Kam pare pothuajse ne shumice punen e moderatoreve ne te gjitha forumet dhe nenforumet e ketij forumi virtuel.Nga disa moderator kam marr edhe verejtje te cilat ne nje moment me kane nxitur nervat.Pasi jam qetesuar dhe kam vene gjerat ne "peshe",kam pare qe ndoshta nje perqindje e ketij nervozizmi ka qene vetvetja dhe gabimi im.
Nuk e them qe edhe moderatoret jane perfekt sepse edhe ata jane njerez ,udhehiqen nga ide qe i kane kultivuar me kohe,mirepo vlera e tere kesaj eshte se mund ta mbajne nen kontroll nje forum,pa u ndikuar nga bindjet e tyre ose diq tjeter.
Kam marre verejtje ne postime nga Matrix,gje te cilen e marre normale sepse ndoshta edhe ka pasur te drejte mbi nje teme,kam marre verejtje nga Albo lidhur me nje postim,kam marre verejtje nga Darius lidhur me nje teme tek fen.paranormale (ka qene ne fillim kur jam regjistruar

)etj etj.
Kjo shtepi qe permenda me larte ,ku te gjithe ne jemi antare te kesaj shtepie ,nese nuk funksionon rendi dhe e ashtuquajtura "zot shtepije"atehere kjo smund te kete efekt.
Thjeshte kete teme e hapa vetem per nje falenderim,jo per ti bere qejfin asnje moderatori,por duhet pranuar puna e mundimshme qe eshte per te mirmbajtur kete forum qe po e quaj shtepi.
Tekefundit shumica e temave po hapen per te kritikuar moderatoret.Le te jete nje per punen e tyre.
Me respekt per te gjithe antaret e Forumit Shqiptar.
P.S.Mos te mendoj dikush se po i bej qejfin moderatoreve,eshte thjeshte nje mirekuptim dhe falenderim.
Krijoni Kontakt