Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon në Finale

Votues
59. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Bayern München

44 74.58%
  • Olympique Lyon

15 25.42%
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 154
    Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin
    Nese e njeh gjuhen gjermane lexo tek linku: http://www.fcbayern.t-home.de/de/akt...d1497ae4a2ce64

Robben ka pranuar gabimin dhe ka kerkuar falje trajnerit, ekipit dhe tifozeve. Eshte hidheruar sepse ka patur ndjenjen se mund te shenoje edhe nje Gol. Megjithate ka arritur te kuptoje trajnerin, i cili ka dashur te ruaje Robben per te shtunen me qellim qe AI te mund te shenoje edhe kunder Gladbach.....

GO BAYERN GO!!!
    Vallaj s lexoj në nazisçe (lol) po krijove një "ide" nga ato që më the ti.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Urime o tifozat e Bayernit per fitoren e mromshme
    Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 22-04-2010 më 14:55
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Lion ka qene teper i dobet mbreme sikur te ishte Lion(am) regional liga sud.....hahahha.

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    tani po pritet referti i Rozetit qe te jepet denimi i Riberise...me pak fjale jemi ne duart e nje italiani!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Wink

Citim Postuar më parë nga padrino Lexo Postimin
    tani po pritet referti i Rozetit qe te jepet denimi i Riberise...me pak fjale jemi ne duart e nje italiani!
    Ne duart e nje italiani te cilit aspak nuk i konvenon te fitoje ndonje gjerman, duke ditur duelin e drejtperdrejte per te fituar nje vend me shume ne CHL nga ana e gjermaneve. Me besoni, qe kur mora vesh se do jete italian arbitri e dija qe disi do mundohet qe te demtoje FC Bayern. Po te ishte nje arbiter tjeter besoj se do ishte me tolerant ne vendimin qe mori kunder Ribery. Gjithmone mendimi im...

GO BAYERN GO!!!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Shpresoj qe te luaj Riberi ne finale,nese kualifikohemi edhe pse kam parandjenje se do jete shume me veshtire ne Lion.

Lyoni ne nje pjese te mire te ndeshjes po luante tamem si Bochum, me 11 lojtar ne mbrojtje.

Per Ribery thane qe do presin deri te Merkuren per ta bere zyrtare njoftimin per te luajtur ne finale. Ndoshta po te kalojme ne finale do e denojne, nqs jo do ja heqin kartonin
    Ndryshuar për herë të fundit nga Altin1 : 22-04-2010 më 17:25
    Welt Meister 2014

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Bayerni Mynihut.

p.s Meqe i ke shkruar emrat e skuadrave ne gjuhen perkatese, thuhet "Olympique Lyonnais"
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin
    Ne duart e nje italiani te cilit aspak nuk i konvenon te fitoje ndonje gjerman, duke ditur duelin e drejtperdrejte per te fituar nje vend me shume ne CHL nga ana e gjermaneve. Me besoni, qe kur mora vesh se do jete italian arbitri e dija qe disi do mundohet qe te demtoje FC Bayern. Po te ishte nje arbiter tjeter besoj se do ishte me tolerant ne vendimin qe mori kunder Ribery. Gjithmone mendimi im...

GO BAYERN GO!!!

Kartoni mund te ishte evituar si nga Roseti edhe nga Ribery dhe me sa pashe une Ribery deri ne ate moment nuk beri ndonje faull jeter qe te meritonte te kuq direkt dhe gjykimi i arbitrit mu duk pak i nxituar, edhe lojtari francez beri sikur i keputi te dyja kembet dhe pas 2 minutash u fut ne loje prape , sidoqofte fitorja e Bajernit ne finale do te thote gjermania me 4 skuadra ne CHL ne 2011 dhe italia me 3. Per kete me duket pak e veshtire qe ti behet falje Riberise por shpresoj qe uefa kete ceshtje te shikoje me sy te barabarte!!! FORCA BAYERN..............

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga padrino Lexo Postimin
    Kartoni mund te ishte evituar si nga Roseti edhe nga Ribery dhe me sa pashe une Ribery deri ne ate moment nuk beri ndonje faull jeter qe te meritonte te kuq direkt dhe gjykimi i arbitrit mu duk pak i nxituar, edhe lojtari francez beri sikur i keputi te dyja kembet dhe pas 2 minutash u fut ne loje prape , sidoqofte fitorja e Bajernit ne finale do te thote gjermania me 4 skuadra ne CHL ne 2011 dhe italia me 3. Per kete me duket pak e veshtire qe ti behet falje Riberise por shpresoj qe uefa kete ceshtje te shikoje me sy te barabarte!!! FORCA BAYERN..............
    Gjermania me 4 Italia me 3 nëse eliminohet edhe Inter, poashtu ketu luan rol edhe Europa League mirpo Hamburgu barazoi në vend të vet me Fulham dhe vështirë se do ta kaloj, Fulhami në stadium të vet luan shumë mirë dhe e mposhti Juventusin 4:1 pastaj Wolfsburgun etj.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •