Keto skandalet e fundit me abuzime seksuale, mund te ndikojn goxha shume ne keto levizje drejt feve tjera, e sidomos drejt islamit - Sidomos femijet do jen bartes te ketij revolucioni, sepse eshte interesi i tyre
E shikoja nje dite nje film komik, ku nje prift kalonte neper nje lagje, dhe femijet e asaj lagjeje, kur e shifnin priftin, mbylleshin neper shtepit e tyre te friksuar![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 15-04-2010 më 07:57
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Mire thote Fisniku.
- Vetem se kane filluar te ndikojn ndihen te zhgenjyher si nga politika aktuale ashtu edhe fetare.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Po, interesi i tyre eshte, se nuk do abuzohen me nga prifterinjte, por nga hoxhet dhe mullahet ne menyre te ligjshme, sipas sheriatit.Postuar më parë nga fisniku-student
Ne fund te fundit, Islami e ka te ligjeruar pedofiline, jo si prifterinjte qe e bejne ne menyre te paligjshme....![]()
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
eshte edhe nje fakt tjeter interesant se ne shba 14 kisha jan be gjamia dmth kisha katolike ska mund te mbaj dhe eshte detyru ti shes ndersa ato i kan ble muslimanet dhe i kan be gjami
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Po ate qe kan logjik dhe qe logjikojen doemos do ta prnojne Islamin si fe te vertet dhe te pranuar te ZOTI.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Krijoni Kontakt