Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 52
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Keta qenkan Satanista, kjo eshte zakon i tyre, kush ka info rreth tyre e di qe pirja e gjakut dhe keso gjera tjera te ngjajshme eshte procedure rituale e tyre
    .

Megjithate ketu kemi te bejme edhe me Kanibalizem
    Kte pune kan kta satanistet, te han njerez, te pin gjak.. E ku dihet se ca dreqin mendojn tjeter.. Boh ca gjerash te tmerrshme kemi nis te degjojm, do me behej qejfi sikur ky civilizim te merrte fund njeher e pergjithmone, te binte ndonje meteor tna kthente ne epoken e gurit.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Kte pune kan kta satanistet, te han njerez, te pin gjak.. E ku dihet se ca dreqin mendojn tjeter.. Boh ca gjerash te tmerrshme kemi nis te degjojm, do me behej qejfi sikur ky civilizim te merrte fund njeher e pergjithmone, te binte ndonje meteor tna kthente ne epoken e gurit.
    T'i lexojmė disa shembuj tė cilėt kanė ndodh viteve tė fundit tė shek XX:

-Njė grup Satanist i tė rinjve amerikanė kishte organizuar vrasje rituale tė 15 njerėzve, krim qė ia kishin kushtuar satanės. Sipas fjalėve tė dėshmitarėve procesi i eks-humacionit kishte qenė shurnė i tmerrshėm. Shumė policėve gjendja shėndetėsore iu kishte keqėsuar dukshėm kur kishin parė se ēka kishin bėrė satanistėt me viktimat e tyre.

-Rasti dytė ka tė bėjė kur dy adoleshent nga Los Angjelosi, 17 vjeēari Riki Kaso dhe 18 vjeēari Himi Trojano, pėr vrasje rituale kishin zgjedhur viktimė, 17 vjeēarin Hari Lowers. Vrasėsit, e kishin vrarė viktimėn nė mėnyrė tė njėjtė mizore.

-Nė Floridė, 19 vjeēari Honatan Kantero ishte gjykuar me burg tė pėrjetshėm pėr shkak tė vrasjes sė nėnės sė tij, Patrishe En. Pasi qė e kishte vrarė, mbi trupin e nėnės kishte cituar lutje pėr nderė tė satanės. Honatan e kishte prerė nėnėn nė fyt dhe pothuajse tėrėsisht ia kishte prerė dorėn e majtė. Vrasėsi pėr okultizmin kishte mėsuar nėpėr librat okultiste, dhe lutjen tė cilėn e kishte bėrė mbi trupin e nėnės sė vrarė e kishte lexuar nė libra tė tillė. Ajo lutje ishe: "Sunduesi im Satanė, ti e din se e kam shkatėrruar kėtė grua, kėtė qenie qė mė ka lindur. Nė kėtė mėnyrė e kam pėrfunduar pushtetin e saj mbi vetėdijen time. Ajo ka humbur lidhjen me mua dhe prej tash ėshtė bėrė njė gjarpėr i thjeshtė dhe qė tani gjendet nė njė nivel tė ulėt tė tė qenurit tė saj ."

-Nė tetor tė vitit 1986, gjykata nė Okllahoma kishte gjykuar 17 vjeēarin Sin Sellers pėr tri vrasje: nėnės sė tij, njerkut (burrit tė nėnės sė tij), dhe njė shitėsi nė njė shitore tė afėrt. Nė sirtarin e vitrinės sė tij shkollore, Sellers mbante "Biblėn Sataniste". Nė ditarin e tij qė e quante "Libri i Errėsirės" Sellers kishte shkruar : "Nė emėr tė Satanės, Sunduesit tė Tokės dhe Mbretit tė Gjithėsisė, ftoj forcat e errėsirės qė nė mua tė derdhin forcat e tyre". Provat tė cilat janė nxjerr nė hetuesi, dėshmonin pėr mėsime dhe atribute tė ndryshme sataniste siē ishin "Libri i Errėsirės", "Marrėveshja e pėrgjakėt e lidhur me djallin", "Hard-Rock" e gjithashtu edhe filmat horror. Ēfarė roli negativ luajnė dhe sa fatal munden me qenė filmat me pėrmbajtje kriminale, mė sė miri na tregon statistika tė cilėn e kanė pėrgatitur studiuesit amerikan, Teeters dhe Reineman. Kėta dy shkencėtarė, nė studimin e tyre kanė vėrtetuar se 49% tė tė rinjve tė anketuar, kanė dashur tė disponojnė me armė zjarri dhe t'i pėrdorin ato nė tė njėjtėn mėnyrė dhe pėr tė njėjtat qėllime sikurse qė pėrdoren nė filmat e shikuar, 28% tė delikuentėve tė mitur, kanė thėnė se mėnyrėn e vjedhjes e kanė mėsuar nga filmi, dhe 20% tė delikuentėve tė anketuar pėr delikte tė dhunės, e sidomos tė dhunės seksuale kanė deklaruar se kanė qenė tė inspiruar nga pėrmbajtjet e filmave qė i kanė shikuar dhe se nė veprimet e tyre kriminale janė pėrpjekur qė nė tėrėsi t'i kopjojnė dhe imitojnė protagonistėt e filmave tė shikuar.

Natyrisht se kėto raste sa janė shumė trishtuese, aq janė edhe brengosėse. Rastin qė do ta lexoni nė vijim ėshtė rrėfim i njė vajze tė re nga Mitrovica:

"Kam qenė nė moshėn 15 vjeēare, kur kishte filluar tė mė hynte nė gjak Satanizmi. Kisha dėshirė tė madhe tė informohesha mė shumė pėr kėtė sekt, por nuk mund tė gjeja ndonjė bibėl pėr njohuri mė tė thella pėr ritualet e tij. Informatat e para pėr satanizėm i kani marrė nga interneti, ku edhe jam njoftuar me njė anėtarė tė nacionalitetit serb. Nė fillim kemi qenė vetėm ne tė dy, dhe ai mė mėsonte se ēka duhet bėrė. Veprimi i parė qė kam ndėrmarrė ka qenė ai kur kemi shkuar te varrezat. Aty kemi marrė njė mace tė cilėn e kemi prerė dhe gjakun e saj e kemi pirė sė bashku me shokun tim. Njėkohėsisht me gjakun e maces, nė 6 vende kemi vizatuar simbole sataniste-pentagrame. Mė vonė, nė dorėn time tė djathtė e kam vizatuar pentagramin dhe kryqin mbrapsht (anti-christ). Kohė pas kohe, prapė shkonim te varrezat dhe duke shpuar buzėt tona, pinim gjakun e njeri-tjetrit. Gjatė kėsaj kohe vishesha vetėm me tesha tė zeza, dhe nuk kam njohtė as nėnė, as babė, as motėr, as shoqėri, as shkollė pėrveē Satanės dhe shokut tim. Tash fatmirėsisht kam filluar tė kthehem nė rrugė tė mbarė. Por mė duhet tė pranojė se e kam shumė vėshtirė. Vazhdimisht hasi nė ngacmimet e Satanės. Kėto ngacmime i pėrjetojė nė forma tė ndryshme, si shqetėsime tė thella shpirtėrore, cytje tė ndryshme tc Satanės, zėra dhe thirrje qė t'i kthehem adhurimit tė tij, ėndrra pėrplot me ankth, etj, etj. I kėshilloj tė gjithė tė rinjtė, qė mos tė bėhen viktima tė Satanės apo tė ndonjė shoqėrie tė keqe. Tė pasojnė rrugėn e drejtė tė Zotit, e cila ėshtė rruga e vetme qė shpie nė lumturi nė kėtė botė dhe botėn tjetėr".

Alister Kroulli
    , mason-satanist i njohur thotė: "qė tė arrihet efekt maksimal shpirtėror, ėshtė e domosdoshme qė viktima tė ketė fuqinė mė tė fortė dhe mė tė pastėr. Kėshtu qė fėmijėt e gjinisė mashkullore tė cilėt janė "tė pastėr dhe pa mėkate janė viktima ideale. Pothuajse nė tė gjitha rastet viktima njerėzore ėshtė mjeti mė i mirė qė tė fitohet forca magjike"

Tani kemi rastin e filmave Horrorr qe edhe jan produkt i organizatave te tilla sataniste edhe jan filmat qe me se shumti prodhohen sot!!
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Fisnik ruaju se une nga Mitrovica jame!
    Per temen: Une per vete me patate ne goje nuk fuse,e atyre qe bejne keto gjera,ju ardhte koha dhe prefshin gjymtyret e vet per t'i ngren!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Me ne fund u gjet arsyeja
    keta jane Satanista.
    Ne librin e shenjte te satanisteve ne dhjaten e vjeter ajeti 253 thote "O ju besimtare, hani mishin e atyre qe nuk besojne tek shejtani me patate, e nese nuk keni patate perdorni fasule, porse satani eshte lehtesues".
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga Kinney Lexo Postimin
    Me ne fund u gjet arsyeja
    keta jane Satanista.
    Ne librin e shenjte te satanisteve ne dhjaten e vjeter ajeti 253 thote "O ju besimtare, hani mishin e atyre qe nuk besojne tek shejtani me patate, e nese nuk keni patate perdorni fasule, porse satani eshte lehtesues".
    Shikoji pamjet e personave qe e kan bere aktin ne fjal te kesaj teme dhe beri nje krahasim me keto pamjet e personave satanist qe edhe jan te deklaruar si te tillė(satanista)

Marilyn manson

Ps: e njof simpatin qe ke ndaj ketyre lakuriqeve, mirpo nuk dote thot qe ke te drejt
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 23-04-2010 mė 08:38
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin

Ps: e njof simpatin qe ke ndaj ketyre lakuriqeve, mirpo nuk dote thot qe ke te drejt
    e ke gabim, nuk kam asnje lloj simpatie per keta idiotat qe vishen dark.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ketyre "satalesheve" u duhet shkuar nje hell ne mendere, pastaj duhen pjekur publikisht per t'iu servirur si ushqim qeneve qe vret bashkia si "Darka e Fundit" perpare ekzekutimit.

(Ose ne fillim ti serviren qenve e me pas te piqen... po ne kete rast do ikte gjithe ai mish i pjekur dem)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-01-2010
    Postime
    3
    shum pak janė denuar esht dashur me vdekje

i/e regjistruar Maska e Principat
    Anėtarėsuar
    13-06-2009
    Postime
    165
    fisniku-student
    Faleminderit per keto info, nese ka me shtu edhe dikush tjeter ksi lloj faktesh mir kishte me qen

i/e regjistruar Maska e Jackvar
    Anėtarėsuar
    19-03-2008
    Postime
    43
    Per dike qe ka mbyt nje 16 vjeqare dhe e han mishin e saj, nuk don kurrfar diskutimi... Denimi me burg eshte pak, eshte pak edhe nje vdekje e menjehershme se tek e fundit per te nuk eshte asgje, ndoshta i plotsohet deshira.
    Edhe pse shume besoj ne paqe dhe tolerance, e shoh t'nevojshme qe t'keqen t'a luftojm shume keq.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •