Postuar mė parė nga arjan03 nje kafe me teta neten......................................... Po teta,,merre edhe shishen me veti ,ti nuk duesh me pi kafe ..vetem birra ok
Helen ku je mi????????
Sa do me pelqente nje kafe me Ksanthin e mikesha te tjera te forumit...per t'u njohur nga afer!
Nje kafe me teta Veren
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga arjan03 nje kafe me tetovaren........................................ uuu qyqja une.... se kam pare kete postime... hė mor arjan a prite shume.... na befte mire mu kafja ty qumshti....
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Postuar mė parė nga prishtinase me 2043 1 kafe me shum shum llafe uff nuk e kisha pare kete ftesen une Prishtinase je e ftuar per kafe ne Tirane
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 2043 : 18-04-2010 mė 08:21
Postuar mė parė nga 2043 Nje kafe me teta Veren Uuuu sa mire doctore...te pres tek kafe "Moska", eja sa me pare...
Postuar mė parė nga pranvera bica Uuuu sa mire doctore...te pres tek kafe "Moska", eja sa me pare... Mos ki merak se nga MAJI e kam ne plan nje xhirro ne Korce. Se mos me fshihesh kur te vij se do te te gjej me polici
nje kafe me tetovaren.................
Postuar mė parė nga pranvera bica Sa do me pelqente nje kafe me Ksanthin e mikesha te tjera te forumit...per t'u njohur nga afer! Dhe mua do me pelqente shume nje kafe ta pinim bashke.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt