Bayern München
Olympique Lyon
Urime o tifozat e Bayernit per fitoren e mromshme![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 22-04-2010 më 14:55
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Lion ka qene teper i dobet mbreme sikur te ishte Lion(am) regional liga sud.....hahahha.
tani po pritet referti i Rozetit qe te jepet denimi i Riberise...me pak fjale jemi ne duart e nje italiani!
Ne duart e nje italiani te cilit aspak nuk i konvenon te fitoje ndonje gjerman, duke ditur duelin e drejtperdrejte per te fituar nje vend me shume ne CHL nga ana e gjermaneve. Me besoni, qe kur mora vesh se do jete italian arbitri e dija qe disi do mundohet qe te demtoje FC Bayern. Po te ishte nje arbiter tjeter besoj se do ishte me tolerant ne vendimin qe mori kunder Ribery. Gjithmone mendimi im...
GO BAYERN GO!!!
Shpresoj qe te luaj Riberi ne finale,nese kualifikohemi edhe pse kam parandjenje se do jete shume me veshtire ne Lion.
Lyoni ne nje pjese te mire te ndeshjes po luante tamem si Bochum, me 11 lojtar ne mbrojtje.
Per Ribery thane qe do presin deri te Merkuren per ta bere zyrtare njoftimin per te luajtur ne finale. Ndoshta po te kalojme ne finale do e denojne, nqs jo do ja heqin kartonin![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Altin1 : 22-04-2010 më 17:25
Welt Meister 2014
Bayerni Mynihut.
p.s Meqe i ke shkruar emrat e skuadrave ne gjuhen perkatese, thuhet "Olympique Lyonnais"
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Kartoni mund te ishte evituar si nga Roseti edhe nga Ribery dhe me sa pashe une Ribery deri ne ate moment nuk beri ndonje faull jeter qe te meritonte te kuq direkt dhe gjykimi i arbitrit mu duk pak i nxituar, edhe lojtari francez beri sikur i keputi te dyja kembet dhe pas 2 minutash u fut ne loje prape , sidoqofte fitorja e Bajernit ne finale do te thote gjermania me 4 skuadra ne CHL ne 2011 dhe italia me 3. Per kete me duket pak e veshtire qe ti behet falje Riberise por shpresoj qe uefa kete ceshtje te shikoje me sy te barabarte!!! FORCA BAYERN..............
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Krijoni Kontakt