=drenicaku;2714203]e ke shum let o inderuar te gjesh te verteten une nuk po te them se islami eshte me i mir mirpo te keshilloj qe studiosh te gjitha fet studioe biblen kuranin dhe te gjith librat fetar studioe edhe shkencen e cila ka deshmu dhe po deshmn te verteten dhe jam i bindur se vet ke me kuptu te verteten nga genjeshtraPritum qitu pak
Ti thua qe ter toka eshte e zotit,por perse ne njerzit e ndam token dhe zotin ne katerqindmij pjes.
Myslimanet thon ne jemi me te afert e zotit,e kundershton ket krishterizmi,pastaj muslimanet thon zoti nuk ka djal te krishteret thon se ka djal tani kujt ti besoim ne qe nuk jemi as musliman e as katolik.
a mendon qe zoti eshte aq i pameshirshem saqe njeriun te linte te humbur ne tok pa orientusPer mua fet jan nje hiq dhe per fat te keq ne emer te feve sot bota eshte ber lemsh jo ne kuptimin figurativ por shiqoni te gjitha krizt behen nga bekimi i feve.
Kurse sa per shamia mendimi im eshte se un kisha ndal edhe prodhimin e shamiave e lere me te perdoren
die se nese Zoti ekziston atehere Ai nuk do te na linte ashtu pa orientim ose ne nje version te shtremberuar te se vertetes. Duhej te ishte nje plan, nje "fe e vertete." ti vetem duhej ta gjesh ate sepse udhzusi egziston mirpo ti duhet te dallosh se cili eshte udhezusi nga zoti e cila genjeshtra nga njerzit
Krijoni Kontakt