Close
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 183
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Problem perceptimi sic u tha diku, un them qe nacionalizmi i tepert eshte krim ne vete qe s'ka te bej as me besimet fetare, dhe ketu pajtohem me thenien e moderatorit kur permend Hitlerin e Co. Nese feja dhe atdheu nuk perparojn parelelisht s'ka gje ne te, s'ia dim vleren asnjeres e as tjetres. Feja eshte kushtetua personale qe ben, qe ti respektosh bashkatdhetaret pa dallim feje, e me teper, edhe race !
    Ne kete rast eshte problem komunikimi.....ti nuk din se per ēfare po debaton.....
    NUk po debatojme per sfumaturet e "nacionalizmit"......por per mohimin e kombit....Lexņ...e ke me Kuran...!!!
    Ne kemi vllezer te kombit, por kemi edhe vllezer te fesė sic keni edhe ju dhe kete s'mund ta mohoni. Psh, nje shqiptar i krishter nga Kosova, Maqedonia, Shqiperia eshte me i afert per ty, se sa nje shqiptar mysliman nga keto troje ! Eshte logjik, dhe kuptimplot sepse keni afersi me teper, eshte feja dhe kombi qe ju lidhin, kurse me shqiptarin mysliman, eshte vetem kombi qe ju lidhe kurse feja ju kundershton por kjo tolerohet dhe kuptohet. Po ta jap edhe nje tjeter shembull, pas deklarates se Vatikanit ndaj qeshtjes se Kosoves, dolen disa persona me signature : I support Papėn, ?æ Halucinacione ? Se di, ndoshta ti e din me mir ?
    Kjo sipas botekuptimit tend apo atij mysliman????
    Per mua nje shqiptar i krishtere nuk eshte dhe nuk mund te jete me i afert se sa nje shqiptar mysliman apo budist.....feja ka te beje me filozofine e te jetuarit dhe jo me perkatesine e gjakut......sidoqofte , u muarr vesh se sa patriote jeni ti dhe moderatori yt i dashur, me ndryshimin e vetem se ai din se per ēfare flet, gje qe e ben armik te shqiptarise......kurse ti, dyshoj shume....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 03-05-2010 mė 08:26
    Jarigas

Po Zoti ne kur'an u ka than, qe juve shqiptar ju kam fal !
    A me taman e ke a?!

Por ne lidhje me postin tim te mepareshem, une e kisha fjalen per te gjithe terroristet..., pa dallim lekure e idiome...
    Per mua, ekstremist=terrorist...!
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ne kete rast eshte problem komunikimi.....ti nuk din se per ēfare po debaton.....
    NUk po debatojme per sfumaturet e "nacionalizmit"......por per mohimin e kombit....Lexņ...e ke me Kuran...!!!

Kjo sipas botekuptimit tend apo atij mysliman????
    Per mua nje shqiptar i krishtere nuk eshte dhe nuk mund te jete me i afert se sa nje shqiptar mysliman apo budist.....feja ka te beje me filozofine e te jetuarit dhe jo me perkatesine e gjakut......sidoqofte , u muarr vesh se sa patriote jeni ti dhe moedratori yt i dashur, me ndryshimin e vetem se ai din se per ēfare flet, gje qe e ben armik te shqiptarise......kurse ti, dyshoj shume....

Mos ke dert Jarigas, musliman si un e ke te mbushur shqiptarin, un te thash qe me nje shqiptar te krishter ti ke me shum afersi se sa me nje shqiptar musliman, dhe duket shum mir ne kete forum kur del dhe i jep te drejt edhe Mesis.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    A me taman e ke a?!

Por ne lidhje me postin tim te mepareshem, une e kisha fjalen per te gjithe terroristet..., pa dallim lekure e idiome...: D
    Per mua, ekstremist=terrorist...!
    Eshte e mundshme qe ju terrorizoheni kur shifni nje me mjekerr, kjo ka te bej me ndikimet e mediave perendimore qe kan krijuar nje fobi ne ju, qe me nje terapi tek psikologu, mund te sherohesh (sepaku, te permirsohet)

Hajt se behet mir,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Mos me be me qesh te lutem ....ekstremistat i ben ti nacionalista phaaaa
    Nacionalista sic mund te prodhon truri yt, ndoshta jo !

Por atdhetar qe jan te gatshem ne ēdo moment ti dalin ne mbrojtje vatanit, po, keta jan.

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Mos ke dert Jarigas, musliman si un e ke te mbushur shqiptarin, un te thash qe me nje shqiptar te krishter ti ke me shum afersi se sa me nje shqiptar musliman, dhe duket shum mir ne kete forum kur del dhe i jep te drejt edhe Mesis.
    Ky eshte problemi...qe jane myslimane si ti....te cilet pellasin per komb nate-dite, pastaj duartrokasin nje person qe hedh kombin poshte........a s'te vjen turp??????

Une i jap te drejte mesia-s apo xhamia-s sipas vlerave qe une mbart, dhe nuk me pengon aspak botekuptimi i njerit apo tjetrit......asnje nuk eshte i persosur e une aq me pak.....por te pakten nuk i ndaj shqiptaret ne rob te Zotit dhe qafira....e per me teper per mua kombi nuk eshte "vision" siē eshte per ty, por eshte gjeja me e shenjte qe kam.......
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Ky eshte problemi...qe jane myslimane si ti....te cilet pellasin per komb nate-dite, pastaj duartrokasin nje person qe hedh kombin poshte........a s'te vjen turp??????

Une i jap te drejte mesia-s apo xhamia-s sipas vlerave qe une mbart, dhe nuk me pengon aspak botekuptimi i njerit apo tjetrit......asnje nuk eshte i persosur e une aq me pak.....por te pakten nuk i ndaj shqiptaret ne rob te Zotit dhe qafira....e per me teper per mua kombi nuk eshte "vision" siē eshte per ty, por eshte gjeja me e shenjte qe kam.......
    Po c'ka te keqe "qafir" ? Qafir eshte jobesimtari, eshte edhe nenrubrika e jo-besimtareve (qafirave) ketu eh ? Ata vet kan zgjedhe

Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Po c'ka te keqe "qafir" ? Qafir eshte jobesimtari, eshte edhe nenrubrika e jo-besimtareve (qafirave) ketu eh ? Ata vet kan zgjedhe
    E sheh se kam te drejte kur them se ti nuk i hyn thelle gjerave??????
    "qafir" eshte hendeku qe ti germon ndaj teje dhe atyre qe nuk e mendojne si ti!!!!!
    Eshte anti-patriotike(anti-kombetare), nje perēarje e tille.....e sidoqofte , tashme qe e mohove kombin, perse vazhdon te diskutosh per te?????
    Jarigas

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    E sheh se kam te drejte kur them se ti nuk i hyn thelle gjerave??????
    "qafir" eshte hendeku qe ti germon ndaj teje dhe atyre qe nuk e mendojne si ti!!!!!
    Eshte anti-patriotike(anti-kombetare), nje perēarje e tille.....e sidoqofte , tashme qe e mohove kombin, perse vazhdon te diskutosh per te?????
    Po mir a eshte krim ti quajm ata jo-besimtar, kur ata vetedeklarojn qe s'jan besimtar ?

Ku eshte problemi nese ty te therras Katolik ? Un e di qe je shqiptar, por e di qe je edhe katolik, ndryshe do te ishe ateist apo i nje besimi tjeter.... dhe keto terma perdoren kur fillojm e flasim per FE ! E jo per komb e politik !

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Po mir a eshte krim ti quajm ata jo-besimtar, kur ata vetedeklarojn qe s'jan besimtar ?

Ku eshte problemi nese ty te therras Katolik ? Un e di qe je shqiptar, por e di qe je edhe katolik, ndryshe do te ishe ateist apo i nje besimi tjeter.... dhe keto terma perdoren kur fillojm e flasim per FE ! E jo per komb e politik !
    kėtu eshte problemi yt ti mendon qe ata nuk jane besimtar e ne fakt eshte e kunderta ata besimtar jane por jo besimtar-musliman kshtu qe nuk ke nevoje ti therasesh jo besimtar por ti therasesh ne ate besim qe e kan...

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •