Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412

Nje falenderim per te gjithe moderatoret e Forumit Shqiptar

Kam pare pothuajse ne shumice punen e moderatoreve ne te gjitha forumet dhe nenforumet e ketij forumi virtuel.Nga disa moderator kam marr edhe verejtje te cilat ne nje moment me kane nxitur nervat.Pasi jam qetesuar dhe kam vene gjerat ne "peshe",kam pare qe ndoshta nje perqindje e ketij nervozizmi ka qene vetvetja dhe gabimi im.
    Nuk e them qe edhe moderatoret jane perfekt sepse edhe ata jane njerez ,udhehiqen nga ide qe i kane kultivuar me kohe,mirepo vlera e tere kesaj eshte se mund ta mbajne nen kontroll nje forum,pa u ndikuar nga bindjet e tyre ose diq tjeter.
    Kam marre verejtje ne postime nga Matrix,gje te cilen e marre normale sepse ndoshta edhe ka pasur te drejte mbi nje teme,kam marre verejtje nga Albo lidhur me nje postim,kam marre verejtje nga Darius lidhur me nje teme tek fen.paranormale (ka qene ne fillim kur jam regjistruar )etj etj.
    Kjo shtepi qe permenda me larte ,ku te gjithe ne jemi antare te kesaj shtepie ,nese nuk funksionon rendi dhe e ashtuquajtura "zot shtepije"atehere kjo smund te kete efekt.
    Thjeshte kete teme e hapa vetem per nje falenderim,jo per ti bere qejfin asnje moderatori,por duhet pranuar puna e mundimshme qe eshte per te mirmbajtur kete forum qe po e quaj shtepi.
    Tekefundit shumica e temave po hapen per te kritikuar moderatoret.Le te jete nje per punen e tyre.
    Me respekt per te gjithe antaret e Forumit Shqiptar.

P.S.Mos te mendoj dikush se po i bej qejfin moderatoreve,eshte thjeshte nje mirekuptim dhe falenderim.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Asnje falenderim ose fjale deri tash

Hmmmm.
    Po te kishte qene ndonje kritike tashme do kishte kaluar 3 faqe postime.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ēudi qe hala qenke kėtu ti! 3 vėrejtje pėr 4 muaj ke marr... Unė dy kam qe 4 vite edhe atė njėra me hile :P lol

Moderatorėt qe do i falėnderoja janė:

BvizioN, Albo, benseven11, Altin1, DI_ANA, DoLpHiN, Gimi3, sam1r dhe pa harruar edhe edspace edhe pse tash nuk bėn pjesė ne grupin e moderatorėve, ne kohen kur ishte moderator ka bere boll.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Nuk kane qene verejtje keshtu ,mirepo vetem ne postime.Harrova ta ve ne thonjeza "verejtje",mirepo menjehere pas ketyre i jam permbajtur rregullores.
    Nuk eshte ndonje sondazh ky per ti cekur modat ,mirepo thjeshte te gjithe pa perjashtim,sepse nuk bene qe edhe ne gjithmone te ankohemi kur vet faji eshte tek ne e nuk e shohim

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Qe t'i jepet Cezarit, ajo qe i takon Cezarit: Faktikisht, duhen falenderuar edhe shume. Nuk eshte ndonje kenaqesi te rrish e merresh me mbarevajtje, per me teper kur eshte ne principe vullnetare e asnje perfitim konkret bazuar mbi materialin. Disa gjera duhen kaluar vete, per t'i kuptuar sa kokecarje, lodhje e acarim sjellin.
    Keto germa ne parim, pa krijohen dhe anomali qe mund te sjellin padrejtesite.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Asnje falenderim ose fjale deri tash:-ė

Hmmmm.
    Po te kishte qene ndonje kritike tashme do kishte kaluar 3 faqe postime.:^lulja3
    "Pune tjeter skena,do falenderojme dhe moderatoret"

Pastaj nuk kemi dhe kohe...Tani per tani...jemi ne greve.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Fattlumi qenka me ore te mira ... pas pak do sugjeroje tu nisim edhe lule dhe cokollata

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Lumffati filloj ti koruptoj dhe serviloj moderatoreve

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    "Pune tjeter skena,do falenderojme dhe moderatoret"

Pastaj nuk kemi dhe kohe...Tani per tani...jemi ne greve.
    Nuk duam falenderime,as lule,as ēokollata!
    Respektoni pak rregullat e ketij forumi dhe vihuni vetem pak minuta ne vendin tone...

Sigurisht pasi te kete mbaruar greva.
    "Carpe Diem"

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Asnje falenderim ose fjale deri tash

Hmmmm.
    Po te kishte qene ndonje kritike tashme do kishte kaluar 3 faqe postime.
    Hmmmm!!!
    Po te ishe i sinqerte ne kete teme falenderimi nuk besoj se do kerkoje me kaq ngulm dhe spec falenderime nga moderatoret.
    Megjithate flm shume qe na paske kuptuar.
    "Carpe Diem"

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •