Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397

Rëndësia e pamjes fizike tek seksi femër!

Rëndësia e pamjes fizike tek femrat!

-Femrat njihen si gjini e butë,si gjini e bukur përndryshe,por mendojë se femrat janë të kompleksuara në raport me pamjen e tyre dhe nuk është çudi që 1/3 e jetes u shkon duke u përpjekur të duken bukur !
    -Femrat kanë natyrë të brishtë dhe pamja e tyre e jashtme o ofron siguri dhe besim tek vetja e tyre,ndoshta e gjithë kjo ndodhë duke u nisur nga fakti se meshkujtë janë ata që i kanë shtyrë në menyrë indirekte të i kushtojnë shumë vemendje pamjes,pasi që e dimë se bota mashkullore vlerëson dhe çmon shumë pamjen joshëse tek femrat!
    -Eshtë për të të ardhur keq kur shehë femrat që konsiderojnë se pamja fizike është arma e tyre më e fortë,duke anashkaluar shumë vlera të tjera të cilat i posedojnë,por që janë sekundare në rastin konkretë.
    -Ndoshta e gjithë kjo vjen si rezultat se e kanë të qartë se bukuria e femres do thotë sukses i garantuar,mundësi më të shumta për të u afirmuar,vetëbesim i madh tek vetja etj.

-Keni ndonjë koment ju?
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 27-04-2010 më 16:06
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661

Smile

Fakti qe neper dyert e universiteteve ka me shume femra se sa meshkuj tregon qarte qe femrat nuk jane me ato te shekullit te kaluar.Ne ditet e sotme femra e ka fare te qarte qe bukuria eshte nje terheqje momentale, vlerat qe ajo ka ne fusha te tjera jane me te fuqishme per te terhequr meshkujt.Mendoj se cdo njera e ka te qarte qe bukurin mund ta krijosh edhe nqs se nuk e ke.Ka lloj lloj menyrash qe nga operacionet plastike e deri te stervitja per te sjell ne forem pamjen e jashtme.Mjafton te kesh deshire te dukesh e bukur.Por veshtiresia me e madhe eshte te behesh nje njeri i vlefshem per vete dhe per familjen dhe te vleresoj edhe shoqeria ku ti jeton, per vlerat qe ke.Cdo femre pervec se e bukur i duhet te jet e kulturuar ,e afte ne profesion dhe e gatshme per te edukuar femijet e saj.Pa harruar qe duhet te jet edhe nje partnere e mire dhe besnike dhe te ket respekt per veten e saj.Une them se shumica e femrave i kan keto veti dhe ja kan kaluar edhe meshkujve te cilet duam me cdo kusht te duken se jan me lart se femrat.Mendoj se e kan kete instikt nga frika qe kan nga ato.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Shume vajza duan te duken,me te bukura sesa inteligjente..e nuk kan faj...
    Djemte ne pergjithesi preferojn inteligjencen...sikur te kishte gjoks e funshpine...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Femren e mban te bukur karakteri dhe intelegjenca saj

Nese nje femer nuk ka karakter dhe nuk eshte intelegjente, duket si nje ferrari, mirpo me defekt ne motorr dhe pa timon, e cila nuk sherben per askund, perveq ne hekurisht apo te automekaniku

Nje femer kur i ka ne dispozicion intelegjencen dhe karakterin e fort dhe te shendosh, ateher mund te behet e bukur dhe e menqur, sa qe mund te ia arrij cdo caku qe synon.

Ja shembull,Ndoshta nje femer ska bukuri, mirpo ka karakter dhe intelegjenc: Kjo femer me karakterin e saj te pelqyeshem per cdo kë, me sjelljet dhe fjalorin e embel mund te shpalos tek te tjeret nje person te dashur dhe kesisoj do ja perfitoj cdo kujt zemrat, dhe tash kur shtojm edhe intelegjencen, ateher nje femer e tille mund te behet edhe estetikisht e bukur per te tjeret, sepse me intelegjencen e saj di : te vishet bukur, te kombinoj ne veshje, te mirmbaj veten, qendrimi i saj ndaj te tjereve eshte eleganc dhe poashtu intelegjenca e saj mund ti ndihmoj qe te hartoj strategji dhe plane ne jete, qe nje gje te tille nuk mund ta arrij nje femer jo intelegjente

A u knaqet ju femnat me kete postimin tim
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 27-04-2010 më 04:08
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Bukuria e pasigurt ne vetvete eshte me pak tereheqese ,sesa nje mangesi ,qe bie ne sy
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Mbinjeriu Lexo Postimin
    Rëndësia e pamjes fizike tek femrat!

-Femrat njihen si gjini e butë,si gjini e bukur përndryshe,por mendojë se femrat janë të kompleksuara në raport me pamjen e tyre dhe nuk është çudi që 1/3 e jetes u shkon duke u përpjekur të duken bukur smil3dbd4d6422f04.gif
    -Femrat kanë natyrë të brishtë dhe pamja e tyre e jashtme o ofron siguri dhe besim tek vetja e tyre,ndoshta e gjithë kjo ndodhë duke u nisur nga fakti se meshkujtë janë ata që i kanë shtyrë në menyrë indirekte të i kushtojnë shumë vemendje pamjes,pasi që e dimë se bota mashkullore vlerëson dhe çmon shumë pamjen joshëse tek femrat!
    -Eshtë për të të ardhur keq kur shehë femrat që konsiderojnë se pamja fizike është arma e tyre më e fortë,duke anashkaluar shumë vlera të tjera të cilat i posedojnë,por që janë sekundare në rastin konkretë.
    -Ndoshta e gjithë kjo vjen si rezultat se e kanë të qartë se bukuria e femres do thotë sukses i garantuar,mundësi më të shumta për të u afirmuar,vetëbesim i madh tek vetja etj.

-Keni ndonjë koment ju?

Jo s'kam, 100 % dakord.

Është përshtatje ndaj përzgjedhjes mashkullore.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    valla..or trejma.. sa do e bukur te duket nje femer.. po qe se cfaq adhurim per enver e edvin .. per ruc e gjinuc.. i iken bukuria ne hale..

pra dhe mendja e femres ka pjese ne bukurine e saje..

boll e bukur eshte rudine magjistarja.. por kur mendon se eshte pajtuar me lemoshat e edvin enverit.. dhe ska guxim ti thote shqiptareve se ky qelbanik me ka thyer nofullat sa here i ngrefej e i ckrefej.. e dinjitetin e ka barazuar me qerane e nje berberhaneje qe ja ka paguar perdhunuesi i vet..edvin.. athere tek rudina humb cdo bukuri e delikatese..e duket si nje pilivese e pj.erdheruar..

..

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Meqenese jemi tek romanca :

Ana fizike eshte sinjali i pare , pra nje femer e bukur terheq me shume vemendje se sa nje jo e bukur .
    I kushtohet interes, per ta njohur me mire.

Pastaj me vone seleksionohen deshirat.

Ps. Brari i perzjedh nga shijet politike qe kane femrat. Shije shije eshte ky muhabet
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Ana fizike eshte sinjali i pare , pra nje femer e bukur terheq me shume vemendje se sa nje jo e bukur .
    I kushtohet interes, per ta njohur me mire.

Pastaj me vone seleksionohen deshirat.

Pajtohem me ju kur thoni se ana fizike është sinjali i parë,ose siç them unë është karta hyrëse,sepse e dimë se njerëzit vlerësojnë jashtë mase pamjen e jashtme,ku edhe krijohet përshtypja e parë për dikënd.

Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    Pajtohem me ju kur thoni se ana fizike është sinjali i parë,ose siç them unë është karta hyrëse,sepse e dimë se njerëzit vlerësojnë jashtë mase pamjen e jashtme,ku edhe krijohet përshtypja e parë për dikënd.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •