Close
Faqja 85 prej 181 FillimFillim ... 3575838485868795135 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 841 deri 850 prej 1807
    Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    kush t'paska bo telef kshtu lol?
    nji qaponez hahaha

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Ne klase sot me ka ngritur profesori para klases te flas per Albania and Greece lol
    Pa as nje paralajmerim.
    I deserve extra credit points se fola per nja 15 min
    i hope you said **** greece and long live albania in the end perndryshe F lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    nji qaponez hahaha
    tybestrefkullah lol

e pa mundshme lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    lol te them te drejten fola me shume per shqiprine dhe poencialin qe ka si shtet. Kohet e enverit. Problemet ekonomike nga tranzicioni ne Democracy and then I found pics online te bukura te shqiperise dhe fola per location gjeografik te mire qe kemi etc. etc. Isha shume pozitive.

Kurse per greqin u fokusova ne bilionat e borxheve qe kan mar dhe qe spo paguajn dot dhe dhash opinion qe duhet ti heqin nga EU thash gjithashtu qe nuk jan aq mikeprites sa shqiptaret.

Mos ki merak se na nxora ne drite lol jam cik me pozitive per shqiprine ne jeten reale sesa ktu

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    lol te them te drejten fola me shume per shqiprine dhe poencialin qe ka si shtet. Kohet e enverit. Problemet ekonomike nga tranzicioni ne Democracy and then I found pics online te bukura te shqiperise dhe fola per location gjeografik te mire qe kemi etc. etc. Isha shume pozitive.

Kurse per greqin u fokusova ne bilionat e borxheve qe kan mar dhe qe spo paguajn dot dhe dhash opinion qe duhet ti heqin nga EU thash gjithashtu qe nuk jan aq mikeprites sa shqiptaret.

Mos ki merak se na nxora ne drite lol jam cik me pozitive per shqiprine ne jeten reale sesa ktu
    shi shi dreqi lol

po si me te pas msu un moj goc lol

si duket sulemt e nestorp paskan bo efekt lol ahahahahah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    looooooool

Kush eshte sulemt?

Jo te keqen teta sme ben njeri efekt. Dihet qe atje ku ja vlen te flitet mire per shqiprine do flasim. Nuk duken ktu ne forum patriotismi dhe qellimet e mira.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    looooooool

Kush eshte sulemt?

Jo te keqen teta sme ben njeri efekt. Dihet qe atje ku ja vlen te flitet mire per shqiprine do flasim. Nuk duken ktu ne forum patriotismi dhe qellimet e mira.
    shi shi me ket rast ti teta ej tu na e fut ne si me spond lol ba ba ba ba laluce rrezikshme je lol ahahahahahaha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    LOL

o derjo po 99% te ktyre qe "tregojn" gjoksin ktu nuk kan bere as kan ne plan per te bere dicka ne te vertet te mire per ate vend. Vin ca injoranter pastaj dhe shajn Albon dhe thon qe eshte anti shqiptar. Tepakten ai ka krijuar komunitetin me te madh ne internet ku mbidhen shqiptaret.

Nejse nuk te hodha ty konkretish spond jo mos ki merak. Ti je patriot. Do martohesh me femer shqiptare lol

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    nipcja me kishte fshire nga lista e miqeve ne Facebook

mistreci

e beri ngaqe sa here qe ngacmonte cupkat me komentet e tija, une e spiunoja tek mamaja

sikur te mesonte me shume ne shkolle do e lija rehat te bente c'te donte, po nuk meson dreqi , prandaj ja kam inatin dhe e spiunoj
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    ....pranvera....
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •