Close
Faqja 17 prej 21 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 205
    Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Malsor , po u bėmė serioz , si unė ashtu edhe ti e ky far fadili qė po pėrmend ti , sot mund tė flasim cfar tė domė dhe si tė domė pėr UCK-nė.

Por vet fjalėt tona pėr Clirimtarėt , vetvetiu na fusin nė njėrin apo grupin tjetėr.

Pse nuk po tregon per veten tėnde se ku ishe e cfarė bėre gjat luftės?!!
    Pse po i merr nėpėr gojė Clirimtarėt?!!

Pra mendimet e tua kėtu nė forum tė vendosin nė njė grup , deshe apo nuk deshe ti.

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC U KRYMB , E HASA ME SHOKĖ LAVDĖROHET ME KRYMBJEN E KOSOVĖS!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Mos fol me paragjykime

Pėrshėndetje Malėsor
    Ma merr mendja nuk ėshtė burrėrore tė flasėsh me paragjykimi. Tė kam thėnė edhe njė herė, mos fol nė shumės. Pėr tė gjitha ato "hajni" qė po flet ti, shumica jemi nė dijeni pėr to, d.m.th kemi dėgjuar pėr to. Por ėshtė njė parim nė drejtėsi qė si dėshmitar mund tė merret vetėm ai qė ka parė, ka pėrjetuar apo ka qenė vetė i pėrzier nė njė ēėshtje.
    Ti nė njė vend ke shkruar se unė dhe ti nuk njihemi, ndaj me ēfarė pėrgjegjėsie mė etiketon dhe nga e merr atė tė drejtė. Po unė nuk kam frikė nga etiketimet, prandaj lirshėm dal me emėr dhe mbiemėr dhe i dal zot fjalės sime. Po e pėrsėris: Nėse ke ndonjė argument pėr mua, po tė lutem si malėsor qė je, thuaje le ta dinė krejt bota!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2010
    Postime
    143
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    po kush eshte ky fadil lushi more qe po na jep mend....apo shkruan tek radioja jote e pa degjuar dhe ti po don me e popullarizu ketu ne forumin shqiptar...

shume fadila e fadile ka sot ne trojet shqiptare...qe veq na japin mend...nderkohe qe duhet te drejtohen aty duhet dhe ku mundet te japin mend...apo ketu don te na tregoje se eshte i menqur apo patriot...te menqurit dhe patriotet e forumit jane aq shume sa nuk del interneti me i paraqit te gjithe....

uje ne havan po rreh i dashur adem me keto shkrime...me mire shfrytezoje kohen me permiresu punen e radio-projektit tend apo me gjet menyra se si me marre fonde nga qeveria daneze se sa me u marre me fadilet e tetoves....
    O, MALSOR, une jam Fadili qe te jap mend ty, kush te detyron ti lexosh shkrimet e mija. Une nuk mund te ndergjegjesohem kur degjoj se ti i lexon keto shkrime, hajt futja gjumit sepse ashtu te del hesapi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2010
    Postime
    143
    po te kthej pergjigje ty dhe nepermjet teje edhe baces fadil...

per fat te mire nuk bej pjese ne ndonje grup...sme ka pelqyer asnjehere te jem idhtar i njerit grup e te shaj grupin tjeter...ndoshta komentet e mija jane te pa kripa per ty dhe bacen fadil...epo keshtu mendoj une ...apo duhet te mendoj ashtu siq thua ti...apo te mendoj ashtu siq thote baca fadil...nuk jam i tille..dhe nuk do behem i tille asnjehere...do ndjek te drejten dhe nuk do pozicionohem as me te nenes e as me te njerkes...edhe po te me thoni ju se une duhet te mendoj siq deshironi ju...gjithsesi ndoshta ma tregon ti ne cilin grupim bej pjese...

baca fadil duhet ta dish se jam malsor dhe malsoret kan nje zakon me te theksuar se te tjeret...rrespektin per me te moshuarin...kete rrespekt e kan gjithe shqiptaret por malsoret pak me te theksuar...por njekohesisht edhe te moshuarit e rrespektojne me te riun...qe duhej ta beje edhe ti ne ato qe shkruan...dhe nuk duhej te me beje edhe horr...nejse ka mundesi qe te te jene ngaterruar qarqet elektrike ne tru dhe behesh mashe ne duar e te tjereve per te nxjerre geshtenjat nga zjarri...dhe nuk din cka flet...apo ndoshta edhe mosha e ka bere te veten...

nuk me duhet te te njoh baca fadil...skam pse...une lexoj shkrimet e tua dhe ne baze te atyre shkrimeve gjykoj kush jeni ju...megjithese nuk merrem me jeten personale te kerkujt...por kur te perdori baca tjeter nga danimarka per qellimet e tij atehere shkrova edhe une dicka...dhe a e di pse i dashur bac...me vjen per te qeshur kur anonime nga trojet shqiptare ju diktojne politiken e jashtme shqiperise e kosoves...dalin te menqurit pas pilafit dhe bejne te zgjuarin ketu ne forum...mund te kesh shkruar jo 500 por 50000000000 shkrime e ske thene kurgje..dhe me e lezetshmja ishte perdorimi qe te bente baca nga danimarka.. me shkrimet tuaja kerkonte te vinte me shpatulla per muri ambasadoren shqiptare ne danimarke...dhe ngaqe nuk jua varte kush shkrimeve te tij ne fletushken radio-projekt filloi te importonte shkrimet nga nje analist i famshem nga tetova siq ishe ti..i binte ne kete forum dhe na thoshte pse ne nuk protestojme....e prap nje vere ne uje beri edhe me shkrimet tuaja....nuk perfitoi gje..siq mund te kishte paramenduar...

ne dy shkrimet e baces adem ( ne te vertete shkrime te tuat ) kam dhene opinionin tim..nuk i pelqyen baces adem ca te verteta qe i shpreha une..u mundua te me kundershtonte dhe kur nuk ja doli pe te perdor ty tani...baca adem te paska mesuar te regjistrohesh ne kete forum per ti dhene pergjigjen e merituar '' malokut '' dhe ti nuk paske pertuar ..menjehere paske ardhe dhe ja paske dhene pergjigjen e merituar...megjithese po te them edhe ty se kurgje nuk ke thene...je ne vazhden e atyre kryetareve te perjetshem te organizatave , shoqatave , klubeve shqiptare anembane europes qe vjelin fonde te majme nga qeverite e vendeve ku jetojne dhe kur nuk ju shkon ambasadori ne aktivitetet e tyre ju turren me shkrime amatoresh neper fletushka interneti duke i denigruar ne menyren me te turpshme...ka kohe qe ne emailin tim vijne parreshtur protesta shoqatash per nje ambasador qe na paska perqare komunitetin shqiptare atu ku punon ky ambasador...dhe me e forta eshte se ne fund te emailit me thone '' pse ti nuk reagon kunder ketij ambasadori ''...shyqyr qe nuk me kan etiketuar me etiketat e ndryshme siq e kan zakon shqiptaret...i kam injoru keto emaile dhe bash per kete me duket se me sulmojne akoma edhe ma shume...duke pare keto emaile dhe duke pare shkrimet e baces adem menjehere e kuptova se nuk i plasi by.tha as baces adem e as baces fadil per politiken e jashtme shqiptare e as per punen e ambasadores shqiptare ne danimarke..jo jo ishte qeshtje tjeter ajo ..ishin fondet e majme apo me sakte interesat financiare ne mes ato qe benin te sulmohej ambasadorja ne danimarke nga baca adem e baca fadil...me e keqja se ti u perdore nga baca adem per qellimet e tij...gje qe sduhej ta beje...apo edhe ti e ke ndonje shoqate apo klub apo organizate joqeveritare...

eshte folklorik patriotizmi jot i dashur bace..i joti dhe i shume patrioteve te tjere ne forum...i kam pare ne realitet ...se kam mbi 16 vjet neper europe dhe i kam pare patriotet shqiptare kafeneve te europes duke qare hallet e shtetit...i kam pare kur mes shaleve ishin bere qull nga pija e shlivovices dhe e komovices dhe duke ju marre kembet nginin dollite '' hajt ma kosova rupublike ''...i kam pare kur si grate e keqija fusnin koken nen shale dhe nuk bezanin kur ju duhet te jepnin paret e 3 % .....i kam pare edhe kur ju kerkohej kontributi per fondin vndlindja therret...i kam pare edhe kur ju turren pergjegjesve te kafeneve te hiqnin fotografine e te nderuarit ibrahim rugova se ai na paska tradhetuar...i kam pare shume patriote te tille neper keto kafene...e ne keto kafene po i qan hallet eshqiptareve edhe baca adem ...bashke me ty...a thua mbeti politika e trojeve shqiptare ne duart e baces adem apo te baces fadil...ndoshta i keni zgjidhur hallet personale dhe tani ju kan mbete ne shpine hallet e shqiptareve....lum si ne.....

mund te kesh bere burg apo je idhtar e dickaje, mund te jesh nip a mbese e gjithkujt...kjo nuk te ben dikushin nese vertete me punen tende nuk ke punuar per tu bere dikushi...je tipiku i shqiptareve .. duke na treguar kush ka qene me lidhjen apo me partine,me ballistet apo me zogistet a me komunistet.. apo shume te tjereve qe me deshperim na tregojne se kan qene nipa a mbesa te x apo y...a thua ato lidhje do te ta ngrene reputacionin ty.meqe je i vjeter mund ta kesh kuptuar se nganjehere as djali nuk i ngjan babait e jo me gjyshit apo stergjyshit...paske botuar qindra e mijera shkrime gjithkund...por duket nuk ti paska lexu kush...sepse nje qe ta lexova une nuk kishte kurrfar mendimi qe te ishte interesant..ke thene gjerat qe te gjithe i dime..dhe qe po na i merzisin veshte neper radio televizione apo gazeta..te thena e te sterthena nga analiste dhe opinioniste sharlatane...interesant ju duken vetem baces adem qe i perfshiu ne fletoren e tij dhe qe i perdori per te demaskuar politiken e ambasadores se jashtme apo te ministrit te jashte....kishte plase sherri ne koken tende dhe te baces adem dhe u munduat ta transmetoni tek te tjere..siq beri dhelpra kur ju dogj bisht....

te fala paq i dashur bac...faleminderit per keshillen qe ma jep...megjithese nuk duhej te kerkoje qe une nuk duhej te replikoja shkrimet e tua..sepse une e di qe ky forum eshte forum publik...kur ti ke vendose te hysh ne kete forum besoj e ke dite se njerez te tjere do ti komentonin shkrimet e tua....nese je merzite nga ato qe te thone te tjeret ke te drejten tende te ikesh...po pranove te jesh publik prano edhe komentet e mija e te te gjithe atyre qe deshirojne te shkruajne ketu...
    e crendesi ka te te them me emer e mbiemer kush jam une...jam i sigurte qe as ti e as baca adem nuk me njihni...ne fund te fundit pse duhet te me njihni...gjykoni ato gjera qe une shkruaj ...dhe jepni mendimin tuaj...dhe lereni menjane jeten private timen e te tjereve...sepse kemi vendosur te jemi me jete private...dhe jo publike...

nje dicka po ta them ty dhe te gjitheve ketu...me forcat e mija dhe jo pse jam djale apo nip apo srenip apo x une kam mbaruar me rezultate te shkelqyera fakultetin e histori-gjeografise...dhe kur shkruaj ketu nuk shkruaj per te regjistruar emrin...apo per te treguaj kishe jam dikushi...si shume te tjere ketu...
    I nderuar "MALSOR"!
    E ke gabim kur thua se "..,ne fund te fundit pse duhet te me njihni...gjykoni ato gjera qe une shkruaj...dhe jepni mendimin tuaj...dhe lereni menjane jeten private timen..," Zoti "MALSOR", a din pse e ke per gabim. E para, kodi gazetaresk nuk lejon qe lexuesi te prezantohet me nofke, e dyta pse mos te te njoh ty, aq me teper kur ti paskesh te drejte te kesh opinione ndaj identitetit tim, e treta, une skam ēka te gjykoj ndaj asaj qe ti "shkruan", ne instance te fundit, i nderuar "MALSOR", ti nuk shkruan gje, perkundrazi ti vetem e shpreh pakenaqesine tende ndaj shkrimeve te mija dhe te tjereve analiste dhe opinioniste sharlatane shqiptare siē ti i quan. Ti i nderuar "MALSOR", do parashtroj edhe nje pyetje: sikur Rexhep Qosja dhe Ismail Kadareja, te kishin shkruar "zi i me zi" per politiken e z.Sali Berishes dhe z. Edvin Rames, (perjashto opinionet e mija diletante dhe opinionisteve tjere qe kane emer ne gazetarine shqiptare) ēfare do ishte reagimi i yt!? Nese je njeri qe ke mbaruar per Histori dhe Gjeografi, (me rezultate te shkelqyera) dhe nese kjo eshte e vertete, atehere eshte mekate qe ti mos te shkruash diē nga shkencat e lartpermendura. Bere kete qe ta them une, e ke per hise, e ke per borxh. Une do i lexonja me kenaqesi. Sa i perket shkrimeve te mija nga lemia e Dokimologjise dhe Didaktikes, ato nuk kurren e kurres nuk do ia postoj Forumit Shqiptar, per arsye se "frikohem" se ndoshta edhe keto shkrime, do kontestoheshin nga dufi i yt.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

kili...

Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Malsor , po u bėmė serioz , si unė ashtu edhe ti e ky far fadili qė po pėrmend ti , sot mund tė flasim cfar tė domė dhe si tė domė pėr UCK-nė.

Por vet fjalėt tona pėr Clirimtarėt , vetvetiu na fusin nė njėrin apo grupin tjetėr.

Pse nuk po tregon per veten tėnde se ku ishe e cfarė bėre gjat luftės?!!
    Pse po i merr nėpėr gojė Clirimtarėt?!!

Pra mendimet e tua kėtu nė forum tė vendosin nė njė grup , deshe apo nuk deshe ti.

Kili
    realisht une jam serioz ne ate qe them e shkruaj...nuk hyj ne kete forum kishe jam i menqem jo...as pse me bertet gruja pse nuk shkruaj ketu dhe prej saj detyrohem te shkruaj...siq shkruajne nje pjese e madhe e forumnistave...duke qene se jam serioz une shkruaj vetem aty ku kam cka them...shihi shkrimet e mija dhe do shohesh se nuk i kam te shperndara ne krejt forumin duke u bere expert i cdo fushe...jo jo jane vetem ne ato tema ku kam pase cka te them...sepse nuk jam expert i cdo fushe...siq jane do sharlatane ne forum qe edhe per dhembet qe i ke ne goje mundohen te te japin mend.....

nese kam thene dicka per '' clirimtaret '' e kam thene se ashtu kam menduar ...dhe me duket se kam pase shume te drejte ne ato ce kam thene....se i dashur kili keto '' clirimtaret '' i kemi perjetuar ti dhe une tani ne ditet tona...live....e jo siq na i kan treguar te paret tane...apo siq na e ka treguar historia e manipuluar...mirepo ke te drejte ne nje aspekt...ushtria clirimtare e kosoves eshte nje nocion i madh...perfshin nje game te madhe te clirimtareve te vertete dhe '' clirimtareve '' te rreme...nuk eshte vendi ne kete teme te diskutojme per kete ceshtje...se tema eshte tjeter...dhe gjeja qe urrej me shume eshte devijimi i temes....une e nderpreva diskutimin me djalin e laberise sepse tema na devijoi dhe nuk duan ti shmangem temes...nese don te shkruash per clirimtaret hap nje teme tjeter...dhe diskutojme...nje gje dije...aq sa ishte nje faqe e ndritur ne historine e kosoves aq ishte nje njolle e zeze ne shpinen e kosoves...

une e kam bere timen para , gjate dhe pas luftes i dashur kili...por ne kete forum une nuk jam per te rrahur gjoksin cfare kam bere...dhe shihi shkrimet e mija nese e kam rrahur diku gjoksin tim...nuk jam behluli ...nuk kam nevoje te marr lodren dhe te bej tellallin kush jam e kush nuk jam...siq bejne nje pjese sharlatanesh ketu duke na treguar edhe sternipa te kujt jane...njerez te semure per lavdi......

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

cka me kujton...

Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Pėrshėndetje Malėsor
    Ma merr mendja nuk ėshtė burrėrore tė flasėsh me paragjykimi. Tė kam thėnė edhe njė herė, mos fol nė shumės. Pėr tė gjitha ato "hajni" qė po flet ti, shumica jemi nė dijeni pėr to, d.m.th kemi dėgjuar pėr to. Por ėshtė njė parim nė drejtėsi qė si dėshmitar mund tė merret vetėm ai qė ka parė, ka pėrjetuar apo ka qenė vetė i pėrzier nė njė ēėshtje.
    Ti nė njė vend ke shkruar se unė dhe ti nuk njihemi, ndaj me ēfarė pėrgjegjėsie mė etiketon dhe nga e merr atė tė drejtė. Po unė nuk kam frikė nga etiketimet, prandaj lirshėm dal me emėr dhe mbiemėr dhe i dal zot fjalės sime. Po e pėrsėris: Nėse ke ndonjė argument pėr mua, po tė lutem si malėsor qė je, thuaje le ta dinė krejt bota!
    cka me kujton baca adem...ndonje kelysh sigurimi qe nuk len bire pa u futur per te zbuluar dicka...jo jo...nuk jam i tille...as qe me ka interesuar te te hy birave te miut per te zbuluar dicka per ty...ama po e dime te gjithe se si veproni ju krietaret e perjetshem te shoqatave dhe klubeve shqiptare neper europe...dhe na vjen keq qe hargjoni '' buxhetin tuaj privat '' per te mbajtur ne kembe keto shoqata fantazma...per kete qendroni ne krye te ketyre shoqatave apo klubeve ( quaji si te duash ) deri ne vdekje...

per nje gje me vjen shume mire per ty e per nje gje me vjen shume keq...me vjen shume mire baca adem qe i paske rregulluar problemet e tuaja personale e familjare..i paske zgjidhur problemet financiare dhe emocionale...por me shume po me vjen keq qe ja sa u bane rahat bre ne pleqni te kan ra mbi shpine hallet e kombit...e nuk te zen gjumi i nates...e po shkrin energji fizike dhe monetare per ti zgjidhe problemet e kombit...ngushellohu se nuk je i vetmi...do ja nderrojme vargjet asaj kenges '' nene moj mos ke frike , se ke djemt ne amerike...'' do ta bejme '' nene moj mos ke frike , se ke djemt ne danimarke e tetove...''....

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

lumi une...

Citim Postuar mė parė nga fadil lushi Lexo Postimin
    O, MALSOR, une jam Fadili qe te jap mend ty, kush te detyron ti lexosh shkrimet e mija. Une nuk mund te ndergjegjesohem kur degjoj se ti i lexon keto shkrime, hajt futja gjumit sepse ashtu te del hesapi.
    lumi une qe po marr mend nga baca fadil....lum shqiptaret qe marrin mend nga ti...kam ndermend qe keto dite te shkoi per vizite ne vendlindje..do shkoj ta pi nje kafe edhe ne tiranen tone te dashur...dhe do bej cmos te takoj ilir meten e blendi fevziun...te parit to ti them se eshte nje analist shme shume shume shume shume i mire ne tetove dhe nuk ban pa e marre ne grupin tend te keshilltareve...te te japi mend si bahet politika e brendshme dhe e jashtme...kurse blendi fevziut do ti rekomandoj te te perfshije ne grupin e sharlataneve opinioniste me mjekra e pa mjekra qe na qajne koken cdo nate ne emisionin opinion...ndoshta ja permireson cilesine e programit te blendit....

