Postuar më parë nga Force-Intruder Qashtu qashtu... edhe afrohu duke kercyer lehte e duke kenduar nen ze ndonje melodi te tipit "...ne jemi tre shqiponja..." He me pra kur do filloje sherri se po hajm thonjt.... erdhi viktima a jo? Jo jo do kendoj nen ze ate " diten qe mbolla drith mu ftof viktima mu ne b... " etj etj etj Spo duket , durim durim durim Do dhe thonjt e mia ???
Postuar më parë nga WALCHIRIA Spo duket , durim durim durim Do dhe thonjt e mia ??? Per mu bere gabim qe e the. Do e kete nuhat... Mbetem pa pare sherr si perfundim. Thonj s'du me... rrofsh... kam frike se nuk e tres mire plastiken...
Postuar më parë nga Force-Intruder Per mu bere gabim qe e the. Do e kete nuhat... Mbetem pa pare sherr si perfundim. Thonj s'du me... rrofsh... kam frike se nuk e tres mire plastiken... Ska gje viktima ketu ne forum gjen me shumic , ne mos njera tjetra melken do ma marre
Postuar më parë nga WALCHIRIA Ke po perfytyron ti keshtu ?? ate gocen tek foto, pse mos je dhe ti ashtu
I support Papa Joseph Ratzinger. Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
ne keto momente mendoj per lek
HISTORY HOLDS for the time to come and share.
Postuar më parë nga Kinney ate gocen tek foto, pse mos je dhe ti ashtu Foto ? Ku foto ?
asgje ,po mendoj me lexu forumin pak.
Postuar më parë nga WALCHIRIA Foto ? Ku foto ? tek foto qe solli Force-Intruder, sa paranojake qe je.
Postuar më parë nga Kinney sa paranojake qe je. Mosss... ma more te keqen me duket Kinney Ka per ta nxjerre ty tani...
Postuar më parë nga Force-Intruder Mosss... ma more te keqen me duket Kinney Ka per ta nxjerre ty tani... kishte frike se mos e dija se si e kishte surratin , po ajo nuk e di si e kam une , lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt