Koha-apo koka njera eshte e rend,po nuk po mund te percaktohem!
Koha-apo koka njera eshte e rend,po nuk po mund te percaktohem!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
ishte njona sot ne autobuz qy mi nguli syt e nuk po hiqte shikimin,
jan bo kto gocat e sotme si te babezitura, shume maniakale.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Deri sa po shkarkoja matrial ndertimor po degjoja diqe qe leht kuptohej se dikush nga puntoret diq po ngriste ne pesh oooooop dhe nji zë ngadal kadale tnimon vllavi kaaadal se po shkokordhohesh ,ket te fundit e kuptova po ate teeenimon vllavi moti se kisha degju hahaha.Na knaqen magjupt tu punu pa ankesa e pa fjal me te len lezeeet hahaha.E te ngratit magjup e kishin harru gjuhen une desha ti qerops me nga nji pije ata me than jo jo e i than gruas sime qi ki qef bina do uje ndoshta deshen te thonin nese nuk prito apo nese mundesh si do qe te ishte qellimi aq sa me kerkuan ju dhash leket ...pa ankesa se do para nji jave qe i kom pas thonin jemi dardan po valla ata sishin kan as mollan.
sado qe perpiqem te jem e qete,sado qe mundohem te fal, sado qe perpiqem te kuptoj njerezit,sado qe mendoj qe poshtersia njerezore nuk ka fund, prap arrij te habitem qe fundi nuk paska fund... ne kete pike them: fa n'culo il mondo , fa n'culo la gente stronza...
jeta ime, qetesia ime vlen me shume se gjithcka e gjithkush... guai chi cerca di ferirmi di nuovo!!!!!!!
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
maryp kush te ka merzitur ty
JO SEKS PARA MARTESE
Me ka ber pershtypje qe po iken maji dhe ketu akoma si esht denjuar menderja pranveres te vij , pale vera qe sbohet llafe e sduket ne horizont ....pfff kohe e shpifur .
Krijoni Kontakt