Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Kam pare pothuajse ne shumice punen e moderatoreve ne te gjitha forumet dhe nenforumet e ketij forumi virtuel.Nga disa moderator kam marr edhe verejtje te cilat ne nje moment me kane nxitur nervat.Pasi jam qetesuar dhe kam vene gjerat ne "peshe",kam pare qe ndoshta nje perqindje e ketij nervozizmi ka qene vetvetja dhe gabimi im.
    Nuk e them qe edhe moderatoret jane perfekt sepse edhe ata jane njerez ,udhehiqen nga ide qe i kane kultivuar me kohe,mirepo vlera e tere kesaj eshte se mund ta mbajne nen kontroll nje forum,pa u ndikuar nga bindjet e tyre ose diq tjeter.
    Kam marre verejtje ne postime nga Matrix,gje te cilen e marre normale sepse ndoshta edhe ka pasur te drejte mbi nje teme,kam marre verejtje nga Albo lidhur me nje postim,kam marre verejtje nga Darius lidhur me nje teme tek fen.paranormale (ka qene ne fillim kur jam regjistruar )etj etj.
    Kjo shtepi qe permenda me larte ,ku te gjithe ne jemi antare te kesaj shtepie ,nese nuk funksionon rendi dhe e ashtuquajtura "zot shtepije"atehere kjo smund te kete efekt.
    Thjeshte kete teme e hapa vetem per nje falenderim,jo per ti bere qejfin asnje moderatori,por duhet pranuar puna e mundimshme qe eshte per te mirmbajtur kete forum qe po e quaj shtepi.
    Tekefundit shumica e temave po hapen per te kritikuar moderatoret.Le te jete nje per punen e tyre.
    Me respekt per te gjithe antaret e Forumit Shqiptar.

P.S.Mos te mendoj dikush se po i bej qejfin moderatoreve,eshte thjeshte nje mirekuptim dhe falenderim.
    Urime! Rast i rralle ky ne kete forum. Ndergjegja jone me se shumti eshte e mbushur me helm, vetem per te gjykuar gjykatesit, dhe pothuajse kurre nuk analizojme fjalet tona (edhe te miat), qe shpesh kane dale e kane shkuar deri ne paturpesi. Dhe me pas a duhet te gjejme veten dhe te shohim se ku gabuam?

Shfrytezoj rastin te falenderoj edhe une te gjithe moderatoret pa perjashtim, te cilet me kane ndihmuar shume ne kete drejtim.
    (Falenderim te vecante "Albos" per temen "Shendoshja...e besimit orthodhoks")
    Pershendetje!
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Hmmmm!!!
    Po te ishe i sinqerte ne kete teme falenderimi nuk besoj se do kerkoje me kaq ngulm dhe spec falenderime nga moderatoret.
    Megjithate flm shume qe na paske kuptuar.
    Di_Ana ,paske kuptuar keq ketu,sepse nuk kam kerkuar falenderime nga moderatoret,mirepo falenderime ose nje respekt i vogel i antareve te forumit per moderatoret.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    flm. per smod-at darius, edir, shigjeta
    JANE FANTASTIK.

mod -at i kam xhan

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Dariusi po na mungon keto dita, nuk po na jep me artikuj shkencore...apo eshte i zene

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Fal punes se moderatoreve po funksionon ky forum shqiptar qe ka mija antar.
    Nese do te ishte partije politike, me te gjithe keta antar qe i ka forumi, mendojme se do ishte partije me shume ulse ne Paralament.
    Per kete pune kaq te madhe, e meritojne nje respekt dhe falenderim shume te madh nga te gjithe ne.
    Nderen dhe falenderimin e meritojne te gjithe- nese duhet ta veqoj dikend atehere ajo eshte ';
    DI ANA.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Te gjithe jane te mire,por ne si antar duhet te mos i devijojm temat!
    Ani qe duhet te ken kujdes edhe stafi,mos te bejn replika qe nxisin antaret!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Do pergezoja te gjith stafin e forumit, (pervec administratorit Albo), per punen e palodhshme qe bejne dhe ne vecanti Darius, pavarsisht temperamentit te tij pak arrogant, por eshte fantastik per sa i perket infrmacioneve qe hedh ktu ne forum dhe punes se tij te palodhshme.

Nuk do te falenderoja kurr Albon, i cili eshte dhe pergjegjesi kryesor i zhvleftesimit te ktij forumi kaq te madh me propaganden e tij antishqiptare dhe filogreke. Jane pikerisht pjesa tjeter e stafit qe e kane mbajtur forumin gjalle dhe na kane lene hapesira qe ne ta konsiderojme akoma kte forum si "Forum Shqiptar".

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Moderatoret duhet vetem te merren me zbatimin e rregullores, por ka raste qe rregullorja nuk eshte e qarte dhe atehere sekush nga ta,perdor metrin e tij te gjykimit....
    Jam perjashtuar dy here nga forumi per arsyen banale se jam kokeforte...vetem se pretendova nje kriter te sakte ne perdorimin e ngjyrave ne shkrim...!!!Ne fund Darius e kuptoi se e kish egzagjeruar dhe me dha shpjegimin e duhur.....per kete mund te them se Darius di te jete edhe korrekt!!!
    Per sa i perket Gimi3 dhe Smth-Poetic, jane plotesisht te pa-afte te jene asnjeanes ne moderim....kam marre dhjetra verejtje per "intolerance fetare" aty ku feja nuk kishte fare te bente me postimet e mia....kjo gjithmone per arsyen se rregullorja le shteg per interpretime personale nga ana e moderatoreve.....
    Pra , mendoj se moderatoret nuk jane gjykates, por police......duhet vetem te permbahen rregullores dhe ne asnje menyre te censurojne forumistet ne base te botkuptimit te tyre personal...liria e shprehjes eshte e shenjte.....!
    Thene kjo, bashkohem me falenderimet e fattlumit per kohen qe te siperthenet moderatore i kushtojne mbarevajtjes se forumit aq te dashur per ne.....puc....
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Nuk duam falenderime,as lule,as ēokollata!
    Respektoni pak rregullat e ketij forumi dhe vihuni vetem pak minuta ne vendin tone...

Sigurisht pasi te kete mbaruar greva.:)
    Te falenderoj sepse nuk kerkon falenderime.....
    Po ti respektojne te gjithe rregullat,pse do te duhej te vihesha ne vendin tend...??????(edhe per pak minuta)

Jemi ne greve,deri sa te nxjerim Elsen nga greva.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Nuk duam falenderime,as lule,as ēokollata!
    Respektoni pak rregullat e ketij forumi dhe vihuni vetem pak minuta ne vendin tone...

Sigurisht pasi te kete mbaruar greva.
    bohf ..... e dijme se ca heqni ju e dijme ...... as gjumin mire nuk e beni

me bej moderatore ....... dhe une te marr gjithe kete nervoz, stres, depresion etj. qe do me shkaktojne antaret, do i marr persiper .
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •