant per nga numri jan muslimanet ! Ka fshatra ku thuhet qe s'ka asnje te krishter, por megjithate eshte ndertuar kisha, se si thon misionaret, si dihet, ndoshta ndonje dit do te kete, dhe keshtu kishen e kan gati. Un i them Pardon i qoft ! Por tash duam edhe ne xhamin ton, dhe se as neve nuk na vie mir qe te falemi rrugëve te tiranes ne munges hapsire !

Kurse Jack Watsoni, nuk e thot te verteten.
    Xhamia eshte e stërmbushur te premteve, nese nuk falemi rreshtas afer njeri tjetrit, falja me xhemat (besimtar) qe prin Imami, s'ka efektin e saj, pra nuk eshte logjike qe njeri te falet ne trotuare kurse disa tjer te falen tak-tuk ne xhami !

Sa per Edi Ramen, un them qe ky njeri eshte tamam Kastravec sic e kishin emertuar ne fb.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4514540_n.jpg

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Ne ca vendi eshte marre foto? Di gje njeri?

Kjo foto eshte marrë perpara xhamisë Et`hem Beut
    (xhamia ne qendër të Tiranës) të premten me 14 Maj 2010

E kam thënë edhe pak me siper, po e perseris edhe nje here tjeter.

Pamvarsisht ne se Rama eshte hebre, mason, ortodoks apo ateist.
    Ai eshte kryeministri i "qeverisë hije" dhe si i tille nuk mund te shkonte kurrsesi personalisht per te liruar trotuarin me dhunë nga besimtarët musliman, që janë edhe shumica e popullsisë shqiptare.

(Ka Rama 1001 menyra te tjera dhe disa qindra zara, qe do mund ta lironin tretuarin, pa qene e nevojshme qe ai personalisht t`ju a fëlliqte dhe ndynte tepihat e muslimaneve gjate faljes)

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antimafia : 17-05-2010 më 19:19

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •