Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin

Jane me mijera emigrante qe jetojne ne te zeze ne perendim, te cilet do te kene mundesi te vijne ne Atdhe e te kthehen serish ne punet e tyre,
    Doni me per Beluliiiinn????????
    Me nje fjale do shtohet me shume punesimi ilegal jashte, pasi do krijohen kushte per te udhetuar pa probleme?

Per pikat e tjera jam dakort.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin

Valentina me sa degjova une me veshet e mi tha: "Shqiperia eshte vend me papunesi te madhe dhe ne keto kushte eshte vend me propabilitet te madh migrator"
    Ku qendron genjeshtra ketu ?
    Pse te duket normale ty kjo deklerata e ksaj baxhelles ne prag te vendimit qe pritet te merret se shpejti per liberalizimin e vizave?

I kerkoi ndonje zyrtar europian ksaj ndonje opinion per punesimin apo emigrimin e Shqipetareve? nese jo ateher ca dreqin ka qe jep deklarata dashakeqe te cilat ironikisht jane ne dem te gjithe atyre qe do dalin ne proteste neser per nje Shqiperi Europiane

Ci duhet kesaj qe jep deklerata te tilla kur i gjithe populli me zor po pret nje vendim pozitiv?

E thene ndryshe kjo deklerate perkthehet: mos na pranoni oj Europe se ne jemi fukarenj te papune kshuqe do kete dyndje masive te Shqiptareve neper europe.

Pastaj nese kerkesa refuzohet kto do jene te paret qe dalin neper ekranet e tv duke denoncuar qeverine se ka mashtruar dhe zhgenjyer qytetaret

ca kopilash qe jane si kuckat e stambollit qe duan te hajne nga te dyja anet

i/e regjistruar Maska e palushi
    Anëtarësuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    245
    s'do te lame vend pune ne BE veç po hoqet vizat
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Dhe ti palush mendon se eshte genjeshter? Se Shqiptaret duan te shkojne ne BE vetem si turist?
    C'leke do harxhojne kur s'kane leke per te plotesuar nevojat kryesore e jo me...

Dhe ti mia mendon se duke ju thane vendeve europiane s'do te lame vend pune ne BE veç po hoqet vizat, i liberalizojne ma shpejt ata ??

nuk e di me vertete a nuk kuptoni apo bani sikur ??

te gjitha vendet e Europes lindore kane emigrante ne BE, po nuk besoj te kene pase politikane si kjo Valipidhja qi ne momentin kur diskutohet heqja e vizave ajo t'ju kujtoje efektet negative qi mund te sjelle per BE ky veprim.

vetem nji qorr nuk e ve re se PS po perpiqet me çdo kusht qi vizat te mos hiqen,

e ta bajne kete, opozita e nji vendi qi ka me mijra te vdekur ne dete apo male vetem pse jane perpjeke me gjete nji jete ma te mire jashte vendit , ashte e paimagjinushme.

njerez te tille meritojne me i fut me ec dite e nete maleve per ne Greqi, apo me u hyp skafeve ne Janar per ne Itali ateher ndoshta kuptojne se çfare domethanje ka ky veprim per shqiptaret.

Per vizat mendoj se ma shume se per nevoja pune shqiptarve u sherbejne per tu taku me familjaret e tyne ne mbare Europen (kujto sa emigrante jane pa dokumenta e s'mund te kthehen ne vendlinje
    ndokush e shfrytzon per tregti dikush tjeter edhe per pune (ja bafte zoti hallall)

Keni hall se po vemene krize Europen ??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Me nje fjale do shtohet me shume punesimi ilegal jashte, pasi do krijohen kushte per te udhetuar pa probleme?

Per pikat e tjera jam dakort.
    Nuk e kuptoj:
    Te prish pune ty nje gje e tille ?
    Kujt tjeter vec Valentina Miellit i prish pune nje gje e tille?
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Nuk me the asgje "Doktor" (me fal se nuk e di se per ç'far je i specializuar se une e kam then qe jam dentist)
    Fjalen e kishim te Leskaj dhe ç'far Ajo tha dhe tek Luli dhe ç'far Ai tha, kaq dhe pike.
    Sa i perket atyre kategorive qe me permende nuk besoj se ka me prinder me emigrant te ligjshem qe nuk kan shkuar ti shohin femijet, dhe nuk ka asnje biznes te ligjshem qe nuk i jepet vize per biznes (kete te dyten e kam me te provuar dhe jo me te then doktor ).

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk e kuptoj:
    Te prish pune ty nje gje e tille ?
    Kujt tjeter vec Valentina Miellit i prish pune nje gje e tille?
    BE i prish shume shtimi i punetoreve ilegal.
    Valentines as i prish, as i ndreq gje. Sa lodh gojen kot per sport.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Nuk me the asgje "Doktor" (me fal se nuk e di se per ç'far je i specializuar se une e kam then qe jam dentist)
    Fjalen e kishim te Leskaj dhe ç'far Ajo tha dhe tek Luli dhe ç'far Ai tha, kaq dhe pike.
    Sa i perket atyre kategorive qe me permende nuk besoj se ka me prinder me emigrant te ligjshem qe nuk kan shkuar ti shohin femijet, dhe nuk ka asnje biznes te ligjshem qe nuk i jepet vize per biznes (kete te dyten e kam me te provuar dhe jo me te then doktor ).
    me vjen keq qe ben ketu demagogji te paster.
    Beje neser ne shesh me Edin dhe Valin, por ketu nuk jane ata budallenjte qe vijne ne miting per 500 leke dhe mund tu thuash cte duash dhe e besojne
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    BE i prish shume shtimi i punetoreve ilegal.
    Valentines as i prish, as i ndreq gje. Sa lodh gojen kot per sport.
    sport me kokat e shqiptareve qe mbyten ne det per te pare bregun matane
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    sport me kokat e shqiptareve qe mbyten ne det per te pare bregun matane
    Nuk po te kuptoj se ku do te dalesh 2043. Shqiptaret fatkeqesisht kane qe ne 1992 qe po vriten per te kaluar bregun matane dhe asgje s'ka ndryshuar . Nuk besoj se situaten e krijoi Vali. Ajo thjesht po e ve ate ne dukje.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Nëse vizat hiqen, Evropa do pushtohet nga shqiptarët,
    Edhe kjo mund te ndodhe...., perderisa politika shqiptare i bene kaq shume publicitet ,"heqjes se vizave"?? ,sa qe krijohet pershtypja, se me heqjen e vizave, te gjitha hallet qe kemi ,do na rregullohen si me "magji"....Te pakten politika shqiptare duhet te tregohet me e sinqerte ,dhe t,ua spjegoje shqiptareve se çka nenkupton heqja e vizave ,sepse me sa duket shumica akoma nuk ka nje ide te qarte lidhur me kete....
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 29-04-2010 më 16:16

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •