Sot me beri pershtypje nje gjest shume i bukur i dikujt.....ne nje fare menyre tregonte se me donte....dhe me thene te drejten se prisja nje reagim te tille nga ajo.....u mallengjeva kur e degjova kete qe kishte bere.......ndoshta dicka e vogel por qe per mua kishte nje domethenie shume te madhe
Non mollare mai !!!!
I nderuar,kam mendua qe nuk mund te bini pre e shakave,asnjehere nuk i kam shkrua Dianes as cilit do moderator,le te deklarohet dikush nga antaret apo mod.qe une kam veprua ndonjehere pas shpinde.Mendoja qe pranoni shakat dhe disa here u kyqa ne komentet Tuaja.Nuk me vie fare mire qe me etiketoni me kto fjale,por le te mbeten ne ndergjegjejen Tuaj!Ps.Se sa kam aftesi nuk kam mbet te me vlersoni Ju,apo dikush qe nuk me njef fare!Aftesit e mia i tregoj ne boten reale,ani qe shpesh mundohem te kontriboj edhe ketu dicka,por jo tek HUMORI!
Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 26-04-2010 më 17:54
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Me beri pershtypje ky shkrim per mua!Hmmm,nuk gjeta dot at teme qe,,kisha hapur'' une!
-BATO-
-Nuk ishte e panjohura që hapi edhe temën "Protestë gjithëfemërore" ?
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
mendim jo i vendosur
Ta bej mos ta bej te shkoj mos te shkoj
Pra po me ben pershtypje mosvendosja
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Sot me ka bere pershtypje koha sa bukur eshte. Dhe qe bera plan te dal ne shetitje rreth e rreth Kosoves.
Mendo dhe Pasurohu
keto dreq energjish...
dreq o pune, sa me shume i injoroj aq me shume kembengulin, uuuffffaaa
sinqerisht nuk mundem me
Me beri pershtypje se mu desh te prisja tre ore ne radhe vetem per te me thene qe te shkoja ne nje vend tjeter.....![]()
Non mollare mai !!!!
po u hidhja buke mjelmave kur nje debile me afrohet dhe me thote
Pse i qellon me buke mjelmat?
Po na ti buken dhe mbase arrin tua futesh direkt ne goje mjelmavei thashe
se une nuk po mundem..............
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Krijoni Kontakt