Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 62
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-01-2009
    Postime
    345
    PO SUHEJB......por sa mire me thua mua ti qe do ishte me mire qe ta keshilloje vellain musliman XNJERI ne privat, por, edhe une jam dakort me kete gje, por derisa ai flet hapur, edhe ne do te flasim hapur kunder ideve te tij

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Tkishe qen Shteti shqiptar shuuum me i fort seq eshte tash,dhe te ishim ndonje udheheqes i lart do ta bombardojsha Rusin,jan popull i flliqt ata,sdo te lejsha asnje Rus gjall kuptohet gjinin mashkullore se femroren e ka te mire.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga The Boy Lexo Postimin
    sepse te gjithe khauarixhet keshtu jane, njerez te ashper, te vrazhde si natyre, te eegr ne zemer dhe ne shpirt,
    nese jan te till edhe te tille jane, ateher po del qe edhe ti je i tille khavarixh. Nga kjo vrazhdesia e ketyra pak rreshtave kuptojme qe tije havarixh

se kush po behet shkak qe po vriten dhe po vdesin me qindra dhe mijera dhe miliona muslimane ne te gjithe boten???
    Shkaktar jan tavagitat e tu se bashku me refer murgjine i mbroni dit e nat ne kete forum.

O XHAHIL.......kush po hedh bomba vetevrases neper xhamite kur falen muslimanet ne diten e xhumma
    Gjithe her kam mendu qe lufta mediale dhe psikologjike ndikon vetem te xhahilat edhe te njerzit e rendomt per shkak te asaj qe e transmetojne mediat. Ama qe do ket edhe prej te udhezuarve qe ndikohen nda kjo lufte nuk ma kishte marr mendja, po ja po ndodhka edhe kjo. Mequan mua xhahil kurse ti po del dubel xhahil.
    Kush po hudh bomba ne xhamia muxhahidinet? vallahi po genjen. Po, ka shkembime me xhamiat e shiave. Ata po hudhin bomba ne xhamia te sunive edhe muxhahidinet po ju kundervihen duke ua hudhur ato faltoret e tyre ne air. Ama asnjeher nuk ka ndodh qe muxhahidinet te hudhin bomba ne xhamia te sunive apo ne tregje. Keto jan e genjeshtra te qafirave per tua humbur kredibilitetin muxhahidineve tek populli.

Cfare FITIMI kane patur muslimanet o injorant, vetem vdekje, vrasje, varferi dhe percarje midis njeri tjetrit, ata vrasin NJE apo DY QAFIRA me shperthime, kurse pastaj IZRAELI shkaterron dhe RRAFSHON fshatra te tera me muslimane, me gra, femije, pleq dhe te rinj gjithashtu.
    Simbas teje cfar duhet ber populli palestinez . Ta lere xhihadin kunder jahudive edhe mirret me davet te i therrasin njerzit ne teuhid?

Vrasja, varferia, percarja te gjitha keto ju ngelin ne qaf te tavagitave qe ti edhe shoku yt referi i mbroni nonstop.

Ja kush luan me para e muslimanet vdesin nga uria

o PLEHRAT e UMMETIT ISLAM.....ik mor dhe mos e hapni me gojen ju se me shuem po e demtoni juve IMAZHIN E ISLAMIT se sa QAFIERAT
    Nuk verbohen syte e ballit por verbohen syte e zmeres. Nuk e di qe ka pas ndonjeher konvertim me te madh te qafirave ne silam se tani. Krejt mediat e botes e pranojne nje gje te tille. Sidomos prej 11 shtatorit e kendej.

jnei te veshur me PETKUN e ISLAMIT dhe te SUNNETIT, por jeni ata qe e demtoni me se shumti ate nga BRENDA.
    Nu e di ne apo juve jen mveshur me petkun e sunetit kurse ne realitet jeni murgjia i kulluar.
    Gjate gjith historise ehli suneti jan akuzuar nga murgjiat. Nuk diqka interesante

mos fol me INAT, me EPSH, dhe me INJORANCE......Allahu te udhezofte
    Kush po fol me inat une apo ti. Hudhja ni shikim asaj qe une kam postuar dhe ketyre pak fjalve qe i keni kshruar ketu do ta shohesh -nese e shikon objektivisht- se kush po fol me inat e me xhehl e me injorance une apo ti

, merr dije
    A ka mundesi me dit juve qe sa jeni ne kerkim te diturise edhe nga kush e keni marre diturine?, qe te mundem ta mbati veten a kam kaqik ta vazhdoj debatin me juve

Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    PO SUHEJB......por sa mire me thua mua ti qe do ishte me mire qe ta keshilloje vellain musliman XNJERI ne privat, por, edhe une jam dakort me kete gje, por derisa ai flet hapur, edhe ne do te flasim hapur kunder ideve te tij
    Nga njeher me quani xhahil, idiot, khavarixh flliqesire, plehra e nga nje her vella nuk po ju kuptoj. Vellau eshte si vellaj dmth edhe ti je xhahil khavarish plehra etj.

vellain musliman XNJERI
    Jo ti nuk je vellau im. une nuk mund te vllazerohem me ndihmetare te tavagitave edhe murgjiat sepse ulemaja na kan porositur te mos shoqerohemi edhe mos te vllezerohemi me keto gy grupa sepse keto dy grupe jan kanceri i ymmetit. Keto dy grupe e kan sjellur kete ummet ne kete gjendje.
    Une shoqerohem vetem me sunetli edhe me njerz qe ia kan gajlen keti ymeti edhe luftojne per ngritjen e fjales LA ILAHE ILALLAH

Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Nese je njohs i gjuhes arabe hudhja ni shikim kesaj video dhe shiko se cfar kan then dijetaret e ummetit per burrat e xhihadit

Edhe une i denoncoj ashper shperthimet ne Palestine,po kush po na i var se cfar denoncojm ne?
    Revolution 1848

xnjeri :
    Shkaktar jan tavagitat e tu se bashku me refer murgjine i mbroni dit e nat ne kete forum.
    Kadal ore insan jam kureshtar qė mė akuzon me murxhizėm.Trego se ku kam pėrdorur fjalė tė murxhive ose se e kam mendimin e tyre?Qė tė pėrmirėsoj vetin.
    Cilin tavagit e kam mbrojtur unė?

ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Citim Postuar mė parė nga xnjeri Lexo Postimin
    nese jan te till edhe te tille jane, ateher po del qe edhe ti je i tille khavarixh. Nga kjo vrazhdesia e ketyra pak rreshtave kuptojme qe tije havarixh

http://www.youtube.com/watch?v=fBVbn...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=8ghoM...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7Y_qv...eature=related

Gjithe her kam mendu qe lufta mediale dhe psikologjike ndikon vetem te xhahilat edhe te njerzit e rendomt per shkak te asaj qe e transmetojne mediat. Ama qe do ket edhe prej te udhezuarve qe ndikohen nda kjo lufte nuk ma kishte marr mendja, po ja po ndodhka edhe kjo. Mequan mua xhahil kurse ti po del dubel xhahil.
    Kush po hudh bomba ne xhamia muxhahidinet? vallahi po genjen. Po, ka shkembime me xhamiat e shiave. Ata po hudhin bomba ne xhamia te sunive edhe muxhahidinet po ju kundervihen duke ua hudhur ato faltoret e tyre ne air. Ama asnjeher nuk ka ndodh qe muxhahidinet te hudhin bomba ne xhamia te sunive apo ne tregje. Keto jan e genjeshtra te qafirave per tua humbur kredibilitetin muxhahidineve tek populli.

Simbas teje cfar duhet ber populli palestinez . Ta lere xhihadin kunder jahudive edhe mirret me davet te i therrasin njerzit ne teuhid?

Vrasja, varferia, percarja te gjitha keto ju ngelin ne qaf te tavagitave qe ti edhe shoku yt referi i mbroni nonstop.

Ja kush luan me para e muslimanet vdesin nga uria
    http://www.youtube.com/watch?v=kHgzPwJewew
    http://www.youtube.com/watch?v=dum2lnuweAA

Nuk verbohen syte e ballit por verbohen syte e zmeres. Nuk e di qe ka pas ndonjeher konvertim me te madh te qafirave ne silam se tani. Krejt mediat e botes e pranojne nje gje te tille. Sidomos prej 11 shtatorit e kendej.

Nu e di ne apo juve jen mveshur me petkun e sunetit kurse ne realitet jeni murgjia i kulluar.
    Gjate gjith historise ehli suneti jan akuzuar nga murgjiat. Nuk diqka interesante

Kush po fol me inat une apo ti. Hudhja ni shikim asaj qe une kam postuar dhe ketyre pak fjalve qe i keni kshruar ketu do ta shohesh -nese e shikon objektivisht- se kush po fol me inat e me xhehl e me injorance une apo ti

A ka mundesi me dit juve qe sa jeni ne kerkim te diturise edhe nga kush e keni marre diturine?, qe te mundem ta mbati veten a kam kaqik ta vazhdoj debatin me juve
    Nga njeher me quani xhahil, idiot, khavarixh flliqesire, plehra e nga nje her vella nuk po ju kuptoj. Vellau eshte si vellaj dmth edhe ti je xhahil khavarish plehra etj.

Jo ti nuk je vellau im. une nuk mund te vllazerohem me ndihmetare te tavagitave edhe murgjiat sepse ulemaja na kan porositur te mos shoqerohemi edhe mos te vllezerohemi me keto gy grupa sepse keto dy grupe jan kanceri i ymmetit. Keto dy grupe e kan sjellur kete ummet ne kete gjendje.
    Une shoqerohem vetem me sunetli edhe me njerz qe ia kan gajlen keti ymeti edhe luftojne per ngritjen e fjales LA ILAHE ILALLAH
    Me fal por perpara se te kethesh pergjigje per nje teme mundohu me ane te arsyes te thell te kuptosh thelbin e diskutimit te personit parafoles ose te personit qe deshiron ta kundershtosh. Nese nuk e arrin qellimin qe te kuptosh logjiken e vertet te tjetrit dhe thelbin e bisedes atehere me mire mos fole dhe rezervo mendimet qe ke ne lidhjem me temen sepse jane jashte teme totalishte dhe ti si person qe pretendon qe ke dije te shumta del qe je si ajo bretkoca qe vetem mburrej e fryehej per permasat qe ne te vertet nuk i kishte por ishte vetem pjell e mendjes se saj. Pra dhe ti mundohu te mos tregosh kete aspekte, por diskuto vetem ne ato ceshtej ku e ke kuptuar thelbin e vertet te ceshtjes ne fjale.
    The Boy me ane te kesaj teme ka dashur te trasmetoj vetem nje mesazh ku eshte munduar qe ky mesazh te jete i kuptueshem per te gjitha shtresat shoqerore si ato intelektuale dhe shtresat jo intlektuale te shoqeris, si per njerzit e ditur dhe intelektual ne kete fushe, si per nje shtres qe nuk i ka dhe shume te zgjeruara dijet ne lidhje me kete ceshte por, dhe per ate shtres personash qe nuk ka informacione ne lidhje me Islamin. Mesazhi i tij eshte shume i thjeshte dhe i qarte: "Mos bini ne kurthin e ngritur nga shejtani qe te besoni qe islami ne te vertet eshte nje fe qe kerkon vetem gjake kudo ne bote. Islami eshte feja qe i nenshtrohet urdhrave te Allahut te Madheruar dhe AI, Allahu, nuk e deshiron dhunen nuk e deshiron gjakederdhjen AI, Allahu, deshiron paqen per krijesat e tij. Personat qe bejne akte te tilla terroriste nuk jane muslaima dhe as njerzite qe i perkrahin ata nuk jane prej umetit te Allahut te madheruar ata jane te derguarit e shejtanit te mallkuar qe kan si qellim vetem te devijojne njerzit nga rruga e drejte dhe ti bashkojne ata ne rrugen e vet, ne rrugen e shejtanit te mallkuar sepse shejtani eshte betuar se do perpiqet ne te gjitha format e ne te gjitha rrugete qe te largoj njezite nga rruga e drejte, nga rruga e Allahut e krijuesit gjithsise". Pra nese e kape thelbin e cdo gjeje qe te eshte dashur te te trasmetohet ty dhe shume personave te tjere atehere jemi ne rregull dhe mund te diskutosh, por nese nuk je akoma ne tem me mire leje kete diskutim dhe mos e trego kapacitetin tend real te inteligjences.

Ahhhhh dhe nje gje te fundite
    Kur pretendohet te marresh pjes ne nje diskuim eshte detyre kryesore qe diskutuesi te diskutoje me nje fjalor letrar dhe jo dialektor me qellim qe ajo ēfare diskutohet prej diskutuesit te kuptohet nga nje publik i gjere. Dhe termat qe perdoren te perdoren si jan ne te vertet dhe jo te shqiperohen sipas mendimit tend se nuk e kuptojne te gjithe ate shqiprimin tend, prandaj perdori termat ashtu si jane ne te vertet nuk po te thote njeri ti shkurash ne Arabishte por thuaji ashtu si shqiptohen.
    Dhe kur perdor nje term ne fillim kuptoje vete se ēfare do te thote dhe nese eshte vendi per tu perdorur dhe a i perkete kesaj teme diskutim ky terme apo jo
    SELAM
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga unejsa : 01-05-2010 mė 07:06
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga unejsa Lexo Postimin
    Me fal por perpara se te kethesh pergjigje per nje teme mundohu me ane te arsyes te thell te kuptosh thelbin e diskutimit te personit parafoles ose te personit qe deshiron ta kundershtosh.
    Thelbi i ketij diskutimi eshte krijimi i nje kaosi te madh. Thelbi i ketij diskutimi eshte t'i paraqes njerzit te cilet luftojne per te mbrojtur fen, vendin, indentitetin dhe nderin e tyre extremist, khavarixh njerz te devijuar jo musliman etj.

dhe ti si person qe pretendon qe ke dije te shumta
    Me fal z. kur kam potencuar apo prentenduar se kam njohuri te shumta.

The Boy me ane te kesaj teme ka dashur te trasmetoj vetem nje mesazh .
    Keta njerez qe i bejn keto gjera jane xhahila jan khavarixh jan te devijuar biles nuk jane musliman fare. Harron i ndjeri qe keta burra ne mesin e tyre kan shum hoxhollare qe ter jeten e tyre e kan kaluar ne kerkim dije dhe ne xhihad per ta mbrojtur kete dije dhe kete fe.

Mesazhi i tij eshte shume i thjeshte dhe i qarte:.
    Fare nuk dallon prej mesazheve te Bushit Putin dhe te Obames. Neve ju vrasum ju masakrojme ju abuzojme ua bejm t'gjitha t'zezat e ju nuk guxoni te kundershtoni biles nese dikush vetem nese tenton te kundershtoj eshte i obligim i juaji t'i denonconi kete gjera.
    Prandaj edhe ky tipi ka dal me moten "Denoncojme shperthimet ne Rusi"

"Mos bini ne kurthin e ngritur nga shejtani :.
    Vallahi ti se bashku me keta tipat tu keni ra ne kurthen e shejtani biles te iblisit

Islami eshte feja qe i nenshtrohet urdhrave te Allahut te Madheruar:.
    Dhe nuk pranon t'iu nenshtrohet askujt tjeter. Per kete ata burra po luftojne qe te mos i'u nenshtrohen sllaveve qafira

Personat qe bejne akte te tilla terroriste :.
    Nuk jane akte teroriste por martire

ata nuk jane prej umetit te Allahut te madheruar :.
    Ummetit te derguarit alejhi selam don te thuash, sepse Ummet i Allahut nuk thuhet

Islami eshte feja qe i nenshtrohet urdhrave te Allahut te Madheruar:.
    Islami eshte fe e paqes dhe e shpates ne te njejten koh. Omeri -Allahu qofte i knaqur me te- E ka then nje fjale shume te meqme "ate qe nuk e edukon Kur'ani e edukon Sulltani

Pra nese e kape thelbin e cdo gjeje qe te eshte dashur te te trasmetohet ty dhe shume personave te tjere atehere jemi ne rregull dhe mund te diskutosh, por nese nuk je akoma ne tem me mire leje kete diskutim dhe mos e trego kapacitetin tend real te inteligjences.:.
    Ti a e kuptove thelbin e ketij diskutimi. Nese ende nuk e ke kuptuar, kurr nuk keni per ta kuptuar.

Ahhhhh dhe nje gje te fundite
    Kur pretendohet te marresh pjes ne nje diskuim eshte detyre kryesore qe diskutuesi te diskutoje me nje fjalor letrar dhe jo dialektor me qellim qe ajo ēfare diskutohet prej diskutuesit te kuptohet nga nje publik i gjere. Dhe termat qe perdoren te perdoren si jan ne te vertet dhe jo te shqiperohen sipas mendimit tend se nuk e kuptojne te gjithe ate shqiprimin tend, prandaj perdori termat ashtu si jane ne te vertet nuk po te thote njeri ti shkurash ne Arabishte por thuaji ashtu si shqiptohen.
    Dhe kur perdor nje term ne fillim kuptoje vete se ēfare do te thote dhe nese eshte vendi per tu perdorur dhe a i perkete kesaj teme diskutim ky terme apo jo
    SELAM
    Pajtohem, ama pse kerkoni vetem nga une nje gje te tille, kurse te ghith me disa perjashtime perdorin po te njetat tereme, Tavagit, Khavarixh, Xhahil etj

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    [QUOTE]
    Thelbi i ketij diskutimi eshte krijimi i nje kaosi te madh. Thelbi i ketij diskutimi eshte t'i paraqes njerzit te cilet luftojne per te mbrojtur fen, vendin, indentitetin dhe nderin e tyre extremist, khavarixh njerz te devijuar jo musliman etj.
    ēfare deshiron te thuash ,qe i derguari i Allahut ,salAllahu alejhi ue selem ,bashke me sahabet e tij radij Allahu anhum,te cilen nuk luftuan dhe u larguan nga mekka ,per arsye se nuk kishin as force as pergatitje per ti luftuar mushrikat ,dhe nuk i luftuan deri sa nuk u forcuan dhe u pergatiten siē duhet,keta sipas teje nuk kan lutuar ate kohe per fene e tyre ,vendin e tyre ,identitein e tyre????

xhihadi ka kushte.te cilat nese nuk plotesohen sjellin vetem kaos.diēka siē ndodh sot.

Keta njerez qe i bejn keto gjera jane xhahila jan khavarixh jan te devijuar biles nuk jane musliman fare. Harron i ndjeri qe keta burra ne mesin e tyre kan shum hoxhollare qe ter jeten e tyre e kan kaluar ne kerkim dije dhe ne xhihad per ta mbrojtur kete dije dhe kete fe.
    edhe sufijat e kalojne ter jeten e tyre ne kerkim te dijes,edhe shijat edhe murxhiat,ēfare ,nese dikush kalon ter jeten e tij ne kerkim te dijes do te thote qe ja arriti ta zoteroje dijen????

te gjith pretendojne se e duan Lejlen,porse Lejla nuk don asnjerin prej tyre.

Fare nuk dallon prej mesazheve te Bushit Putin dhe te Obames. Neve ju vrasum ju masakrojme ju abuzojme ua bejm t'gjitha t'zezat e ju nuk guxoni te kundershtoni biles nese dikush vetem nese tenton te kundershtoj eshte i obligim i juaji t'i denonconi kete gjera.
    Prandaj edhe ky tipi ka dal me moten "Denoncojme shperthimet ne Rusi"
    mendja e nje njeriu te ndergjgjshem nuk mund te pranoje qe te vriten njerez ne ate menyre siē veprojne sot disa muslimane.Islami nuk ardhur per te maskaruar njerezit me bomba porse qe ti nxjerri ata nga erresira e shirkut per ne driten e teuhidit.

Vallahi ti se bashku me keta tipat tu keni ra ne kurthen e shejtani biles te iblisit
    kot per kuriozietet .Nga poi na shkruan ???nga malet e Afganistanit ,apo nga rrugicat e Irakut?apo ndoshat nga tunelet e Palestines ????apo nga kolltuku jote i ngrohur para nje ekrani me ngjyra???

meso me pare kushtet e xhihadit pastaj fol per te .

Dhe nuk pranon t'iu nenshtrohet askujt tjeter. Per kete ata burra po luftojne qe te mos i'u nenshtrohen sllaveve qafira
    nderkohe ja kan mundesuar ketyre qafirave ti nenshtrojne muslimanet e tjer.

Nuk jane akte teroriste por martire
    martire ????te veshura me bomba dhe duke vrare gra femije e pleq ????a je ne vete apo jo

Islami eshte fe e paqes dhe e shpates ne te njejten koh. Omeri -Allahu qofte i knaqur me te- E ka then nje fjale shume te meqme "ate qe nuk e edukon Kur'ani e edukon Sulltani
    ku e ka thene????

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •