Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    jo jo .. billat le ti paguaje burri , parate e mia i harxhoj vetem une askush tjeter ...

plus qe un s'harxhoj si femrat e tjera per make up e budalliqe te tilla ... dhe rrobet qe kam i mbaj sa me thjeshte jo ti nderroj muaj per muaj se ashtu thote moda ...

E po mire do pasurohesh tani e sigurove!!.Kurse dhe ca leke nga benzina ,ha buk e fli gjume!

Jetoni o njerez se jeta eshte e shkurter.Mos i kurseni vehtes tuaj asgje.Punoni dhe jetoni.

Llogarine te dy bashk ne te njejten llogari bankare, sejcili karten e tij dhe te blej sejcili c'fare ti doje e bardha zemer.Nje jet kemi.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Mendoj tê dy , edhe burri edhe gruja duhet ta drejtojne buxhetin , ti bejne planet per kursime per hargjime , e jo secili perveti e ne fund per cfar punuan têr jeten vetem per ushqim per garderob te mbesin te zhgenjyr me nje penxjon qe mezi ju dalin me ble barna .

i/e regjistruar Maska e katjushka
    Anëtarësuar
    25-04-2009
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    131
    Te me plotesoje mua te gjitha ato qe dua, le ti mbaje burri pastaj qe ti duket vetja burre
    Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio

i/e regjistruar Maska e erla07
    Anëtarësuar
    03-12-2009
    Postime
    752
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Kush eshte me i afte sipas jush te kete ekonomine e shtepise, femra apo mashkulli?
    Mendoj se ne cdo shtepi te dy kujdesen per ekonomine e shtepise,si me te ardhurat,ashtu edhe me shpenzimet.(kam parasysh nje familje normale,kur punojne te dy ,burri dhe gruaja)

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Te dy me pergjegjesi te barabarta. Asnjehere te mos shpenzohen leke a po merren vendime te rendesishme pa dijeni te njeri-tjerit. Ata qe shpenzojne kohe lokaleve duke pire e qerasur, duke luajtur bixhoz, dhe u dhimbsen ti shpenzojne me familjen, me mire te heqin dore nga menaxhimi i l buxhetit te shtepise. Per te miren e familjes kjo.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Nga cili/cila duhet të drejtohet buxheti në familje?

nga te dy sebashku mendoj une...
    une jam per barazi mes mashkullit dhe femres (jemi shume larg, por shpresa vdes e fundit).
    ta drejtoje vetem burri nuk do te kishte kuptim pasi gruaja ka me shume ide per nevojat e shtepise...
    ta drejtoje vetem gruaja do te ishte katastrofe pasi do i bente parate rrush e kumbulla. 20 pale kepuce ne muaj do te blinte...
    pra duhet bere ne menyre te perbashket...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ta drejtoje vetem gruaja do te ishte katastrofe pasi do i bente parate rrush e kumbulla. 20 pale kepuce ne muaj do te blinte...
    pra duhet bere ne menyre te perbashket...
    Kam mendimin se femra do kursente me shume po t'ja lije asaj buxhetin. Do i dhimbsej me shume leku.
    Pse keni idene qe femra i bene leket vetem rroba e kepuce per veten? Une kush e di sa here nisem per te blere dicka per veten dhe si perfundim blej ndonje gje per femijet, per burrin, apo per shtepine.

Burri im ka me shume pale kepuce se une.

Kush t'i shikoje i pari billat, t'i paguaje dhe kur partneri/partnerja te vij ne shtepi, t'i tregoje cfare pagoi dhe sa eshte shuma totale. Shyqyr zotit shumica e billave paguhen ne internet dhe s'eshte nevoja qe te ballancosh checkbook-un. Brenda 5 minutave qe i paguan billat, thjesht futesh ne website-in e bankes tende dhe kontrollon ballancen dhe se cfare eshte paguar, keshtu qe as njeri dhe as tjetri nuk shpeton dot. lol

Ah po, jam dhe per account te perbashket sepse po qe vec e vec na duhet te bejme ca Forensic Accounting work per te zbuluar se ku i con leket miku.
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 24-04-2010 më 12:51

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Per sa me perket mua personalisht definitivisht partnerja !

Po qe per mua ne krye te dy javeve qe kam marre rrogen, jemi per te dale ne rruge te madhe hahahha !

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    burri dhe vetem burri.

po i rane paret gruse ne dore.......rujna zot

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •