Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 53
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    ,
    ti bere gafe qe e quajte filozofi,

ishte llogjike e paster elementare.

Me duket se studimi i tepert i filozofise te ka bere konfuz,
    perdor nje çike me shume trurin tend.

Se nuk na mjaftojne idiotet italian, po na shtohen dhe ata rumun, jevgj, pse jo dhe shqiptar.
    ja edhe nje gafe tjeter.
    baza e filozofise eshte llogjika elementare o kinney.
    çdo kafshe eshte e vdekshme + çdo njeri eshte nje kafshe ⇒ çdo njeri eshte i vdekshem...
    keto jane arsyetime elementare te bera nga aristoteli.
    nejse. nuk paske kapacitetin per t'a kuptuar ate qe kam shkruar me pare...
    jo per gje por eshte 100% e sakte

pastaj nje marrezi tjeter:
    Te ishte per mua emigrimi do duhej te lejohej vetem duke bere disa teste te njepasnjeshme inteligjence...

a nuk e di ti qe italia ka me shume nevoje per njerez qe pastrojne banjot se per njerez me inteligjence te larte si ti???
    apo do shkosh ti te pastrosh banjot???

eshte turp qe nje shqiptar te perkrahe lega nord. turp.
    jam i bindur qe nuk njeh askend te kesaj partie... une i njoh disa fatkeqesisht.
    ata i trajtojne vete italianet e jugut si te huaj...
    djali i bossit ka then: ne kampionatin boteror nuk do bej tifozllek per italine...
    shiko se çfare mostrash perkrahe ti...

une nuk kam studiuar shume filozofi. kam lexuar vetem 3-4 libra qe me eshte kerkuar. po nejse. te duket shume ty, ngaqe nuk ke lexuar asgje...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Ti nuk dije qe uccide shkruhej me dy c, ndaj eshte e pamundur qe te dije qe ahimè shkruhet me h dhe me theksin mbi e, jo me apostrof.

Addio!
    Quare id faciam, fortasse requiris...

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga mAsTeRm1nD Lexo Postimin
    Ti nuk dije qe uccide shkruhej me dy c, ndaj eshte e pamundur qe te dije qe ahimè shkruhet me h dhe me theksin mbi e, jo me apostrof.

Addio!
    ti mendo cte duash se nuk kam ndermend te te bind ty... sa per punen e theksit, perdora shenjen e apostrofit sepse kam tastjeren e pc qe ka vajtur per l......

cmq
    addio
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    te luftosh injorancen nuk eshte rracizem.

rroft lega nord.
    rroft rracizmi.

posht pseudo-jo-rracizmi.
    Ne italisht ti quhesh "COGLIONE", e kupton besoj.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Ne italisht ti quhesh "COGLIONE", e kupton besoj
    po po e kuptoj, faleminderit.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    po po e kuptoj, faleminderit.
    S'e vija ne dyshim, pasi do te jete perserit aq shume here sa te ka lindur kurioziteti per t'i zbuluar kuptimin. Ju lutem, e meritoni!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Mendoj qe duhet te bejne kurse profesionale ,aty eshte e perfshire dhe gjuha ne qofte se nuk e din nuk e merr kursin .
    Per te pasur nje aktivitet te tille nuk mjafton vetem gjuha dhe higjena ,,shumica e te huajve i blejne licensat ...
    Kursi quhet Sab une per vete e kam bere nuk me ka lene mendja harxhoj miliona ....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ja edhe nje gafe tjeter.
    baza e filozofise eshte llogjika elementare o kinney.
    çdo kafshe eshte e vdekshme + çdo njeri eshte nje kafshe ⇒ çdo njeri eshte i vdekshem...
    keto jane arsyetime elementare te bera nga aristoteli.
    nejse. nuk paske kapacitetin per t'a kuptuar ate qe kam shkruar me pare...
    jo per gje por eshte 100% e sakte
    dhe implikimi qe solle tani ngjason ndopak me ate analizen qe bere me pare?
    une bera vetem nje pohim, i pamjaftueshem per te bere nje implikim.
    pastaj nje marrezi tjeter:
    Te ishte per mua emigrimi do duhej te lejohej vetem duke bere disa teste te njepasnjeshme inteligjence...

a nuk e di ti qe italia ka me shume nevoje per njerez qe pastrojne banjot se per njerez me inteligjence te larte si ti???
    apo do shkosh ti te pastrosh banjot???
    gabimi im se nuk e sqarova se me inteligjence nuk flas per aftesi teknike dhe shkencore.
    Jam dakord me ate qe thua. Po shume here me mire nje pastrues banjoje me nivel.
    eshte turp qe nje shqiptar te perkrahe lega nord. turp.
    jam i bindur qe nuk njeh askend te kesaj partie... une i njoh disa fatkeqesisht.
    ata i trajtojne vete italianet e jugut si te huaj...
    djali i bossit ka then: ne kampionatin boteror nuk do bej tifozllek per italine...
    shiko se çfare mostrash perkrahe ti...
    ketu jam dakord me ty, TURP,
    kjo eshte pike qe mund te diskutohet, sepse kur flasim per TURP po flasim per çeshtje morale, qe mbetet gjithmone nje opinion. Se deri tani po ngaterronim inteligjencen me probleme qe nuk kane te bejne shume me intelektin se sa me parime dhe pikepamje te nje personi.
    Po duhet te kem turp, po ça ti besh qe kjo nuk ndryshon ate qe mendoj.
    Njoh keshilltarin e ministrit Brunetta, Brunetta eshte me lega nord apo jo.
    Ne fakt opinionin tim mbi Lega Nord nuk eshte se e fsheh, e flas hapur me koleget, si nga veriu si nga jugu i italise, dhe kemi diskutuar,
    e si perfundim fakti i pamohueshem eshte qe jugu i italise me veriun jane si nata me diten, sejcili me te mirat e te keqet e veta, por pa dyshim krejt te ndryshem, kulture krej te ndryshme. Atehere pse duhet te akuzoj ata te veriut per "rracizem" kur ata ndihen ndryshe nga jugu, eshte thjesht e verteta, ashtu si une jam i ndryshem nga nje italian, e shoh jeten ndryshe, kam nje kulture ndryshe, ashtu si jemi te gjithe te ndryshem.
    Ku qendron gabimi i Lega Nord qe kerkon federalizem fiskal, e drejta per te drejtuar ne menyre autonome buxhetin e komunave dhe provincave?
    Mbase jam vetem une, po nuk shoh asgje te gabuar apo per turp tek kjo gje.

Pastaj nuk kuptoj pse permend cunin e bosit, çlidhje ka? nuk ka pyll pa derra, çuni bosit eshte cope idioti. Po perseri nuk po shoh se ça na hyn ne pune ne, e sidomos ty. apo kshu kot per te bere moral.

une nuk kam studiuar shume filozofi. kam lexuar vetem 3-4 libra qe me eshte kerkuar. po nejse. te duket shume ty, ngaqe nuk ke lexuar asgje...
    ne fakt une nuk dija sa libra kishe lexuar, as sa filozofi di, ishe ti qe u mburre se kishe studiuar shume filozofi, mbaj pergjegjesine e asaj qe thua, thjesht mora per te mireqene ate qe ti pohove.
    Dhe meqe ra llafi, meqe ta thote per filozofi, se ka zene pluhura nenforumi i filozofise, shko e shiko ndonje teme andej se ka gjera interesante.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    S'e vija ne dyshim, pasi do te jete perserit aq shume here sa te ka lindur kurioziteti per t'i zbuluar kuptimin. Ju lutem, e meritoni!
    rralle here marr komplimente te tilla, prandaj dhe te falenderova,
    rralle per mall si i thone llafit,
    pastaj rrofte google translator.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    @kinney: federalizmi fiskal nje e mire eshte, por sa gjera mendojne ato psikopatet e leges qe nuk behen publike? me qindra e qindra marrezira.
    e di ti se po te ishte per to, as edhe nje shqiptar nuk do te shkelte ne padania?
    pastaj avash pak kur flet per jugun. jane punetoret e jugut ata qe kane ndertuar veriun. jugoret kane bere milanon, sepse dora e tyre e punes ishte aty kur milanezet nuk leviznin by**en. nejse.

ata jane njerez qe fitojne vetem fale propagandes.
    nese e ve re, shumica e njerezve injorante dhe pa shkolle, votojne lega. shumica e intelektualeve jo. votojne pdl ose diçka tjeter.
    e them me bindje pasi çdo vit jetoj neper nje qytet te ndryshem neper piemonte e lombardi.

te thuash: nese nuk ndalojme "pushtimin" (duke ju drejtuar te huajve) do te perfundojme si ato. duke paraqitur nativet e amerikes se veriut ne nje foto, eshte marrezi.
    jo per gje por vetem italianeve nuk u takon te flasin per emigrante...
    me shume se gjysma e argjentinasve kane gjysher italiane te emigruar atje para me shume se nje shekulli. po ne gjermani e di ç'behet? eshte shteti me me shume italiane ne bote.
    po ne shba çfare ka bere mafia italiane?
    vetem ne itali flitet kaq shume per tu huajt. nderkohe qe ketu te huajt jane me te paket se ne spanje, gjermani, zvicer. france, angli, hollande etj etj.
    kam lexuar para ca muajsh diçka shume kurioze.
    per çdo te huaj, nje italian sheh 3... pra italianet mendojne se numri i te huajve eshte 3-fishi i atyre qe jane ne te vertete. kjo fale leges dhe propagandes se tyre te shpifur...

pastaj te lutem: Si alla polenta, No al kus kus. hahaah. çfare idiocie eshte kjo??
    duke ditur perhapjen qe ka pizza ose spaghetti neper bote, me sa mend thua nje marrezi te tille???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •