Ky eshte shanci me i mir per Interin me fitu ndeshjen e pare ne tavoline, dicka qe interistet jan mesuar
Kurse per me fitu finalen dhe kupen duhet me i ra termet ekipit kundershtar!
Ky eshte shanci me i mir per Interin me fitu ndeshjen e pare ne tavoline, dicka qe interistet jan mesuar
Kurse per me fitu finalen dhe kupen duhet me i ra termet ekipit kundershtar!
Il Club Più Titolato Al Mondo
Mesa duket UEFA eshte shprehur se ndeshjet do luen...sa keq per Interin qe nuk e mori ndeshjen e pare ne tavoline![]()
Jeni mesu me falsifiku ju. Ne 2001-shin i keni hanger. E keni ba sefte mire mijevjeçarin ju, bijt e shekllit t'ri
Barca 14 ore udhetim me autobus me shku ne Milano. Nuk u anku si me CSKA Mourinho per ket e per faktin se ka lujt 24 ore perpara. Cudi se ai nuk i duron padrejtsite
Ndryshuar për herë të fundit nga puroshkodran : 19-04-2010 më 17:57
Inter kush esht ky...
Barcelona ta fiton kur te don si te don dhe sa te don Interin s`ka Ekip Inter te Eliminon Barcelonen un e kuptoj qe ata kan deshir por deshira dhe mundesia jan dy sende te ndryshme vetem nese ndodh ndonje mrekulli inter do te arri ta Eliminon SuperBarcelonen...
Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.
O Millanista me vjen interesant me ju pse jeni kaq shum kunder Interit,une ju them te drejten jam interist dhe ne shampion lig me shum pelqej ekipet italiane te hecin me shum se disa tjera.
Po sidoqoft pune juaj eshte dhe pelqimi juaj.
Forcaaa Interrrrrrr.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
hajde te shpresojm ne ndonje rezultat pozitiv qe te kalojm turin tjeter
mos u merrni me milanistat se jan pa pune dhe pa thashetheme
eshte normale qe te na shajn pasi kete kampionat i kemi zhdepur dy here....
forca INTER
vari leshte
forca barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
if love is the answer, could you rephrase the question?
Krijoni Kontakt