Postuar më parë nga Kinney pse mos ta bejme free per ata qe jane anetaresuar perpara anetaresimit te walkyrie Daku am the show , i make the rules
Postuar më parë nga WALCHIRIA Jo jo , ajo ka dal ka moda , po nje venie brekesh ne kok sdo mungoj . Po m'vika keq per ket motren kushdo qe eshte ... Paska per tu ftof ne vend te keq
qe kam 2 vjet qe paguaj parkingun kot duke mos patur makine
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Postuar më parë nga Marya qe kam 2 vjet qe paguaj parkingun kot duke mos patur makine Mos e vrit mendjen. Kam nje shok te femijerise qe ka qe 14 vjec qe ble prezervativa per ti mbajt ne portofol... E sa mbaj mend une ska pas ndonjehere dashnore.... shit happens...
Postuar më parë nga Force-Intruder Mos e vrit mendjen. Kam nje shok te femijerise qe ka qe 14 vjec qe ble prezervativa per ti mbajt ne portofol... E sa mbaj mend une ska pas ndonjehere dashnore.... shit happens... Sa vjec eshte tani shoku?
Po mendoj cfare veshje te kem ne performim ???
Postuar më parë nga WALCHIRIA Po mendoj cfare veshje te kem ne performim ??? Stil Helga them une... Cizme lekure deri lart... Body lekure... Te gjitha te zeza... Nje kamzhik nuk be keq... edhe i pale pranga mund te hyjne ne pune
Postuar më parë nga mia@ Sa vjec eshte tani shoku? 5840 prezervativa ka blere... beji vete llogarite
Postuar më parë nga Force-Intruder Stil Helga them une... Cizme lekure deri lart... Body lekure... Te gjitha te zeza... Nje kamzhik nuk be keq... edhe i pale pranga mund te hyjne ne pune Non me gusta ky stil , do me pelqente me shume nje veshje e pafajshme se kam hall se me demoralizohet direkt viktima ashtu si thua ti . Lol Pastaj eshte femer jo mashkull dal keq ashtu hahaha
Postuar më parë nga WALCHIRIA Non me gusta ky stil , do me pelqente me shume nje veshje e pafajshme Provo kete atehere
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt