Close
Faqja 75 prej 181 FillimFillim ... 2565737475767785125175 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 741 deri 750 prej 1807
    E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Nje lajm qe degjova sot, ku nje nene shtatzane humbi jeten e saj dhe djalin 10 vjeç ne nje aksident me makine.
    Me mbeti mendja gjithe diten...
    ua sa gjynaf....ca te besh kjo qenka jeta....
    Non mollare mai !!!!

Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,780
    Sot me beri pershtypje nje gjest shume i bukur i dikujt.....ne nje fare menyre tregonte se me donte....dhe me thene te drejten se prisja nje reagim te tille nga ajo.....u mallengjeva kur e degjova kete qe kishte bere.......ndoshta dicka e vogel por qe per mua kishte nje domethenie shume te madhe
    Non mollare mai !!!!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Jo nuk është e njëjta, por e panjohura është vajzë feministe. Sapo sheh që unë bëj ndonjë arsyetim në temat për femrat dhe i djeg, ajo i dërgon pm DI ANËS që ta fshijë temën. Kuptohet, DI ANA pastaj e fshin ose e mbyll temën.
    E panjohura nuk ka aftësi për t'u përballur me arsyetimet e mia, dhe i mbyll temat në mënyrë hileqare.
    I nderuar,kam mendua qe nuk mund te bini pre e shakave,asnjehere nuk i kam shkrua Dianes as cilit do moderator,le te deklarohet dikush nga antaret apo mod.qe une kam veprua ndonjehere pas shpinde.Mendoja qe pranoni shakat dhe disa here u kyqa ne komentet Tuaja.Nuk me vie fare mire qe me etiketoni me kto fjale,por le te mbeten ne ndergjegjejen Tuaj!Ps.Se sa kam aftesi nuk kam mbet te me vlersoni Ju,apo dikush qe nuk me njef fare!Aftesit e mia i tregoj ne boten reale,ani qe shpesh mundohem te kontriboj edhe ketu dicka,por jo tek HUMORI!
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 26-04-2010 më 17:54
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Me beri pershtypje ky shkrim per mua!Hmmm,nuk gjeta dot at teme qe,,kisha hapur'' une!
    -BATO-
    -Nuk ishte e panjohura që hapi edhe temën "Protestë gjithëfemërore" ?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    mendim jo i vendosur
    Ta bej mos ta bej te shkoj mos te shkoj
    Pra po me ben pershtypje mosvendosja
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Jam Ai Maska e RockStar
    Anëtarësuar
    23-10-2009
    Vendndodhja
    Nën hijen e qerpikut tënd...!!!
    Postime
    1,956
    Sot me ka bere pershtypje koha sa bukur eshte. Dhe qe bera plan te dal ne shetitje rreth e rreth Kosoves.
    Mendo dhe Pasurohu

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    Davidd, kur dikush nuk te kthen pergjigje 5 heret e para, do te thote qe nuk je aq interesant. Ndaj vazhdo rrugen. Bye, bye.
    oppss sa te paska djegur. DIY ska ndonje gje te keqe
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

keto dreq energjish...

dreq o pune, sa me shume i injoroj aq me shume kembengulin, uuuffffaaa

sinqerisht nuk mundem me

Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,780
    Me beri pershtypje se mu desh te prisja tre ore ne radhe vetem per te me thene qe te shkoja ne nje vend tjeter.....
    Non mollare mai !!!!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    po u hidhja buke mjelmave kur nje debile me afrohet dhe me thote
    Pse i qellon me buke mjelmat?
    Po na ti buken dhe mbase arrin tua futesh direkt ne goje mjelmave i thashe se une nuk po mundem..............
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •