Personalisht... pas dickaje qe me ka ndodhur sot, une jam per nje ndryshim "rendi" boteror.
TI JEPET FEMRES PRIORITET NE CDO FUSHE TE JETES
Ne (vikinget) do te kishim vetem nje kusht te vockel per kete :/
Mos prisni qe te jemi ne meshkujt qe te ndryshojme normat pasi sic e sheh edhe ne kete teme,ne dukemi te kenaqur me keto norma qe kemi..e keni ju ne dore celesin e ndryshimit,te saktesoni se c'fare kerkoni nga vetja ne radhe te pare,per te kuptuar me pas se cfare kerkoni nga nje mashkull..
Ndersa une do te doja te besoja te kunderten por jam i dyzuar pasi ka edhe nga ato femra,ashtu sikurse ka edhe nga ato qe zbukurohen per t'u ndjere femra... gjithcka eshte relative
Une per vete dua ta degjoj. Shkrepe Force.![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Vasudhaiva Kutumbakam
Po diskutojme ne parim, apo gaboj? Une nuk kam ardhur te them : se une, se per mua, se prej meje, se nga une... e te marr me rradhe gjithe lakimet e peremrit e duke thene ne fund "Doni me per Belulin?".
Cdokush ka nje kafaz truri mbi shpatulla. Sesa hulli ka truri pastaj ndryshon, rrjedhimisht dhe menyra e perceptimit. Keshtu qe secili vendos per veten e diskuton mbi te gjithe, apo s'gaboj?
Natyrisht qe ka. Kush i mohoi. Raste ekzistojne nga te gjitha ngjyrat e ylberit. Ceshtja eshte tjeterkund. Cfare duhet marre per etalon e per njesi matese.
Une "fitoret" nuk i mas me kutin e "grupit" apo gjinise. I mas me njesine matese personale. Pra nese une arrij dicka, the rest is history. Nje ke docka kjo.
Ta degjojme kushtin jo, por meqe po lutesh, ec mo, mund ta shkruash.![]()
Jo jo,edhe s'gabon! : )
Por ne po diskutojme sipas parimeve tona dhe keto jane pak te shkeputura nga parimet universale : )
kjo vlen edhe per etaloninNatyrisht qe ka. Kush i mohoi. Raste ekzistojne nga te gjitha ngjyrat e ylberit. Ceshtja eshte tjeterkund. Cfare duhet marre per etalon e per njesi matese.![]()
E ke parasysh kur ke nje parandjenje qe dicka nuk eshte OK?Postuar më parë nga Endless
Po ecja per qejf ne unaze... rruga bosh... perpara vetem nje makine... sec levizte cuditshem...
Nejse marr mundimin ta parakaloj si me pishman... me gjysem gazi kur i thone... sa afrohem...
Fiuuuuu pa asnje arsye... e pret ne krahun tim... e pret nga ana tjeter... shkon pak majtas djathtas... si perfundim PA ASNJE ARSYE TE PERENDISE ia fut nje makine te parkuar. WTF!!
Femer me syze naaaaaa... saldator per zotin. Ve bast sa te dush qe ka qene duke u munduar te rregulloje rimelin... edhe ka perfunduar qe eshte trembur nga syzet.
Krijoni Kontakt