Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në Finale

Votues
59. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern München

44 74.58%
  • Olympique Lyon

15 25.42%
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 154
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Urime për fitoren, ua prishi rendin Ribery që e hëngër një të kuq, se do ishe mbyll ndeshja me një rezultat edhe më të mirë.

Van Gaal është trajner i madh, e kam zili. I dha leksione edhe Fergusonit në çerekfinale.

Interi dhe Bayern janë në gjysëmfinale falë trajnerëve. (Në fakt Bayern në finale )
    #VamosArgentina

E pate ca rasti humbi ai Gomez perpara portierit me koke? pupupu te ishte Klose aty do ta kishte futur topin me gjith portier.
    Edhe Ribery e kishte mendjen te minorenet
    Welt Meister 2014

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    E pate ca rasti humbi ai Gomez perpara portierit me koke? pupupu te ishte Klose aty do ta kishte futur topin me gjith portier.
    e paska zon fryka Thekthin.

gomez eshte lope mer.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Urime, u gëzova qe fitoj.
    Faleminderit Toni,urime edhe ty

Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Ai Gomez as për të ruajt delet nuk bën.Nuk morëm vesh çu bë më tej me 'debatin' Robben - Van Gaal..Ndonjë info ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Smile

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ai Gomez as për të ruajt delet nuk bën.Nuk morëm vesh çu bë më tej me 'debatin' Robben - Van Gaal..Ndonjë info ?
    Nese e njeh gjuhen gjermane lexo tek linku: http://www.fcbayern.t-home.de/de/akt...d1497ae4a2ce64

Robben ka pranuar gabimin dhe ka kerkuar falje trajnerit, ekipit dhe tifozeve. Eshte hidheruar sepse ka patur ndjenjen se mund te shenoje edhe nje Gol. Megjithate ka arritur te kuptoje trajnerin, i cili ka dashur te ruaje Robben per te shtunen me qellim qe AI te mund te shenoje edhe kunder Gladbach.....

GO BAYERN GO!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Urime FC Bayern Munchen
    Urime goldian
    Urime Sh1pRa
    Urime Nice_boy
    Urime bayern
    Urime xennie_boy
    Urime Altin1
    Urime strange
    Urime bavarezi5
    Urime të gjithë tifozëve të Bayernit

P.S Bayern ketë rezultat me një gol avanazh kishte marrë edhe ndaj Fiorentines dhe Manchesterit, mirpo duke pësuar gol, kurse kjo është një plus, ngase pa pësuar gol Bayernit i konvenon barazimi dhe fitorja por edhe çdo lloj humbje me një gol disavantazh, me përjashtim 1:0 i cili rezultat nuk do ta eliminonte Bayernin mirpo do t'i sillte vazhdimet, pra Bayerni me shumë gjasa për në finale
    Edhe diçka nuk ka dyshim, se Contento më i mirë se Badstuber, përveç kësaj deshta të shtoj se për mendimin tim dyshja sulmuese do të duhej të ishte Oliç-Klose, Gomez sikur ishte lodhur (ani pse hyri nga banka rezervë), Muller pati rastin kur Philip Lahm ja pasoj topin aty cili do të ishte do të shënonte për mendim timin mirpo ketij ju ngatërrua topi me këmbë.
    Nga sulmuesit, as Muller, as Gomez këtë sezon nuk kanë bërë gola për Bayernin (përjashtoje atë golin e Gomezit kundër Juventusit), kurse Oliç dhe Klose po, e kuptoj që Klose e ka moshën më të shtyer ndoshta mirpo mos të harrojm se është lojtar me teknik të mirë.
    Jam 99.999999999% dakord me ty. van Gaal do duhej te fuste Klose, sepse e pame qe lotaret e rinj si Mueller nuk kane shume pervoje dhe pak a shume u dridhen kembet, qe per mendimin tim eshte normale kur shohim se si Butt nje 35vjecar 'po dridhet' mund te kuptojme edhe Mueller. Ndersa Klose me pervojen e tij jam i bindur se do kishte bere me mire...Gjithsesi URIME! SUKSESE!

GO BAYERN GO!!!

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Sikur Bayern te kaloj ne finale, Ribbery prap do jet i skualifkuar, eshte e vertet kjo? Ka te bej plus kartonat e verdha apo eshte dhe si denim per hyrjen e keqe?
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Po, do jete i skualifikuar ne finale. Se mori te kuqe direkt e ne raste te tilla skualifikohesh per dy ndeshje minimum. Kur merr dy te verdha, denohesh vetem nje.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin
    Jam 99.999999999% dakord me ty. van Gaal do duhej te fuste Klose, sepse e pame qe lotaret e rinj si Mueller nuk kane shume pervoje dhe pak a shume u dridhen kembet, qe per mendimin tim eshte normale kur shohim se si Butt nje 35vjecar 'po dridhet' mund te kuptojme edhe Mueller. Ndersa Klose me pervojen e tij jam i bindur se do kishte bere me mire...Gjithsesi URIME! SUKSESE!

GO BAYERN GO!!!
    Klose është i lenduar mer si ta fuste atë? Ai sigurisht se është me i mire se Müller e Olic bile edhe ma i mire se Gomez po ishte i lenduar

Bayerni po shpreson qe Riberyt ti lehtësohet dënimi dhe te mund te luaj ne finale nëse e kalon Lyonin. Vendimi i UEFA do te merret me 28 pas ndeshjes lexova diku nëse mund te luaj Ribery ne finale apo jo, gjithmonë nëse kalojmë Lyonin!
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 22-04-2010 më 13:07
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •