Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309

Maqedoni, paralajmërohen protesta të mëdha

Maqedoni, paralajmërohen protesta të mëdhaSHKUP-Shoqatat joqeveritare në Maqedoni kanë paralajmëruar se do të nisin një sërë protestash kundër diskriminimit që u bëhet shqiptarëve nga qeveria.

Dy OJQ, “Realiteti” dhe “Illyricum Libertas”, kanë bërë të ditur se bazë e protestave do të jënë projekti “Shkupi 2014”, hapja e cështjeve të Hagës, burgimi i ish-anëtarëve të UCK-së dhe rasti i Sopotit.

Protestave pritet t’u bashkohen edhe Bashkësia Fetare Islame, si dhe familjarët e të burgosurve dhe të dënuarëve shqiptarë nga radhët e ish-UCK-së

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Do te ishte mire kjo,jam perkrahes i kesaj nisme,se keta parti qe i kemi jane vetem per interesa personale e asgje me teper,i kan mbushur gjepat me pare dhe tash ryn dhe asgje nuk bejne.

Ali Ahmeti nuk del prej qeverie sepse i vjen mire ti sheh shqiptaret neper burgje,i vjen mire te denohen shqiptaret pa kurfar faji,i vjen mire maujmunit te Kercoves qe ne qytetin e Kercoves tu jepet banesa sociale njesitit special sllav,qe ta beje vendin 100 % sllav,kjo ndodh vetem ketu ne maqedoni dhe vetem nga ky Ali Ahmetovski ,nese sbesoni nje jave ne Maqedoni dhe i shihni krejt keto cka i foli une.

E di edhe se Policia denimet ne keto qytete Tetove,Kumanov,Gostivar,Strug,Presp,Shkup(shqiptar e) jane shuuum te medhaja,kurse te shkojsh ne qytet si prilepi,velesi,gjevgjeli dmth andej jane 10-20 euro,ketu jane preej 300 e deri 15000 euro per firma ose normale,besoni apo jo kjo eshte realiteti,qe vet e kam pare dhe e di shum mire.

I dermuan shqiptaret por prap se prap shqiptaret jane manjaka jane budallenj jane gjak prishet,vllaun e mbyt per vendin e vet.

Shqipja nuk perdoret askund,ne mes te Tetoves te shkojsh te sosish pun dikund me nuk e dit maqedonishten sen e sos e leje me ne qytetet tjera.

Turp valla,ne vendin tend me ndodh kjo.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Iliri. Lexo Postimin

Maqedoni, paralajmërohen protesta të mëdhaSHKUP-Shoqatat joqeveritare në Maqedoni kanë paralajmëruar se do të nisin një sërë protestash kundër diskriminimit që u bëhet shqiptarëve nga qeveria.

Dy OJQ, “Realiteti” dhe “Illyricum Libertas”, kanë bërë të ditur se bazë e protestave do të jënë projekti “Shkupi 2014”, hapja e cështjeve të Hagës, burgimi i ish-anëtarëve të UCK-së dhe rasti i Sopotit.

Protestave pritet t’u bashkohen edhe Bashkësia Fetare Islame, si dhe familjarët e të burgosurve dhe të dënuarëve shqiptarë nga radhët e ish-UCK-së

Hajt inshalla ju ka ra nder mende se kemi mbetur popullata me e diskriminuare ne evrope .

Protestave duhet te ju bashkohen te gjithe shqipetaret ne Maqedoni ,bile bile edhe ne diaspore duhet te organizohen protesta kunder nje qeverie kukull.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Hajt inshalla ju ka ra nder mende se kemi mbetur popullata me e diskriminuare ne evrope .

Protestave duhet te ju bashkohen te gjithe shqipetaret ne Maqedoni ,bile bile edhe ne diaspore duhet te organizohen protesta kunder nje qeverie kukull.
    Edhe ashtu organizatorët nuk qenkan nga partitë politike ''shqiptare''
    Nuk përfaqsojnë ata popullin më , vetëm se vehten .

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Disa i njoh dhe nuk jane te ndonje partie,jan te rinj dhe te besueshem nga ana ime.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

Protesta PO PO ----,pore JO JO ---- Menduh Thaca e Ali Ahmeta, ne qeveri. Duhet te shpallet Republika e Ilirides, me territoret etnike te saje . BDI,ja dhe PDSH,ja duhet te pushojne si parti , kurse te gjithe hajduteve duhet te ju konfeskohet pasuria qe e kane fituare me korrupcion dhe me gjake shqipetari.

Kriminelet qe i vrane 500,shqipetare mbas lufte dhe nuk dha a'skushi pergjegjesi ,dueht te kapen dhe te denohen .

Bashkesia Fetare Islame nuk duhet te perzihet ne protesta per arsye te njohura . Bashkesia islame ne Maqedoni , nje pjese e madhe e tyre jane dhe do te mebeten bashkepunetore te shkijeve .

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Protesta PO PO ----,pore JO JO ---- Menduh Thaca e Ali Ahmeta, ne qeveri. Duhet te shpallet Republika e Ilirides, me territoret etnike te saje . BDI,ja dhe PDSH,ja duhet te pushojne si parti , kurse te gjithe hajduteve duhet te ju konfeskohet pasuria qe e kane fituare me korrupcion dhe me gjake shqipetari.

Kriminelet qe i vrane 500,shqipetare mbas lufte dhe nuk dha a'skushi pergjegjesi ,dueht te kapen dhe te denohen .

Bashkesia Fetare Islame nuk duhet te perzihet ne protesta per arsye te njohura . Bashkesia islame ne Maqedoni , nje pjese e madhe e tyre jane dhe do te mebeten bashkepunetore te shkijeve .

Po shum e sakt,BFI le te shikoj punen e vet nuk na duhet ajo neve ndersa per kryetar ka bashkpuntorin me te madh te sllaveve e njohim te gjithe,nuk na duhet protest islamike por protest kombetare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Po shum e sakt,BFI le te shikoj punen e vet nuk na duhet ajo neve ndersa per kryetar ka bashkpuntorin me te madh te sllaveve e njohim te gjithe,nuk na duhet protest islamike por protest kombetare.
    Edhe mu smë pëlqeu pse BFI mer pjes por , ndoshta për shkak Burmali Xhamisë edhe ata bashkangjitet ?

Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Edhe mu smë pëlqeu pse BFI mer pjes por , ndoshta për shkak Burmali Xhamisë edhe ata bashkangjitet ?

ishalla nuk marin pjes dhe ishalla e ndrojn ate kryetar aty cka e kajn dhe te shikojn punet e veta dhe ta bekoje sa me shum gruevskin ai majmun kryetari i BFI.

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    ishalla nuk marin pjes dhe ishalla e ndrojn ate kryetar aty cka e kajn dhe te shikojn punet e veta dhe ta bekoje sa me shum gruevskin ai majmun kryetari i BFI.

Duhet te mesohemi nje here e pergjithemone . Mos te biem ne sy te keqe te evropes dhe botes. Mos te biem ne prppaganda te mediave te huaja . BFI.nuk ka nevoje a'spak te perzihet ne demostrata kombetare Ne Maqedoni, nuk ndalohen ndertimi i xhamiave, dhe kishave , pore ne maqedoni ,po denohen ushtaret e UCK,denohen njeres te pa fajshem , dhe me nje fjale ne maqedoni, po denohet i terrre populli shqipetare ,i kesaj krahine shqipetare ilire.

Simbas argumenteve historike BFI ne maqedoni , gjithemone ka qene dhe do te mbetet krahu i gjathe i shkijeve sllave. Sistemi i sllaveve, ne asnje menyre nuk ka lejuare qe ne BFI, te jete nje njeri i devotshem i islamit , pore sllavet gjithemone e kane testuare Kryetarin e BFI , qe te jete me prejardhje turke , boshnjake, apo turbesh .

Kujdes nga propaganda sllave dhe turbeshve .

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •