Postuar mė parė nga Nete Rock ti me prishtinasen pin kafe edhe urt urtt se kerset okllagia Po edhe ti Prishtinase je hahah , e sprish pune
Mendo dhe Pasurohu
Postuar mė parė nga RockStar Po edhe ti Prishtinase je hahah , e sprish pune po vetem skam okllagien hahahaha, ok Rocik u ftoj per kafe te na vini ..u mirpresim
Po vi edhe une o Neta..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Hajdeni Roi
Paaaaa Ke zemer bujare ni ti.. Une do vija me deshire, por pak larg!!!!
Postuar mė parė nga prishtinase per pite e kam oklagin hahaha me qef dopinim kafe alem un sod caj rusi do pija me Roi Eu Prishitnase sa me deshire do te pija nja Caj rusi sot.. Ani me ty oo edhe me mire.. Te faleminderit qe me zgjodhe, Limanin do e sjell une dhe kikirikat...
Postuar mė parė nga Roi Paaaaa Ke zemer bujare ni ti.. Une do vija me deshire, por pak larg!!!! desha me postu ni keng te makiatos po se gjeta . e qe jeni larg u thash hajdeni
Postuar mė parė nga Roi Ben edhe une te ju beshkangjitem ju Lisa.. Patjetr Roi bujrum se kafja me njerez ka lezet te pihet
Postuar mė parė nga Nete desha me postu ni keng te makiatos po se gjeta . e qe jeni larg u thash hajdeni DMTH kjo ishte vetem fjale...
Postuar mė parė nga lisa12 Patjetr Roi bujrum se kafja me njerez ka lezet te pihet Lisa Lisa me ty edhe nga nje raki me kafen...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt