Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 80
    E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Nga te dy per gjerat e medhaja....ndersa per gjerat e perditshme nga femrat sepse ato e dine me mire se cfare duhet ne familje.....
    Non mollare mai !!!!

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Bashkarisht.............
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Ketu gjermant keshtu e bejn gjthsekushi konto me vete, me then te drejte rrine duke bo si gabelt kush te paguaj .
    Kjo është martesa e ditëve të sotme. Kështu përfundon martesa kur gruaja punon dhe ka llogarinë e saj. Kjo nuk quhet martesë, por bashkëjetesë. Kuptohet që këto "martesa" nuk e kanë të gjatë dhe përfundojnë në zënka dhe ndarje.

Sa për temën, në një familje tradicionale është mirë që buxhetin ta mbajë burri. Megjithatë, nëse gruaja është kursimtare dhe burri ia le asaj me dëshirën e tij, nuk ka ndonjë gjë të keqe që ta mbajë ajo. Ajo duke qenë shtëpiake, shpenzon vetëm për nevojat e domosdoshme të familjes, jo për luks.

Ndërsa shumica e grave të sotme, që kanë llogaritë e tyre vetjake dhe bashkëjetojnë me burra të ndryshëm, shpenzimet më të mëdha i bëjnë për të ndjekur modën e rrobave, këpucëve ose bizhuterive, që ndryshojnë çdo muaj.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    O -Bato-,ke me ngel pa nuse nese nuk je i martuar!
    Gruaja duhet te menaxhoj me buxhetin familjar,se e dij kur thonte gjyshja ime,,Burri eshte mysafir ne shtepi''E pse pra te menaxhoj mysafiri???
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 23-04-2010 më 12:47
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Kush eshte me i afte sipas jush te kete ekonomine e shtepise, femra apo mashkulli?
    Une jam per menaxhimin e perbashket ,per sa i perkete aftesive kjo nuk ka te beje me gjinine e personit varet nga rasti ne rast.Ne disa familje jane femrat me te zonjat te administrojne te ardhurat familjare, ne raste te tjera jane meshkujt...Nuk ka gare apo lufte per post drejtimi mjaft te ecin mire llogarite e bilancit familjar.

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    O -Bato-,ke me ngel pa nuse nese nuk je i martuar!
    Gruaja duhet te menaxhoj me buxhetin familjar,se e dij kur thonte gjyshja ime,,Burri eshte mysafir ne shtepiE pse pra te menaxhoj mysafiri???
    Sepse te ardhurat me te medha vijne prej ketij mysafirit ,,,dhe eshte e drejte te pakten te jete pjesmarres ne vendimin e konsumimin e tyre.

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Mund te paguash edhe nje zyre financiare psh qe te te mbaje llogarine, pervec sherbimeve te tjera financiare qe ben. lol

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Colomba Lexo Postimin
    Sepse te ardhurat me te medha vijne prej ketij mysafirit ,,,dhe eshte e drejte te pakten te jete pjesmarres ne vendimin e konsumimin e tyre.
    Po nese burri punon ne arsim e gruaja ne ministri?Ai te menaxhoj me parat e mija pas asej qe theksoi nje antar me lart!
    Tani seriozisht,prinderit e mij nuk kishin te ndar bugjetin sepse gjyshi ishte ai qe i kishte ne dore kto pune!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Po nese burri punon ne arsim e gruaja ne ministri?Ai te menaxhoj me parat e mija pas asej qe theksoi nje antar me lart!
    Tani seriozisht,prinderit e mij nuk kishin te ndar bugjetin sepse gjyshi ishte ai qe i kishte ne dore kto pune!
    sipas fes e panjohur gruaja edhe 10 000 e me pas rrogen burri nuk guxon me ja marr thjesht ato jan te gruas dhe ajo do bej qka te doj me to sepse nuk eshte e obliguar te kujdeset per burrin dhe familjen me rrogen e saj vetem nese ajo don me vet deshir qe ti ndihmoj burrit

ndersa burri sado qe te ket rrogen eshte i detyruar te kujdeset per gruan dhe familjen dhe tja plotsoj te gjitha deshirat qe ka mundsi
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    O -Bato-, ke me ngel pa nuse nëse nuk je i martuar. Gruaja duhet te menaxhoj me buxhetin familjar,se e dij kur thonte gjyshja ime,,Burri eshte mysafir ne shtepi''E pse pra te menaxhoj mysafiri???
    Nuk e lexove me vëmendje atë që shkruajta. Nëse ajo bën jetë shtëpiake, nuk jam kundër që ta ketë ajo. Ka raste që është më mirë kështu.

Në shumë familje të kohëve të kaluara, buxhetin e familjes e menaxhonin gratë, por zakonisht ishin vjehrrat. Kur vdiste vjehrra, atëherë e merrte gruaja.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •