Pse mi s'e kam bere te mire?Atij telefonit keputi nje te fikur , edhe coji ne te ....
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Lere se e pi une ate, ti merr kete tjetren
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Perla akoma pa e provu kafen e pashe si ishte , plus qe edhe e ke hudh ne filxhan te palamlol
Tel se fik asiher hon sido qe te jet puna , se kam familjen larg dhe nuk i dihet njerez jemi .... por qe te marin robt kot qe ne 8 te mjesit pa pas asnje gje interesante as ndonje thashethem te pakten po vetem ca ke bo mire ca ke bo .. te betohem 2 ore muhabet koti fare ......
A ok kjo tjetra qeka tamam dhe duket me e forte me ta nxjerr gjumin mire.
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Nuk ishte i palare mi, po me ka shpetu dora kur e kam hedhur
Eh ajo familja na ha koken, po i kishe nxjerr ndonje justifikim mi, ti je dhe artiste ne artin e dredhise![]()
hahahahah ca justifikimi mi ne pik te gjumit , apo skam ra dhe ne 5 te mjesit , pastaj binte zile e une mendoja qe po shof enderr.... dhe se kishte problem fare gruja botes se une flisja pergjumesh , dhe ma e fortaaaaa se me conte vetem zile nja 3-4 her ec mos e mer pastaj . hahahahahh
Pershendetje edhe ty.
Po te them edhe ty mos ji aq i sigurte ... mos u nis nga avatari se jom rrit tashi![]()
Krijoni Kontakt