Me kujtohet dita kur kam shkuar per here te pare ne shqiperi,o zot u perlytem gjith tu qajte ...............
Me kujtohet dita kur kam shkuar per here te pare ne shqiperi,o zot u perlytem gjith tu qajte ...............
me kujtohet kur ishim te vegjel sa here qe ktheheshim nga fshati ku kalonim pushimet e veres , mamaja na fillonte kontrollin teknin, desinfektimin nga parazitet ne koke
na e lyente koken me vajgur dhe kur nisnim shkollen ne 1 shtator gati te gjithe femijet e kishin koken te rrjepur nga vajguri, te digjte lekuren dreqi bashke me te gjithcka qe gjente rruges...........
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
me kujtohet ...simpatia e par uffffff:P:P
Me kujtohet ku isha para nje viti dhe ku jam sot !!!!
Mendo dhe Pasurohu
Me kujtohet kur gjate festes se 1 majit shkonim ne kala,tani vetem mund ta shiqoj nga larg!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
edhe per ne ishte speciale dita e 1 majit, paradat e 1 majit, motra e madhe parakalonte si ushtare, megjithese ishte ne shkolle te mesme, ndersa ne dilnim dhe e shikonim gjoja krenarete veshur me rroba te reja te bera speciale per nje 1 majin........;
une kam kapur vetem momentin ku isha pioniere dhe mbyllnim si turme paraden
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
me kujtohet kur xhaxhi enver na hidhte karafila nga tribuna
Krijoni Kontakt