lol te them te drejten fola me shume per shqiprine dhe poencialin qe ka si shtet. Kohet e enverit. Problemet ekonomike nga tranzicioni ne Democracy and then I found pics online te bukura te shqiperise dhe fola per location gjeografik te mire qe kemi etc. etc. Isha shume pozitive.
Kurse per greqin u fokusova ne bilionat e borxheve qe kan mar dhe qe spo paguajn dot dhe dhash opinion qe duhet ti heqin nga EUthash gjithashtu qe nuk jan aq mikeprites sa shqiptaret.
Mos ki merak se na nxora ne drite lol jam cik me pozitive per shqiprine ne jeten reale sesa ktu![]()
looooooool
Kush eshte sulemt?
Jo te keqen teta sme ben njeri efekt. Dihet qe atje ku ja vlen te flitet mire per shqiprine do flasim. Nuk duken ktu ne forum patriotismi dhe qellimet e mira.
LOL
o derjo po 99% te ktyre qe "tregojn" gjoksin ktu nuk kan bere as kan ne plan per te bere dicka ne te vertet te mire per ate vend. Vin ca injoranter pastaj dhe shajn Albon dhe thon qe eshte anti shqiptar. Tepakten ai ka krijuar komunitetin me te madh ne internet ku mbidhen shqiptaret.
Nejse nuk te hodha ty konkretish spond jo mos ki merak. Ti je patriot. Do martohesh me femer shqiptare lol
nipcja me kishte fshire nga lista e miqeve ne Facebook
mistreci
e beri ngaqe sa here qe ngacmonte cupkat me komentet e tija, une e spiunoja tek mamaja
sikur te mesonte me shume ne shkolle do e lija rehat te bente c'te donte, po nuk meson dreqi , prandaj ja kam inatindhe e spiunoj
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
....pranvera....
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Krijoni Kontakt