cka me kujton baca adem...ndonje kelysh sigurimi qe nuk len bire pa u futur per te zbuluar dicka...jo jo...nuk jam i tille...as qe me ka interesuar te te hy birave te miut per te zbuluar dicka per ty...ama po e dime te gjithe se si veproni ju krietaret e perjetshem te shoqatave dhe klubeve shqiptare neper europe...dhe na vjen keq qe hargjoni '' buxhetin tuaj privat '' per te mbajtur ne kembe keto shoqata fantazma...per kete qendroni ne krye te ketyre shoqatave apo klubeve ( quaji si te duash ) deri ne vdekje...

per nje gje me vjen shume mire per ty e per nje gje me vjen shume keq...me vjen shume mire baca adem qe i paske rregulluar problemet e tuaja personale e familjare..i paske zgjidhur problemet financiare dhe emocionale...por me shume po me vjen keq qe ja sa u bane rahat bre ne pleqni te kan ra mbi shpine hallet e kombit...e nuk te zen gjumi i nates...e po shkrin energji fizike dhe monetare per ti zgjidhe problemet e kombit...ngushellohu se nuk je i vetmi...do ja nderrojme vargjet asaj kenges '' nene moj mos ke frike , se ke djemt ne amerike...'' do ta bejme '' nene moj mos ke frike , se ke djemt ne danimarke e tetove...''....
    Dukagjins tė kam falur. Prej sot fol cka tė duash. Mė as tė pėrgjigjem. Unė nganjėherė do t'i lutem Zotit pėr ty dhe pėr gjithė ata qė kanė nevojė pėr kėtė ndihmė.
    Zoti (tė) ju ndihmoftė!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    Nė rregull Malsori , mė vjen mirė qė je serioz.

Tė falemnderit pėr shkrimin e fundit.
    Pajtohemi nė atė se UCK ishte e madhe , dhe natyrisht edhe me atė se nė tė kishte gjithcka.
    Po shifet mė sė miri tani kur disa nga ata udhėheqin Kosoven .
    E kan bėrė veten pėr ti sharė e pėr ti futur edhe nė burg besa.

Mednoj se titulli i temės ėshtė i drejt , sepse nė tė vertet sherri plasi !

Kush ka interes tė plas sherri nė mes nesh , duhet tė dim ne vet?
    A po luajn tė tjerėt prap ne ne , sikur se kan luajtur pothuajse gjithmonė?
    Pse ne nuk mundemi kursesi tė frocohemi dhe tė bėjm tė tjerėt tė na shkojn pėr qefi ?

Kėto dhe shumė pyetje tė tjera duhet ne tė pėrpiqemi t`i gjejm pėrgjigje!

Kili
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

nuk e di...

Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Dukagjins tė kam falur. Prej sot fol cka tė duash. Mė as tė pėrgjigjem. Unė nganjėherė do t'i lutem Zotit pėr ty dhe pėr gjithė ata qė kanė nevojė pėr kėtė ndihmė.
    Zoti (tė) ju ndihmoftė!
    nuk e di nga e more kete informacion se une qenkam nga dukagjini...gabim e ke...jam nga LUMA i dashur...krahina e Lumes...qe ka shume mundesi nuk e din ti nga bjen...ne daq me fal ne daq mos me fal...pune per ty...per mua mos u lut se nuk kam nevoje..jo sinqerisht nuk kam nevoje...lutu per ata qe ju plas sherri ne kokat e tyne dhe done ta tranferojne ne kete forum...

zoti na ndihmofte te gjithe ne shqiptareve...por me shume ty dhe bacen fadil se ju keni halle ma shume se ne te tjeret....

Faqja 17 prej 21 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •